Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי בכותרת אני עתיד לראות בימים הקורבים רכב מסוג מאזדה 2 שנת 2008 יד 2 עם קילומטראז נמוך כל הידיים פרטיות.

במהלך השיחה עם בעל הרכב נאמר לי כי הרכב עבר תאונה מקדימה(סיפר לי איך זה קרה לא זוכר בדיוק אבל לא נראלי שזה קריטי)

בקיצור הוא אמר שהוחלף מכסה מנוע למכסה מנוע מקורי של מאזדה אבל שאין כלל פגיעה בשילדה והוא מוכן להתחייב על כך.

האם שווה לבדוק את האוטו או לוותר?

האם יכולות להיות פגיעות נוספות אם אין פגיעה בשלדה?כגון מנוע וגיר?

אשמח לתשובה בהקדם

פורסם

יש המון מכוניות כאלה בשוק שלא עברו תאונות, אם אין משהו מיוחד ברכב הספציפי - חפש אחת עם עבר נקי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגדול הרכב עם קמ נמוך לאחר טיפול וטסט לשנה.מחיר נמוך בכ6 אלף מהמחירון עוד לפני הפגישה.בשביל חייל אין ספק שהמחיר הנמוך שעוד עתיד לרדת מפתה...

פורסם

מדובר ברכב נפוץ מאוד.

אמנם הרבה מהרכבים יוצאי ליסינג, אבל אני באופן אישי הייתי מעדיף מאזדה 2 שבעברה שימשה כרכב ליסינג ולא כזו שעברה תאונה.

בכל מקרה - במקרה של 3 מאזדה 2 שאני מכיר שהיו במצב מעולה, הן נמכרו מתחת למחירון, כך שלא מדובר במציאה גדולה.

היה והחלטת ללכת על זה - אני מציע ללכת למכון בדיקה שאתה סומך עליו. תאונה חזיתית עשויה לגרור השלכות רבות שאתה לא רוצה להתעסק איתן (פגיעת שלדה, פתיחת כריות אויר וכו).

במידה והמוסך / מכון הבדיקה אליו תלך יגיד שהכל נקי מלבד מכסה המנוע - הייתי שוקל את הרכישה. כל ריג׳קט נוסף - עבור למכונית הבאה.

פורסם

זאת הדינמיק או האקטיב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי נוסע לראות איך היא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון שלמכור מאזדה 2 זה לא דבר קל!

יש פשוט המון מכוניות בשוק וההיצע הוא גבוה ביותר לכן המחיר הוא נמוך.

הורדה של 6 מתחת למחירון תוכל לקבל גם על רכבים עם היסטוריה נקייה.

נדיר מאד למצוא אחד שנמכר במחירון שלו ובדרך כלל הם נמכרות הרבה מתחת.

אז בשורה התחתונה לדעתי זה אפילו לא שווה את הנסיעה לראות את הרכב הספציפי הזה.

אתה תלמד שעם הזמן המוכרים מורידים את המחירים הראשוניים שהם מפרסמים בגלל התחרות העצומה.

אז חפש עוד ועם הזמן תמצא מכונית אחרית וסביר להניח באותו סכום

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת מכסה מנוע ברוב המקרים מסתיימת בזה.

בהרבה מהתאונות (בעיקר כשהרכב עדיין חדש יחסית) גם מכה קטנה, עקשנות של הלקוח או התעקשות של המוסך עלולים להוביל להחלפת מכסה מנוע ולא לתיקונו (שזה עדיף, אגב, מתיקון ברוב המקרים).

לא הייתי חושש מזה אם בבדיקה הכל תקין.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

זה לא העניין אבל. הכל נכון שזה לא דיל ברייקר אם הכל תקין

העניין הוא שיש היצע מאד גדול ואין שום סיבה לקחת רכב עם ליקויים.

המחירים גם ככה נשחטים בגלל שיש יותר מדי כאלה למכירה

• תוכן חדש...