Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אישתי לא מעוניינת לחזור ברכב ולכן אנו ניסע ברכב מושכר לאילת ונשאירו שם, ונחזור בטיסה.

ניסע לשם ונבצע כמה עצירות אטרקציות בדרך. השאלה אם יש פתרון יותר טוב מרכב השכרה וטיסה חזרה?

בנוסף,איזה רכב הכי זול אוטומטי(למקרה שאישתי תרצה לנהוג) אתם ממליצים לנסיעה הארוכה(גרים בצפון) , מבחינת נוחות/דלק...

מרווח לא משנה כי רק אני ואשתי נסע.

תודה לעונים.

פורסם

לרוב בהשכרות רכב ליום אחד הקילומטרז מוגבל למספר זעום(250 קילומטר להשכרה או אפילו פחות) ולא יאפשר לך באמת לבצע נסיעה כ"כ ארוכה ע"ב השכרה של יום אחד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא ממש הבנתי מה אתה שואל.

שאלת איזה רכב הכי זול, אבל אתה אומר שקיבלת הצעות.

אתה שואל אם יש אלטרנטיבה, איזו אלטרנטיבה יכולה להיות אם אתם רוצים לעצור בדרך ולראות אטרקציות?

פורסם

איזה רכב הכי מומלץ לנסיעה הארוכה מבין כל הזולים?

בנוסף, הציעו כאן לנסוע ברכב המשפחתי ושהאישה תחזור בטיסה.... יתכן וזה הכי טוב...

פורסם

הבנתי אותך. אני יודע שאפשר לעשות כזו הזמנה.

אבל תקרא את כל הפרטים והתנאים ותראה שיחייבו אותך על 3 ימים ועל כל הק"מ הנוספים. זה יעלה הון.

כשאתה בוחר יעד ותאריכים, הם לא מחשבים אם זה אפשרי טכנית. תבדוק ותראה שאפשר לעשות הזמנה מחיפה והחזרה באילת אחרי חצי שעה עם 100 ק"מ כלולים.

זה פשוט אומר שתשלם את הקנסות הנלווים.

אני לא בקי בכל הפרטים, אבל אני חושב שהאופציה הפרקטית היחידה היא לשכור רכב לשלושה ימים. אז לא תשלם קנס ובד"כ גם אין מגבלת ק"מ.

(לצורך העניין, אם אתה רואה אתר שמאפשר את הנ"ל במחיר סביר, תן לינק☺)

• תוכן חדש...