Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגת מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני - איך נתפס המועדון בעיני אחרים - הרי השכם וערב אנחנו נדרשים לסוגיה הנ"ל כאן מעל גבי הפורום!!!

מעבר לכך - בני לא טענתי אף פעם שאינך (באופן אישי - שהרי אני התייחסתי במפורש ל"ועד" ולא ל"בני")מסביר פנים או סבלני !!

אני מציע שננסה להתעלות מעל לאמוציות האישיות וננסה להוליך למהלך (לא משהו דרסטי או קיצוני) איטי שיגרום למועדון החמש להיות במרכז העניינים והעשייה של תחביב איסוף, שימור, שיפוץ ובככל התעסקות במוטוריקה - פשוט מפני שאיני בטוח בככל ועיקר שכיום זהו המצב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני,ראשית כל אף אחד,בטח לא אני,התכוון אליך אישית,ואני אפרט-בשנת 87 קיבלתי מאבי מתנה,פורד פרפקט 59,ולרות שלא הייתי אז חבר מועדון,פניתי לבני הספל שהיה לו בזמנו טור(נהדר)במגזין "טורבו",ותמיד נענתי באדיבות ובאורך רוח.אבל מה לעשות,כמו בכל חבורת אנשים,אפילו אם הם בעלי עיניין או אינטרסים משותפים,ישנם גם אנשים לא נחמדים,שגורמים למצטרפים חדשים לתחביב הרגשה לא נעימה,שמתפרשת כהתנשאות.סה"כ לא כל אחד חייב לעזור לשני,או לענות 350 פעם על אותם שאלות וכולי.ולגבי ההערה האחרונה,שמכוונת לדברי,ייתכן גם שישנם אנשים שהחליטו, משיקולים שונים,שהתחביב הזה לא בשבילם,ולאו דווקא זה נבע מנחמדותם או אי נחמדותם של חברים במועדון.אני אישית רכשתי לא מעט חברים דרך מיפגשי המועדון,ולכן אין צורך לעשות הכללות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, תודה על הפירגון...

ובנימה מחויכת זו, אמרתי את המילה האחרונה שלי בדיון הזה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כמה דברים:

קודם כל הציטוט שייחסת לי הוא לא שלי

תיקנתי..סליחה..בני

דבר שני אולי תנסו לגייס מישהוא די צעיר שיוכל להתמודד עם החברה הצעירים\חדשים \ מלאי שאלות וסקרנות (וזה דבר טוב) בייתר יעילות

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
דבר שני אולי תנסו לגייס מישהוא די צעיר שיוכל להתמודד עם החברה הצעירים\חדשים \ מלאי שאלות וסקרנות (וזה דבר טוב) בייתר יעילות
מה זה "מישהו די צעיר" ? ובן כמה אתה, bender ?

אם עוד לא סגרת 30, אתה יכול להיות מועמד לא רע בעצמך. אני בטוח שוועד המועדון יקבל בברכה את כל מי שישמח להתנדב ולתרום.

בברכה,

קובי הזקן (והמזוקן).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
מה זה "מישהו די צעיר" ? ובן כמה אתה, bender ?

אם עוד לא סגרת 30, אתה יכול להיות מועמד לא רע בעצמך. אני בטוח שוועד המועדון יקבל בברכה את כל מי שישמח להתנדב ולתרום.

בברכה,

קובי הזקן (והמזוקן).

צעיר אכן יכול להיות מתחת ל35

אך יותר חשוב צעיר ברוחו ובתפיסת עולמו

אני בדרך ללהיות בן 25 והייתי בכיף מתנדב אך בזמן ושלב זה אני עמוס עד הראש

אם אוכל אהיה יותר משמח להתנדב

פורסם

כמובן ש"צעיר " זה יותר בראש

אני מכיר כמה וכמה בני 40+ ויש להם נכונות וסבלנות של ברזל וגם להיפך

אולי אם " החברה " הצעירים\חדשים ידברו עם אנשים יותר צעירים ברוחם זה יהיה כרטיס ביקור מעולה של מועדון ה5 המכובד גם כך

נ.ב

אין פה שום רמזים לדביי אישים מסויימים או אופי מסויים

סתם רעיון שעלה במוחי

פורסם

אני לא מבין בשביל מה כל הבלאגן הזה. אני לא אתחיל להיכנס פה להתנגחויות במועדון החמש כנגד המועדונים האחרים, כי זה ממש לא לעניין. אני חבר במועדון החמש כבר מעל לשנתיים (מגיל 17) ולאחרונה חידשתי את חברותי לעוד שנתיים. מנגד אני גם מנהל מועדון שרק לאחרונה מתחיל לקום על רגליו, אני לא מתכוון להתחרות במועדון החמש, להפך, אני ממליץ לכל חברי המועדון להתצטרף למועדון החמש.

אני מרוצה מאוד מפעילותו של מועדון החמש, דמי החברות הם ממש גרושים לעומת מה שמקבלים.

בני, יש רק דבר אחד שאמרת שהפריע לי בכל השרשור הזה, ההשוואה שלך בין מועדון החמש למועדונים אחרים. לכל מועדון יש את דרך הפעילות שלו, בין אם זה מפגשים צנועים או מפגשי ראווה ענקיים. אל תשכח שמועדון החמש/חיפושיות/אלפא רומיאו התחילו פעם כמועדון קטן שאף אחד לא שמע עליו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אינני מתכוון להמישיך ולהתנצח ,נשאר לי רק לציין דבר אחד כשאני הצעתי עזרה באירגון (ויש לי נסיון בזה)

אמרו לי שאינני רצוי כי אינני חבר מועדון ,ואח"כ בני אומר שאם יהיה מפגש בין מעדוני אז הכל יפול על מועדון החמש.אין ספק שאם תסלקו אנשים אז הם לא יעזרו ...

חוץ מז תתפלאו לשמוע אבל 300 ש"ח אני לא מוציא מהר מהכיס (נדיר שיש שם 300ש"ח)אומנם אני מחזיק רכב אספנות אבל זה הרכב היחיד שלי והוא לא רק הובי .

בקיצור אני סיימתי תויכוח הזה ,אני ימשיך לעזור לכל מי שירצה את עזרתי ואני מקווה שיום אחד כן יהיה מפגש ענק של כל המועדונים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אומי 5 היקר שלום ובוקר טוב

אינני מתכוון כלל שחברי המועדון ישמשו גמשענת כלכלית לתפרן שכמוך

למועדון לדעתי האישית לא תצמח כל תועלת מחברותך וגם לא במחיר מתיקות שפתיים "אשמח לעזור באירגון לוגיסטי", שמחה שכזו תתקבל במועדון בשמחה רק אם משלמים דמי חבר וחובר לעזרה לכלל הארועים ולעזרת החברים, דרך אגב באם אתה מתכוון להגיע למפגשים בת"א עם רכב האספנות שברשותך כדאי שתכין את ארנקך ותפרד מכעשרה שקלים דמי כניסה לחניה (דבר שהיה נמנע ממך באם הייתה למשל חבר מן המניין במועדון).

וכפי שענו לך קודמים המחיר שמתבקש לשלם כל מצטרף למועדון ניתן בהחלט להגדירו כסמלי ביותר לעומת מה שמקבלים בתמורה

אזי, לכשתשתחרר מ"תפרנותך" ולכשתתבגר במקצת ותהיה מוכן ומזומן להצטרף כחבר מהמניין למועדון שבהחלט אינו מועדון אקלוסיבי או מועדון אליטיסתי אשמח להמליץ בחום בפני ועד המועדון לצרפך לשורותיו.

דעתי,תגובה לא במקום בכלל

הבנאדם אמר שהוא מוכן לתרום אבל כרגע אין לו 300 לדי חבר אז מה?הרבה מהציבור הממוצע היו כאלה פעם אם לא היום...

חוץ מזה אם למועדון ה5 חשוב התחום המוטורי לא יקרה כלום אם פעם אחת יתנו לכל רכבי האספנות להציג אותם במקום אחד בלי לשלם דמי חבר או כניסה לצפיה...(אני לא מדבר על כמה עשרות שקלים אלא על יותר מזה)

זה גם יחשוף את הציבור לזה גם יעשה יום מוטורי נחמד ביותר שלא היה כמוהו בישראל(מהתקופה שאני זוכר)וגם לא יוריד מדרגתם,הם עושים דברים נפלאים משלהם ואין סיבה שיזלזלו בהם מזה

צביקה

פורסם
כמה דברים:

קודם כל הציטוט שייחסת לי הוא לא שלי

תיקנתי..סליחה..בני

אני בקרוב סוגר 24... וחבר במועדון כ-4 שנים,(מקוה שאני עומד בקריטריונים של דובר צעיר)

היום אני עוסק בתחום הרכב ועונה לחברי הפורום על שאלות, מפעם לפעם משתתף בישבות המועדון ומשתדל לתת יד כשצריך. ואני לא רואה הבדל בתגובות שלי ושל חברים אחרים (למעט חבר אחד שמיתנסח בצורה יחודית לו... ...). לכן אני לא רואה שצריך מישהו צעיר שיענה על שאלות של חברים חדשים\צעירים\מלאי שאלות וסקרנות. פשוט מי שיש לו סבלנות לענות שיענה מי שאין לו אז שלא יענה.

מלבד זאת (אחרי חברות של למעלה מ-4 חודשים בפורום) אני ממליץ ליבדוק בהסטוריה של הפורום לגבי שאלות לפני ששואלים על מנת לא לחזור על נושאים שכבר נידונו. או לחילופין. תותחי הפורום יכולים להפנות כל שאלה שנידונה לקישור מתאים.

ואם בכולזאת עדין נדרש מישהו צעיר(אני מקוה שאני עומד בקריטריונים:wink:.) אני מתנדב לעשות זאת, ומוכן להיכנס לתפקיד ברגע זה.

שבוע טוב לכולם.

משה אזולאי.

(סובארו 79.פיאט 850 ספיידר 73.פורד אסקורט 71.)

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לנמרוד - תגובתך היא בדיוק התוצאה ההפוכה למה שנדרש - שהרי היא מבטאת יהירות, שובע וסוג של שביעות רצון מדושנת!!!

שובע- רוב הזמן, שביעות רצון - חלק מהזמן, יהירות - אף פעם.

התגובה באה לומר שלא צריך להתרגש מכל מה שמישהו כותב. המועדון צריך להכיר בערך עצמו ולא להגיב בהתגוננות כל פעם שמישהו ללא הוכחות ליכולת ביצוע כותב דבר שטות.

תנסה להיזכר בעברך כאשר ניסית להתעסק במוטוריקה והרגשת את הצורך להיפגש עם אנשים שחולקים איתך את התחביב - כיצד היית מרגיש לאחר פנייתך להתארגנות אירוע - כיצד היית מרגיש/מקבל/מתייחס לתגובתך שלך כאן!!!

כשהרגשתי את הצורך, פניתי לאנשים עם נסיון מוכח בתחום, ורובם שמחו לשתף אותי בניסיונם וללמד אותי דברים רבים שלא ידעתי. בהמשך, כשצברתי נסיון בדבר או שנים, עזרתי (ועדיין עוזר) לאחרים שפונים אלי באותו האופן. לא פניתי כטירון בתחום לאותם בעלי נסיון ואמרתי "בואו אראה לכם איך עושים את זה" או העברתי ביקורת לפני שהיו לי קבלות משל עצמי.

האם אין בנו את היכולת להסביר (לא משנה כמה פעמים) לצעירים/חדשים בתחום את מטרתו של המועדון ואת הסיבה להצטרפות אליו?

יש גם את היכולת וגם את הסבלנות. אתה יכול להיות רגוע. מצד שני, מי שבא לבקר או להשמיץ ולא מבין לאחר הסבר סבלני אז...שלא יבין. לא צריך להתנצל כל הזמן.

נמרוד

פורסם

גם אני חבר במועדון החמש (כחצי שנה בערך)

מסיבות אישיות/דתיות אינני יכול להשתתף ברוב האירועים של המועדון ובחורף אף לא במפגשי יום ששי.

יהיו פה רבים שיאמרו שאני "פראייר" שהרי התמורה שאני מקבל בעבור דמי החבר היא קטנה יחסית, אך לדעתי אין זה כך:

1. אני מקבל את הפרסומים השונים ( הקליסקון והאבטומוביל ששודרג מאד לאחרונה )

2. אני רואה את מועדון ה-5 כגוף שהאנטרס המרכזי שלו הוא לקדם את האינטרסים של כל מי שנמצא כאן (שהרי אני מניח שכל משתתפי הפורום חובבי רכבי אספנות)

אגב, אני בטוח שאם יהיה מישהו שיפנה למועדון החמש ויגיד שקשה לו לשלם - יפרסו לו לתשלומים

ואז זה יעלה כמו 2 מנות פלאפל לחודש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

2. אני רואה את מועדון ה-5 כגוף שהאנטרס המרכזי שלו הוא לקדם את האינטרסים של כל מי שנמצא כאן (שהרי אני מניח שכל משתתפי הפורום חובבי רכבי אספנות)

זה מה שאמרתי שלא יקרה כלום אם כדי לקדם אינטרס מסוים מועדון ה5 יחלוק מפגש עם שאר רכבי האספנות ואפילו שלא יעמדו באותו מקום אם קשה להם לחלוק כבוד...

ואני לא בא בדעה של בעד או נגד למועדון אלא דעה ספציפית לאירוע מסוג זה

פורסם

שאני אבין רגע את טענות הצדדים:

מועדון החמש מעוניין לקיים איזשהו מפגש בפסח לחובבי העתיקות, וכמובן שלצורך העניין נדרשים: ארגון, אבטחה, שיטור, סידור מקום ושאר ירקות.

באים בעלי החיפושיות ורוצים לתפוס "טרמפ" על האירוע מבלי שישלמו דמי חבר מועדון (שהם ממש זעומים אם מסתכלים על זה) או רצון לארגן בעצמם את אותו האירוע הנ"ל.

תגידו? על הגיון בריא שמעתם? זה לא קצת חוצפה מה שאתם מבקשים?

(נכחתי במפגש הגדול באיקאה, ובאמת שנהנתי, אבל כפי שציין קודמי, סדר וארגן לא היו שם)

יריד ענק מצריך ארגון, גידור, הכוונה, שיטור וכמובן ערבות שהאירוע יסתיים בשלום. ולא משנה כמה רצון או כוונות טובות יש למארגניו.

עם כל הכבוד לבעלי החיפושיות (שאליהם אני מקווה להצטרף ביום מן הימים), יש לכם עוד המון דלק לשרוף בטרם תגיעו לרמת הארגון של מועדון החמש.

המפגשים של מועדון ה-5 אינם דומים כלל וכלל למפגשים של החיפושאים (ויש הרואים בכך יתרון) והם יותר בגדר "פחות מפגש מכוניות יותר מפגש חבר'ה"

בנוגע לתדמית המועדון (5), באמת ישנה תדמית של מועדון "אליטות", אבל אין להאשים את מחזיקי הרכבים שכן לרבים מהם רכב האספנות שבו הם מגיעים גורם להם להתגאות, זה ההובי שלהם, ואין לשפוט אדם ומה הוא עושה עם הכסף שלו. מי שרוצה שייבא קאדילק, ומי שרוצה שיקנה חיפושית כתומה 73.

ל"רם": "חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה" (מופיע בחתימה שלי)

תחשוב על המשפט הזה בטרם תרצה לקחת על כתפיך את כל עוולות העולם והרצון לארגן מפגש עצום. אתה תצטרך לארגן שיטור, גידור, ערבות, אבטחה וכמון לדאוג שהרכבים יהיו מוגנים ושמורים.

חושב שתוכל להיות כ"כ ערב באם איזו תקרית תתרחש? התעורר חביבי, והסתכל סביבך.

*****אינני חבר באף מועדון, ביום בו אוכל להחזיק חיפושית, אשמח להיות גם חבר במועדון החמש, וגם במועדון החיפושיות.

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

• תוכן חדש...