Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק אם אפשר לעשות ביטוח ליום אחד. אם הרכב הספציפי הזה חשוב לך, תשקיע בביטוח ליום אחד וקח אותו לגבע.

אני משלם על ביטוח לחמישה ימים לבת שלי (נהגת חדשה) 70 שקל. אז כמה כבר יעלה ליום אחד?

אם תצליח לעשות ליום אחד והמוכר עדיין לא יסכים - רד מהעיסקה.

רעיון לא רע, אני בהחלט אבדוק את האופציה של זה

תודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניית רכב צריכה להיות תהליך פשוט וזריז אם יש שקיפות ורצון הדדי לסגור עיסקה.

ברגע שזה לא המצב אני הייתי אומר תודה אבל לא תודה. זו דעתי.

נהג ותיק

פורסם

עדכון:

המוכר נשאר בסירובו שאבדוק את הרכב אצלי במוסך לפיכך החלטתי לרדת מהרכב.

פשוט חבל שיש מוכרי רכב כיום שאינם מוכנים ללכת טיפה צעד קדימה ולהתגמש ומעדיפים להישאר עם תהליך המכירה.

אם לרכב לא היו ליקויים משמעותיים אז הייתי קונה את הרכב אבל את זה לעולם לא נדע...

פורסם

עשית בשכל,הוא עוד ימכור אותו במחיר כל נמוך שהוא יתחרט על המעשה.

אני במקומך הייתי אומר לו שבמידה ויישנה את דעתו שיתקשר עלייך.

פורסם

לא רלוונטי חברים

המודעה הוסרה. לא יודע אם זה בגלל שהחליט הוא להתחרט או שהוא מכר.

האם זה היה נבון להתעקש על בדיקה כלל?

כי בסך הכל בשורה התחתונה אני הפסדתי רכב טוב

פורסם

כשאתה מחפש רכב בכלל ובמחיר נמוך בפרט אתה צריך להיות מוכן לזה שלמוכרים אין זמן\רצון לקחת אותו לבדיקה במוסך שנמצא כמה עשרות קילומטרים מהבית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תאמין לי שכבר ניתקלתי בזה כשרציתי לקנות מכוניות יותר חדשות.

לא תמידיש למוכרים כוח להתנייד יותר מדי.

• תוכן חדש...