Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר שעבד במשך כמעט 6 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חושב שיש קשר לאיכות המצבר כמו שיש לאופי הנסיעות

בפאסאט של אבא שלי החזיק מצבר של טודור ( או משהו כזה) כמעט 7 שנים.

אותו מצבר בבורה החזיק שנה ושמונה חודשים ( אצל אישה שנוסעת כל יום 5 קילומטר לעבודה הלוך חזור)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

בהחלט קיים גם קשר לאיכות וטכנולוגית הייצור של המצבר לאורך החיים של המצבר. בכדי לבדוק אורך חיים של מצבר תוצרת ייצרן X לייצרן Y המצבר צריך להיות מותקן באותו רכב ולעבוד באותם תנאים קרי מספר התנעות/טמפ' עבודה/אופי הנסיעות מתח טעינה/מספר פריקות ועוד...

איזה כייף לי :)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

אורך החיים של המצבר מושפע

1.מאיכות המצבר

2.התאמתו לרכב

3.אופי השימוש בו.

איכות המצבר :

יצרני רכב רוכשים מצברים באיכות גבוהה מיצרני מצברים גדולים שתהליכי הייצור בהם מבוקרים ועומדים בדרישות יצרן הרכב

רוב הרכבים בעולם רוכשים את מצברי הרכב שלהם מחברת ג'ונסון קונטרול שהיא גם יצרנית המותגים VARTA , START-UP ועוד.

התאמתו לרכב:

כפי שנאמר פה באחד השירשורים לכל רכב ישנם דרישות מהמצבר שונות

שמדובר ברכבים עם מערכת STOP&START המשמעות גדולה יותר מצבר לא מתאים יקרוס לאחר מספר שבועות/ חודשים

אופי השימוש:

מצבר רגיל מותאם לכמות התנעות ממוצעת ביום ולזמן נסיעה ממוצע שמאפשר למלא את המצבר לאחר צריכת זרם התנעה בכל התנעה

לדוגמא מצבר למונית שמניע מספר רב של פעמים ביום ועושה נסיעות קצרות בכל פעם לא יחזיק מעמד כמו מצבר של הרכב של אשתי שמניע פעמיים 3 ביום ונוסע בכל פעם בממוצע חצי שעה .

כמובן שחום גבוה מאוד ישפיע אף הוא אולם בעיקר על מצברים שמגיעים לסוף החיים שלהם.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

ביום שישי הרכב לא הניע בחנייה של הבית. הוזמנו שירותי גרירה ואושר שהמצבר (60Ah) מת. איש השרות הציע שנפ ב-800 ש"ח ונפרדנו בברכת שבת שלום. התקשרתי ל-SOLO (?) בעקבות מודעת אינטרנט שמבטיחה שירות 24/7, ושם המוקדנית לא הצליחה לתת לי הצעת מחיר או להשיג מישהו שיעשה את זה, שלא לדבר על ממש לבוא ולהתקין. טלפון למקס מצברים, והוצע לי מיד לאחר צאת השבת (כולל שירות עד הבית):

ורטה כחול- 640 ש"ח (20 חודש אחריות)

סטארט אפ- 470 ש"ח (15 חודש, עם אפשרות להוסיף 70 ש"ח להארכה ל-20)

השירות היה מדוייק ואדיב (http://matzberim.co.il/?gclid=CIPK-KeTkM0CFbYV0wodcdcCcw), והמחיר נורמלי. אגב הרכב אצלי כמעט 4 שנים וזה המצבר הראשון שהחלפתי בו. מה שיצא ממנו זה פאוור אפ עם תאריך מוטבע של 11/11.

• תוכן חדש...