Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט אני מתחיל לעשות רשיון ואני חושב על ליקנות לאדה סמארה מישהו יכול מנסיון להגיד לי איך הרכב, מה העלויות שלו, ביטוח,וחלקים,

בטיחות,התנהגות על הכביש וכו

תודה לכל העוזרים :)

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

כי זה רכב חביב כזה.חוץ מזה מקודם רציתי חיפושית ישנה אבל אחרי שביררתי פה ושם היא ממש אל משתלמת

גם זוללת דלק בכמיות מסחריות, וגם אי אפשר לסוע איתה כשה חם בחוץ,כי היא מקוררת אוויר

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

קנה דיהוורייסר, ממילא מוכרים אותן היוםב 7 אלף.

או פיאסטה, אירופאית, הרבה יותר אמינה מרוסית, שגם שותה דלק לא פחות מחיפושית.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מה אני יגיד לך

לפני שתקנה לאדה לך תתיידד עם הבעלים של המוסך כי אולי ככה יהיו לך הנחות על תיקונים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ואולי עכשיו שמישהו יענה מנסיון ?

אני לא מבין מה אתה מפספס?

הלאדה היא רכב מיושן. יוצר בשנות התשעים עם טכנלוגיה של שנות השבעים.

לא משנה מה אתה מחפש מרכב, סביר להניח שלא תמצא אותו בלאדה. אלא אם כן אתה נעול על תוצרת רוסיה..

מחפש רכב זול? בדוק 205 או פיאסטה מתחילת שנות ה90.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאבא שלי ברוסיה בשנות ה70-80 הייתה לדה... . שאלתי אותו הוא אמר רכב בנ"ז:) אז ניראה לי אם תמצא מציע רצינית עם יד 1\2 וקלומטרז נמוך אז תחתוף אותה!!!

Zoom-Zoom...

פורסם
עוד מעט אני מתחיל לעשות רשיון ואני חושב על ליקנות לאדה סמארה מישהו יכול מנסיון להגיד לי איך הרכב, מה העלויות שלו, ביטוח,וחלקים,

בטיחות,התנהגות על הכביש וכו

תודה לכל העוזרים :)

כדאי שתשאל את nit_zan מהפרום ,אם אני לא טועה יש לו אחת מוערכת ואהובה(כמה שאפשר)

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

• תוכן חדש...