Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגת מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגנום שים לב מי פתח את השישור הזה,רם הוא חבר מועדון החיפושיות שהציע על גבי פורום זה לערוך מפגש כללי של כל המעדונים.

מהר מאוד השתלחו בו מספר אנשים (אם צדק או בלי) שלא רצו לקבל עזרה ממי שלא שילם .

אני חושב שהוויכוח הזה לא מוביל לשום מקום אלא להיפך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם ,,,

קראתי את כל 5 הדפים אחורה ומאוד התאכזבתי נקודה.

נכון לאחד שמשלם עבור חברות למועדון מסויים קצת קשה

לראות את האחר שלא רשום למועדון מקבל איזה הטבה מהמועדון,

אך במקרה זה רם המתוק בסך הכל רצה מפגש ענק ולא רק אספני ולא

רק למי שרשום לו על לוחית הרשוי רכב אספנות ,או שייך למועדון זה

או אחר ,אלה כל מי שיש לו רכב קלאסי ואפילו שנת 76' ומעלה.

דרך אגב היום אני קונה BMW 1600 שנת 79' קופה פשוט מושלם כולל

הכל מקורי ללא טיפת חלודה מיבוא אישי שבעיני הוא קלאסי וקירור מים

(לא חיפושית) בקיצור ,,,

ראיתי אנשים שרושמים תפרן אין 300 ש"ח לשנה Emo35.gif

מצער מאוד לשמוע את המילים האלו מפני שאף אדם לא יכול לדעתי להכנס

לאף אחד לכיס בלי שיכיר את האדם עצמו.

אי אפשר לדעת מה ההוצאות של אותו אדם ,ואדם כמו אומי5 לדעתי הוא אדם

מחושב ששוקל כל הוצאה לפני שהוא פותח את הארנק (בלי שום קשר לרישום למועדון)

יכול להיות שהוא משלם למועדון האופנועים או למועדון אחר כל שהוא ויכול להיות

שהוא רשום על כמה מגזיני מוטורי שמגיעים כל חודש לדלת ביתו ,ויכול להיות שבעתיד

יכול היה לשקול להצטרף למועדון ה -5 בלי שום קשר לשירשור זה ,אלה להרשם ולקבל

זכויות מהמפגש הענק בפסח.

בקיצור קחו אותי לדוגמה אני מליונר ,יש לי יותר ממיליון ואני לא רשום למועדון ה- 5

אולי בעתיד אני ירשם.

אוהב את כולם ,ויותר את הטבע מפני שבטע טורפים למען קיום ואיזון הטבע...

דרור בEmo94.gifנה.

נ.ב.

"מועדון רכבי החיפושיות בישראל"

מתגלגלים לאילת פסח 2005

כל המועדונים מוזמנים לשיירה כולל מועדון ה- 5 .

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

לדרור בננה שלום - אם יורשה לי להסביר מספר נקודות שאיני יודע אם שמת ליבך אליהם -

אם נתייחס קודם כל למועדון החמש אזי עליך להבין שבמועדון עצמו קיימות מספר גישות שונות ומנוגדות, לצורה שבה הוא צריך להתנהל ואל מי הוא מכוון, חשוב שתבין שמגוון הדעות הקיים דווקא מחזק את המועדון - וחשוב להבין שעיקרון הדמוקרטיה הוא נר לרגלינו במקרה זה. יתר על כן הדעות השונות אשר הובאו כאן על גבי השירשור הנ"ל אינן פוגעות במועדון כהוא זה אלא דווקא מחזקות אותו ומהוות סממן לבריאותו "הנפשית" אם ניתן להגדיר זאת כך!!!

מועדון החמש הוא למעשה "שדה חרוש" שכל מה שנותר לעשות הוא לזרעו בסוג הצמח שאנו מעונינים בו. הכוונה היא שבמועדון החמש מקום - ל כ ו ל ם (ולא על דרך אהוד ברק), משמע לדעתי האישית, במידה והינך מעוניין להקים מועדון חיפושיות (לצורך הדוגמא בלבד) - אתה יכול בהחלט להשתמש כבר ב"שדה החרוש" הקיים ולזרוע בו את מועדון החיפושיות שלך (אני אפילו מעריך שתוכל לקיים מפגשים ספציפיים לחיפושיות בלבד ואם תחפוץ תוכל לשלבם במפגשים ככל רכביים - ואפילו תוכל לאפשר לחפושיות שאינן רשומות במועדון להפגש ולהציג), אבל סה"כ תוכל לקבל גב ותמיכה מעמותה רבת נסיון בסוג הדברים הנ"ל. ובנוסף כמובן תראה את התועלת שתצמח לכולנו מחיזוק ואיחוד כוחנו.

סה"כ אדם כמוך עם המרץ והאנרגיות הפנימיות שלו - הוא תוספת חשובה - בטח בתחום שלנו שמיעוט אנשים משקיע מזמנו וממרצו כדי לקדמו!!!

ועכשיו אני אתייחס לדבר שאיכזב אותך יותר מכל וזה העדר קבלת פנייתו של פותח השירשור - פותח השירשור דווקא פתח אותו לאו דווקא בתמימות - הוא ידע היטב שהפורום הנ"ל מתנהל ע"י נציג מטעם מועדון החמש - ואם תנסה לנתח את פנייתו היא היתה מופנית (לדעתי) בעיקר למועדון החמש - שהוא הבין שהינו אחד הגופים החזקים באירגון אירועים ומפגשים!!!!

לידיעתך בחו"ל בדר"כ אפילו למפגשים של רכב אספנות דורשים תשלום בגין כניסה - ואילו כאן בארץ - כמעט הכול בחינם!!

תבין דרור טרמפיסטים (כאלו שמעוניין להנות ללא השקעה כספית מצידם - ואין לי שום טענה כלפיהם - אני רק אשמח אם להם גם לא יהיו טענות כלפי!!) מאז ומעולם נכנסו ויצאו מתחום האספנות (הם בדר"כ מחזיקים רכב אספנות כי אחזקתו זולה ומשתמשים בו בעיקר ביום יום- עד שהם מואסים בו ומוכרים).

אני בגישה שיש לאפשר להם להתחכך עד כמה שניתן בתחביבנו כי חלקם "נדבק" בחיידק והופך להיות אחד מאיתנו (ואיני עושה כאן אבחנה בינם לביננו בכדי להרגיז או לעצבן אלא פשוט כי איני יכול להתבטא בצורה ברורה יותר). מעבר לכך הסברים סבלניים הם הכרח במקרה שלפנינו על מבנה המועדון, מטרותיו וחשיבותו.

בכל מקרה נשמח לראות את כולם במפגשנו ובאירוענו....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

היי ירון ,מה שלומך ?

אני רוצה לומר לך אתה פשוט אישיות ואני מאוד מכבד אותך.

אני רוצה להבהיר שאני לא ממיסדי מועדון החיפושיות אלה

מצטרף די חדש למועדון מלפני שנתיים ,פשוט נולדתי בחיפושית

וכל ילדותי התגלגלתי בתוך חיפושיות בשנים ההם 70' ...

לגבי פרסום המועדון אני עושה כל שביכולתי בכדי לפרסמו

עד כדי כך שהוזמנתי לצילומי התוכנית ארץ נהדרת עם פינחס (חיפו)

שלקח יום עבודה כמעט מלא (זמן דלק) ועוד ...

והמטרה הייתה פרסום מועדון החיפושיות במדיה.

אני לא מנסה לעשות בפורום זה פרסום למועדון ,אלה אני פעיל בו

למטרה פרטית ללא כל מטרת רווח.

כל כך קשה לי לראות את ההתנפלות על בחור כל כך צעיר שאין ביכולתו

לשלם תשלום שנתי לחברות במועדון והוא מצהיר שהוא תפרן..

והחבר'ה הקיימים מתחילים לפרש איזה חפיסת סיגריות או כל השוואה אחרת

להוצאה שוטפת של אומי5 כאדם פשוט בושה נקודה.

***במקום זאת מועדון ה- 5 היה יכול לתת לבחור כמו אומי5 בחור צעיר בתחילת

החיים ודרכו ובדרך ארוכת ערכים של רכבים עתיקים חודש חברות זמנית

לתקופת ניסיון ובחינם בכדי שיגיע עם החיפושית החדשה (ישנה) שלו

למפגשי מועדון ה-5 מדי שבוע *4 ,בכך יכול לבדוק את גדולתו ועוצמתו של המועדון

אך כל השירשור המתוק הזה הוביל לנזק בילתי הפיך מבחינתי.

ירון מקווה שכולם הבינו את המסר שלי שהוא נכתב באמת ובתמים מהלב.

מצטער אם הטקסטים שלי ארוכים ,ותודה לכל מי שהגיע לנקודה סופית זו.

אם נתייחס קודם כל למועדון החמש אזי עליך להבין שבמועדון עצמו קיימות מספר גישות שונות ומנוגדות, לצורה שבה הוא צריך להתנהל ואל מי הוא מכוון, חשוב שתבין שמגוון הדעות הקיים דווקא מחזק את המועדון - וחשוב להבין שעיקרון הדמוקרטיה הוא נר לרגלינו במקרה זה. יתר על כן הדעות השונות אשר הובאו כאן על גבי השירשור הנ"ל אינן פוגעות במועדון כהוא זה אלא דווקא מחזקות אותו ומהוות סממן לבריאותו "הנפשית" אם ניתן להגדיר זאת כך!!!

מועדון החמש הוא למעשה "שדה חרוש" שכל מה שנותר לעשות הוא לזרעו בסוג הצמח שאנו מעונינים בו. הכוונה היא שבמועדון החמש מקום - ל כ ו ל ם (ולא על דרך אהוד ברק), משמע לדעתי האישית, במידה והינך מעוניין להקים מועדון חיפושיות (לצורך הדוגמא בלבד) - אתה יכול בהחלט להשתמש כבר ב"שדה החרוש" הקיים ולזרוע בו את מועדון החיפושיות שלך (אני אפילו מעריך שתוכל לקיים מפגשים ספציפיים לחיפושיות בלבד ואם תחפוץ תוכל לשלבם במפגשים ככל רכביים - ואפילו תוכל לאפשר לחפושיות שאינן רשומות במועדון להפגש ולהציג), אבל סה"כ תוכל לקבל גב ותמיכה מעמותה רבת נסיון בסוג הדברים הנ"ל. ובנוסף כמובן תראה את התועלת שתצמח לכולנו מחיזוק ואיחוד כוחנו.

סה"כ אדם כמוך עם המרץ והאנרגיות הפנימיות שלו - הוא תוספת חשובה - בטח בתחום שלנו שמיעוט אנשים משקיע מזמנו וממרצו כדי לקדמו!!!

ועכשיו אני אתייחס לדבר שאיכזב אותך יותר מכל וזה העדר קבלת פנייתו של פותח השירשור - פותח השירשור דווקא פתח אותו לאו דווקא בתמימות - הוא ידע היטב שהפורום הנ"ל מתנהל ע"י נציג מטעם מועדון החמש - ואם תנסה לנתח את פנייתו היא היתה מופנית (לדעתי) בעיקר למועדון החמש - שהוא הבין שהינו אחד הגופים החזקים באירגון אירועים ומפגשים!!!!

לידיעתך בחו"ל בדר"כ אפילו למפגשים של רכב אספנות דורשים תשלום בגין כניסה - ואילו כאן בארץ - כמעט הכול בחינם!!

תבין דרור טרמפיסטים (כאלו שמעוניין להנות ללא השקעה כספית מצידם - ואין לי שום טענה כלפיהם - אני רק אשמח אם להם גם לא יהיו טענות כלפי!!) מאז ומעולם נכנסו ויצאו מתחום האספנות (הם בדר"כ מחזיקים רכב אספנות כי אחזקתו זולה ומשתמשים בו בעיקר ביום יום- עד שהם מואסים בו ומוכרים).

אני בגישה שיש לאפשר להם להתחכך עד כמה שניתן בתחביבנו כי חלקם "נדבק" בחיידק והופך להיות אחד מאיתנו (ואיני עושה כאן אבחנה בינם לביננו בכדי להרגיז או לעצבן אלא פשוט כי איני יכול להתבטא בצורה ברורה יותר). מעבר לכך הסברים סבלניים הם הכרח במקרה שלפנינו על מבנה המועדון, מטרותיו וחשיבותו.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

ירון מצטער לא הייתה לי גישה לאינטרנט ולא יכולתי להגיב עד עכשיו.

אז ככה , לא היה לי מושג של מי הפורום פה אני דיי חדש פה תאמת , אבל בקטע של מכוניות ואיסוף רכבים אני מתעסק כבר למעלה מ 3 שנים , אני נהנה מלשפר חיפושיות לא כי אני תפרן אלה ממשיכה אישית שלי לרכב הספציפי הזה וזה הרכב שלי לסופי שבוע , ביום יום אני נוסע או על קסארה או על לאנד קרוזר חדשה!

ועכשיו אם אני כבר מגיב , אני לא ידעתי של מי הפורום אני משתמש בו באזור ה-חודש וחשבתי שיהיה נחמד לעשות מפגש לכל מועדוני הרכב בישראל בתור חובב מוטוריקה המחשבה על מפגש כזה שהוא אמור להיות פשוט תאווה לעיניים, ההודעה הראשונה הייתה לראות אם בכלל יש איזה עניין במפגש שכזה . אני בתור בחור בן 23 שאין לי כלכך נסיון בהפקה של ארועים בסדר גודל כזה למרות שהייתי מהמארגנים של מפגש איקאה 2004 ו 2003 ,( ששם דרך אגב לא הבאנו לא משטרה ולא מאבטחים ולא בטיח , כל אחד היה אחראי לעצמו ומכוניתו) בכל אופן קיבלתי הודעה מבני הספל אם אני לא טועה בשם שאמרה שלארוע כזה דרושים משטרה אבטחה וכו' ושמועדון ה-5 מארגן כזה מפגש בפסח ואנחנו מוזמנים להצטרף.. ואם תלכו אחורה תראו שאני עניתי אם ככה אני מוריד את הכפפה תארגנו ונצטרף כי לכם מועדון ה-5 יש הרבה יותר כוח שיווקי-פרסומי ממני רם ממועדון החיפושיות.

כמובן שאת ההמשך כל מי שקרא יודע.. אם אני לא חבר מועדון ה-5 אני לא מוזמן.

אז ככה לפי דעתי הייתם יכולים להגיד בנימוס חברה אם אתם רוצים לקחת חלק בארוע בואו תשתתפו בהוצעות הכבדות ושכל רכב שיציג ישלם סכום מסויים הייתי מבין ונהנה לשים את הסכום ,ובזה יכולתם לפתור את כולנו מהשרשור הזה.

רוב הדיון פה הוא בכלל לא על המפגש אלה על האם יש למועדונים קטנים סיבה להיות קיימים כשיש את מועדון ה-5 שיכול לקחת אותם תחת חסותם,ואתם יודעים מה לפי דעתי אתם צודקים אם הייתי יודע שזה אפשרי כבר מזמן הייתי מציע את זה לאנשים מהמועדון שלי! זה יכול רק להועיל לקהל אספני הרכב ולבעלי חיפושיות בפרט.

שבוע טוב לכולם

פורסם

[FONT=Arial]בחיי שחשבתי שאתגבר על היצר ולא אגיב, אך די! ! ! אי אפשר. נכנעתי.

לא רוצה להכנס לכל הויכוח הממש לא מרנין שמתנהל כאן, ללא כל צידוק ממשי.

התוצר היחיד שהויכוח גורם לדעתי הינו הקצנת עמדות אצל הצדדים השונים, בעיקר אצל חלק ממגיבי מועדון החמש "שמגלים אורך רוח ומוכנים להסביר שוב ושוב וכד'." ולמעשה בין השורות גורמים להרחקת "הנוער...".

השאלה היחידה אותה אני רוצה לברר היא:

האם הפורום שייך למועדון החמש ומופעל על ידו?

לדעתי, ועל פי מה שאמר לי בזמנו (במפגש רידינג לפני האחרון הזכור לטוב) בני הספל, אין זה כך. ואם אני צודק בנושא - זכותו של בני ושל כל אחד אחר לאמר כל אשר על דעתו ללא שירגיש צורך לייצג את המועדון ולברור את מילותיו.

לסיום, אולי מוטב שנפסיק לירות אחד בשני, זה חוזר לעיתים תכופות מידי, ואם נושא "המועדונים" יעלה שוב איכשהו - מנהל הפורום יפנה את המשתתף לקישורים המתאימים שהתקיימו ברוב פאר בעבר (כולל תצוגת המכוניות למשל, ועוד). ובזה יבוא לציון גואל . . .

שנהיה רק בריאים ומאושרים - אבי.[/font]

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לאבי - כדרכך בקודש מאז ומתמיד - הקפדת לשפוך שמן למדורה.....

אה.. ושאלתך היא סוג של שאלת קיטבג!!!!!!

ולרם חובק עולם - השירשור הנ"ל וכיוון התפתחותו לא נועד להשתלח במאן דהוא אלא דווקא להבהיר (לכולם משמע גם לאוזני חברי המועדון וגם לחדשים מבחוץ) שקיימת אפשרות לגישה שונה. ודווקא תגובתך האחרונה היתה מפוכחת ובוגרת (וזאת אני אומר לזכותך!!), ואותה הייתי שמח לקבל מלכתחילה.

פורסם
לאבי - כדרכך בקודש מאז ומתמיד - הקפדת לשפוך שמן למדורה.....

לא ציינתי שמות, אך כנראה שעל ראש . . .

אה.. ושאלתך היא סוג של שאלת קיטבג!!!!!!

QUOTE]

כבר 30 שנה שאין לי שאלות קיטבג - השתחררתי מהשירות הסדיר ומהן . . .

בחיים יש שאלות ויש תשובות. ואם לא יודעים את התשובה ניתן לברר. אין טעם לברוח מהתשובה על ידי כתיבת "שאלת קיטבג".

אם אתה יודע את התשובה אשמח (באמת ובתמים) לדעת, העובדה היא שציינתי מי ומתי אמר לי מה שאמר בנושא. לא זרקתי סתם משפט סתמי ללא בסיס.

אם מה שנאמר לי נכון - אז בבקשה, שמועדון ה-5 "לא יקח בעלות" על הפורום.

ללא כל קשר, יש כמובן לחזק את ידי העושים במלאכה בצוות המועדון, שמקדישים הרבה הרבה זמן ורצון לטובת הכלל מתוך איכפתיות ורצון חזק לתרום. :mm_yeah:

יום טוב לכולנו :wave2: - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מי שקובע מהן שאלות קיטבג הוא בדרך איננו השואל :wink: !!!

פורסם

אולי בכל זאת יש לשקול תעריפים מוזלים לסטודנטים / חיילים / צעירים (ואולי פטור מדמי רישום ) מהלך כזה אולי גם יוריד את ממוצע הגיל של החברים, ויזרים קצת דם צעיר למועדון...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

א. ירון ואבי, אני מחפש את הכרטיס הצהוב...אז תזהרו לא לדרדר את הדיון שאכן היה עניני ופורה.

ב. רם, שמי אכן בני הספל (Haspel) ומשמעות השם בגרמנית זה "כננת", כך שבעלי 4X4 יכולים להתמוגג מאושר...

ג. והכי חשוב: הבעלות על הפורום היא בידי הצוות של Carsforum. ההפעלה שלו היא כתוצאה מסיכום של בעלי האתר ומועדון החמש. התבקשתי על ידי שני הצדדים לנהל את הפורום.

יחד עם זאת אני מפנה את כולם להודעת הפתיחה ה"דביקה" שבה כתוב:

"הפורום פתוח לכל אחד ואחת שברשותם רכב עתיק, קלאסי או אספנות וכן לאלה שמתענינים בנושא.

הפורום פתוח לכל התבטאות, הבעת דיעה, חיוב, ביקורת ובתנאי שהכל יהיה בגבולות הטעם הטוב והלשון הנקייה."

לכן גם אלה שלא חברי המועדון ואפילו אלה שמבקרים ומתקיפים את המועדון מוזמנים להביע את דעתם (תוך ידיעת האפשרות שיקבלו "תגובה מועדונית הולמת" מכמה חברים טובים...)

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני דעתי כדעתך - השירשור הנ"ל הוביל לפולמוס/ויכוח/דיון - פורה וחשוב - והתנהל כמעט תמיד בלשון תרבותית ונקייה (נו טוב, אמוציות תמיד עולות במהלך דיון). אני חושב שהוא הבהיר לכל הקוראים - ראשית, מהו מועדון החמש ופועלו, ושנית שגם בתוך מועדון החמש קיימות דעות שונות (והדבר הנ"ל הינו חיובי בעיני).

חבל שהשרשור (ולדעתי הוא הסתיים כבר כמה וכמה תגובות מעלי) חייב להיות מסוכם ע"י אבי, שמיד מציין כי הוויכוח "אינו מרנין" כהגדרתו.

ל-ZVIT - אכן רעיונות כמו שהעלת נידונו בעבר ואולם עד היום לא התגבשה החלטה מעבר למצב הקיים.

פורסם
אולי בכל זאת יש לשקול תעריפים מוזלים לסטודנטים / חיילים / צעירים (ואולי פטור מדמי רישום ) מהלך כזה אולי גם יוריד את ממוצע הגיל של החברים, ויזרים קצת דם צעיר למועדון...
ישנו תעריף מופחת - ע"פ טופס ההצטרפות באתר המועדון:

חייל/ת בסדיר / פנסיונר/ית: -.120 שח לשנה / -.240 שח לשנתיים (ללא תשלומים).

http://www.5club.org.il/registration.doc

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...