Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפשוף בטמבון והתנהלות

שימו לב! השרשור הזה בן 3056 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

בעודי עומד בחניה במקביל למדרכה ונמצא בתוך הרכב, נכנס מאחורי רכב ותוך כדי שחנה, פגע בקצה השמאלי האחורי שלי עם הקצה הקדמי ימני שלו. יצאתי מהרכב, ניגשתי לבחור שבנתיים יצא מהרכב שלו, הראיתי לו את מה שעשה, אמר לי ש- "זה כלום" ושבכלל לא עשה לי שום דבר. אני הסברתי לו שוב שהוא פגע ברכב שלי וביקשתי יפה את הפרטים שלו, הוא לא הסכים לתת והתחיל להגיד שאני גנב ושאני רוצה להרוויח מזה. אני עניתי לו שאני רק רוצה להחזיר את המצב לקדמותו ואין לי כל עניין להרוויח ממנו. הוא התחיל להשתגע, להגיד שאני עושה כסף מסחיטת אנשים, ושאני צריך להתבייש שאני "עושה עניין משפשוף ברכב". אני הצעתי להזמין ניידת למקום, התחיל וויכוח קולני, הרבה אנשים מהחנות הסמוכה יצאו להסתכל, אבל הבחור סירב לתת לי את הפרטים שלו ובסוף פשוט נכנס לרכב ונסע משם. זה עוד בקצרה.

הרכב של הבחור מ-ל-א מכות שריטות ושפשופים, ברמה כזו שפשוט אין צד שלם ברכב, מכסה המנוע והפנסים שלו לא יושבים טוב, הרכב פשוט שבור ולא נראה שאכפת לו בכלל. הרכב שלי לעומת זאת הכי שמור שאני יכול ולא היו שום מכות או שפשופים ובאמת שאין לי שום עניין להרוויח מזה. כל המקרה מצולם בווידאו מהמצלמה האחורית של הרכב שלי. אני עצמי הספקתי לצלם את הבחור ליד הרכב שלו.

אני מצרף כאן תמונה, לדעתי אפשר לעשות פוליש או טיפול אחר ולהוריד את הסימנים, אם כן זה מה שאעשה. 20160601_083515.jpg

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה השאלה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

צודק.

אני צריך ללכת למשטרה שייתנו לי את הפרטים שלו?

הרי לא יקראו לו לחקירה או משהו...איך אני גורם לו לשלם על זה?

הוא פשוט ח*רבן עלי וברח. הרגשה מגעילה.

מצד שני, חשבתי לתקן את זה בעצמי ולשכוח מהעניין.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

^^זו בדיוק הנקודה!

אני כל כך כועס על זה, לפי איך שהרכב שלו נראה, הוא חונה ככה כל הזמן. אין לו פינה שלמה ברכב.

הוא דיבר אלי בצורה כזו כאילו שאני עוד צריך לשלם לו. כל הזמן הזכיר את זה שאני גנב ושאני סוחט אותו.

מצד אחד אני יכול לתקן על חשבוני וזהו. מצד שני- בא לי לקחת שמאי, לתקן את זה כמו שצריך ולהגיש לו חשבוניות רק בגלל החוצפה הזו של פשוט לנסוע מהמקום. הרגע הזה שאני רוצה לעשות צדק, אבל לא בטוח שזה יצליח.

מתכלה מתחת לכיסוי:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

להלן התפתחויות בנושא:

הגשתי תלונה בבוקר, הייתי 3 שעות במשטרה העירונית, חיכיתי הרבה זמן בתור, החוקר לא היה במשרד בחלק מהזמן, מילאתי טפסים שקשורים בזה.

החוקר היה ענייני ומהיר ואמר לי שאת הפרטים שלו אוכל לקבל ביום ראשון ורק אמר שהפוגע גר בעיר אחרת.

ההפתעה:

לפני כחצי שעה קיבלתי טלפון מהמשטרה בעיר של הפוגע, על הקו היה חוקר שאמר שיושב מולו בחור שאומר שפגע ברכב שלי ולא השאיר פרטים ושהוא מתחרט ו- "רוצה שנסתדר" ורצה לדבר איתי בטלפון. אני לא הסכמתי לדבר איתו כי לא ממש ידעתי מה להגיד לו,

בשלושת השבועות הקרובים אהיה ממש עסוק ולא יהיה לי זמן לזה.

שוב, אין לי שום עניין לסחוט אותו או לקבל משהו מעבר לעלות התיקון. סתם עדכנתי בהתפתחות המפתיעה של המצב.

מתכלה מתחת לכיסוי:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

:shock:

ממש מפתיע.

אכן נראה שהרוב ירד בפוליש, אולי ישארו שריטות קלות, לדעתי לא משהו ששווה לצבוע עבורו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מה גרם לו להתחרט פיתאום..

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3056 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...