Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראיתי 206 שמצאה חן בעיני וכל נתוני הרכב לטעמי.

למעט עינייני קוסמטיקה קטנים הרכב במצב טוס מאד ועם ק"מ נמוך

מדובר על ה1600

המוכר גר בהוד השרון ואני רוצה לקחת את הרכב למוסך שלי בתל אביב אך בגלל שאין לו ביטוח הוא לא מוכן להתרחק כל כך ואומר שאם אני רוצה לבדוק הוא מוכן רק שיהיה במכון באיזור.

עכשיו לשלם סידקה לרכב כזה אני לא אשלם וגם ללכת למוסך שאני לא מכיר זה בעיה

מה ניתן לעשות?

האם לוותר על הרכב? (משהו שאני ממש לא רוצה לעשות)

תודה מראש

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא הייתי נואש, גם אני לא הייתי רוצה שכול מי שבא לראות את הרכב, יתחיל לשגע אותי, במיוחד לא על רכב ששווה 15 אלף הערך.

תחשוב מצב הפוך, על כול אחד שבא לראות את הרכב, היית מטרטר את עצמך ונוסע למקום אחר הגלל גחמות של הקונה?

פורסם

^ מחזק

כולה 206, מי ישמע זה דיפנדר, לא הייתי מטריח את עצמי לנסיעה של עשרות קילומטרים בשביל כל מתעניין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הלכת לראות את הרכב, או בצעת רק שיחה טלפונית?

אם באת לראות את הרכב, והבעת רצינות, והוא לא מוכר לנסוע איתך לבדיקה בת"א, ייתכן שיש לו מה להסתיר.

על סמך שיחת טלפון בלבד גם אני לא הייתי מסכים.

מעריך שאם תבוא לראות את הרכב ותראה רצינות, הוא יסכים לבוא איתך - כי השוק לא כזה לוהט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הלכתי לראות את הרכב.

ביצעתי אפילו נסיעה ואפילו הסכמנו על המחיר

הדגשתי לו שאין לי טעם ללכת למכון בדיקה באזור שלו כי אני לא רואה טעם לזרוק 500₪ על רכב משנת 2002 שכל מה שאני אראה שם זה רק שחור אז אני מעדיף ללכת למוסך שלי (גבע) שיבדוק לי את הרכב.

מו הסתם הראיתי רצינות והבהרתי לו שאם אין שום דבר משמעותי שיימצא אז העסקה סגורה

פורסם

אבל זה לא משנה כלל...אמרת שאין לו ביטוח.

אני לא מבין איך הוא מצפה שאנשים יבדקו את האוטו במכון אם אסור לו לנסוע כלל אבל בכל מקרה זה המצב.

אולי יש מוסך יותר קרוב עם המלצות שתוכל לבדוק אצלו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני גם ראיתי את הרכב הזה בשביל חבר וגם דיברתי עם המוכר.

אני לא מבין מה הבעיה הוא צודק הביטוח נגמר (בגלל זה גם המחיר הנמוך) והוא לא רוצה להסתכן וזה לא שהוא לא רוצה שתיקח אותו לבדיקה אין לו בעיה עם זה.

בכל מקרה מה הבעיה למצוא מוסך בכפר סבא שמתמחי בפיג'ו לא חסר

פורסם

אתה יכול לשאול אותו אל תעשה לו ביטוח חובה דרך "פול" ליום אחד הלוך וחזור הוא יסע איתך לשמה אז מעולה, לא מוכן? להגיד תודה ולהתראות מהחשש כי הוא מסתיר משהו וזו לא הסיבה היחידה שהוא לא מוכן לנסוע

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
אני גם ראיתי את הרכב הזה בשביל חבר וגם דיברתי עם המוכר.

אני לא מבין מה הבעיה הוא צודק הביטוח נגמר (בגלל זה גם המחיר הנמוך) והוא לא רוצה להסתכן וזה לא שהוא לא רוצה שתיקח אותו לבדיקה אין לו בעיה עם זה.

בכל מקרה מה הבעיה למצוא מוסך בכפר סבא שמתמחי בפיג'ו לא חסר

אשמח להמלצה, חדש באזור

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

אני לא מבין מה זה רכב ללא ביטוח אין כזה דבר שרכב יהיה על הכביש ללא ביטוח. ואם ליד הבית שלו השכן יפיל מזגן מקומה שלישית על הרכב שלו אז מה ? כשאני שומע סיפור שאין ביטוח או שהרכב רשום על שם הסבתא...אני עובר הלאה.

נהג ותיק

פורסם

אין שום קשר לרכב בלי ביטוח לבין מחיר נמוך.

יש לך חבר או מכר שהוא סוחר רכבים? ממה שהבנתי יש להם אישור לנסוע בלי ביטוח או טסט.

פורסם

אם הוא סוחר רכב שיש לו אישור לנסוע ללא ביטוח אז מה הבעייה שלו להגיע למוסך בתל אביב ?

יש סיבה מדוע הוא מתחמק מזה

נהג ותיק

• תוכן חדש...