Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתה רואה, יש דעות לכאן ולכאן

ולכן מומליץ בחום שתיקח את הרכב לנסיעת-מבחן ותראה אם הוא מתאים לך

זה ייתן לך כיוון אם אתה נוטה לרכוש את הרכב או לא

בהצלחה

פורסם

אתה נהג חדש וצעיר. לא רואה סיבה לרכוש אחת חדשה לגמרי.

גש לחברות ההשכרה, קנה אחת בת שנה עם 20-30 אלף ק"מ, ללא תאונות ובמצב מכני מושלם - ותשלם כמעט 15 אלף שקל פחות ממחיר של אחת חדשה לגמרי. לדעתי זה עדיף ולא יפגע לך באחזקה העתידית אפילו לא קצת.

פורסם (נערך)
דגם EX נמכר דרך מועדון חבר ב-74K, יד ראשונה מהחברה, איבזור עדיף כולל גג שמש, מגנזיום, שליטה מההגה, דיבורית בלוטופ מקורית וכו'... והכי חשוב 7 שנים אחריות.

לדעתי, הרבה יותר משתלם.

איך זה יותר משתלם מ68K מה 6 אלף זה לא כסף?! זה כמעט 9% הבדל במחיר.

אני רכשתי פיקנטו 0 קילומטר משלמה סיקסט חוץ מזה שאני יד 2 אין שום חסרון!

אני קבלתי 7 שנים אחריות יבואן, מוזר שכולם פה טוענים שאפס קילומטר לא מקבל אחריות 7 שנים.

ולא כולם במועדון חבר, לרוב זה עולה 79K.

עריכה אחרונה על ידי Alon Melanker

היום: הונדה גאז' 2016, קיה פיקנטו 2014

בעבר: מאזדה 3 2012

פורסם
כמו שאתה רואה, יש דעות לכאן ולכאן

ולכן מומליץ בחום שתיקח את הרכב לנסיעת-מבחן ותראה אם הוא מתאים לך

זה ייתן לך כיוון אם אתה נוטה לרכוש את הרכב או לא

בהצלחה

לא יודע איך הגעת לזה שאני נהג חדש ובטח לא צעיר אבל

נזרום

פורסם

אני קבלתי 7 שנים אחריות יבואן, מוזר שכולם פה טוענים שאפס קילומטר לא מקבל אחריות 7 שנים.

אבל עדיין יש לך דגם LX הפחות מאובזר. אין מה לעשות, כשתרצה למכור תראה את השוני בהתעניינות וכתוצאה גם במחיר.

פורסם
אבל עדיין יש לך דגם LX הפחות מאובזר. אין מה לעשות, כשתרצה למכור תראה את השוני בהתעניינות וכתוצאה גם במחיר.

אני לא מתכוון למכור ב10 שנים הבאות, עד אז אלוהים גדול.

והם גם הציעו לי את דגם הEX המאובזר יותר בתוספת של 1500 ש"ח, סירבתי.

פורסם

רכשת פיקנטו מחברת ליסינג וקיבלת 7 שנות אחריות??? אין מצב בעולם. יכול להעלות או לשלוח בפרטי איזשהו צילום שמעיד על זה? נשמע לי ממש מוזר אחי.

פורסם
אני לא מתכוון למכור ב10 שנים הבאות, עד אז אלוהים גדול.

והם גם הציעו לי את דגם הEX המאובזר יותר בתוספת של 1500 ש"ח, סירבתי.

בשירשור אחר ציינת שכן קנית דגם EX, תחליט... :?:

ולגבי האחריות אם אין לך מסמך של אחריות ל-7 שנים, אז אין לך אתה....

פורסם
בשירשור אחר ציינת שכן קנית דגם EX, תחליט... :?:

ולגבי האחריות אם אין לך מסמך של אחריות ל-7 שנים, אז אין לך אתה....

התבלבלתי בין הדגמים, אני אף פעם לא זוכר אם הEX הוא המאובזר או הLX.

קיבלתי מסמך יחד עם הManual של הרכב, וגם שאלתי מוסך מורשה לגבי האחריות.

פורסם
התבלבלתי בין הדגמים, אני אף פעם לא זוכר אם הEX הוא המאובזר או הLX.

קיבלתי מסמך יחד עם הManual של הרכב, וגם שאלתי מוסך מורשה לגבי האחריות.

שמע, תעלה איזה מסמך שמאשר שמקבלים את ה 7 שנים אחריות גם כשקונים מליסינג ולא מהיבואן ואני עכשיו רץ לקנות שתיים. אין מצב. את ה 7 שנים מקבלים רק כשקונים מהיבואן וזה מידיעה.

איפה שהו יש לך טעות. או שאתה לא הבנת את מה שנתנו לך או שלא הסבירו לך נכון.

פורסם

ראיתי שכבר רשמו לך אבל אני יכול לחזק, קודם כל לך תעשה נסיעת מבחן תראה שבאמת הרכב מתאים לך, יש כאן הרבה דעות ובסוף הכי חשובה זאת הדעה שלך.

בנוגע לרכב, ראיתי שהיו לך פה המלצות גם לקנות מהייבואן וגם לקנות מליסינג, לפי מה שאני יודע בליסינג אתה לא מקבל את ה7 שנות אחריות שאתה מקבל מהייבואן, אולי ההפרש בין המחיר של הייבואן למחיר של הליסינג כרגע יכול להראות לך משמעותי, אבל ב7 שנים אתה יכול להוציא הרבה יותר כסף על דברים שיכולת למנוע במידה והיה לך אחריות, בנוסף מכירה עתידית יד ראשונה או יד שניה מליסינג יכולה להיות גם הפרש משמעותי בעתיד.

פורסם
דגם EX נמכר דרך מועדון חבר ב-74K, יד ראשונה מהחברה, איבזור עדיף כולל גג שמש, מגנזיום, שליטה מההגה, דיבורית בלוטופ מקורית וכו'... והכי חשוב 7 שנים אחריות.

לדעתי, הרבה יותר משתלם.

יש פה מבצע טוב על ה 208 לדעתי זה עדיף אבל שיקול שלו:

http://sale.lubinski.co.il/speedsale0516/?peugeot&ref=1066&utm_source=YAD2&utm_medium=kaftoremza&utm_content=kaftoremza&utm_campaign=PeugeotSpeedSale

פורסם
שמע, תעלה איזה מסמך שמאשר שמקבלים את ה 7 שנים אחריות גם כשקונים מליסינג ולא מהיבואן ואני עכשיו רץ לקנות שתיים. אין מצב. את ה 7 שנים מקבלים רק כשקונים מהיבואן וזה מידיעה.

איפה שהו יש לך טעות. או שאתה לא הבנת את מה שנתנו לך או שלא הסבירו לך נכון.

יצאתי אידיוט, הסוכן(של שלמה) אכן אמר לי שאני מקבל אחריות מלאה של קיה, אני הנחתי שזה אחריות 7 שנים.

אבל שבדקתי את המסמכים היום מסתבר שקיבלתי אחריות ל3 שנים או 100 ק"מ המוקדם מביניהם.

קיצר עוד שנה נגמרת לי האחריות, מצטער שהטעתי אותכם :|.

• תוכן חדש...