Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה P0506 מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מאזדה 2 2010, לפני כמה ימים נדלקה לי מנורת "בדוק מנוע" בדקתי את התקלה דרך אנג'י וזה מצא לי את המספר תקלה P0506 סל"ד נמוך מהמצופה במערכת...

העניין הוא שהנורה נכבתה אחרי שהתנעתי את הרכב שוב ולא נדלקה יותר, אני נוסע כבר מספר ימים והיא לא נדלקה שוב (הכל בסדר עם הנורה :) ) .... האם יש צורך לנסוע למוסך או לחכות למקרה שהיא תידלק שוב....אולי זה היה מקרה חד פעמי....

תודה מראש לעוזרים

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

לפי קוד התקלה ניקוי בית מצערת וניקוי מנוע צעדים יפתרו לך את הבעיה (העתידית, כי היא תדלק לך שוב ככל הנראה).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
היי,

לפי קוד התקלה ניקוי בית מצערת וניקוי מנוע צעדים יפתרו לך את הבעיה (העתידית, כי היא תדלק לך שוב ככל הנראה).

עדי

אז עם תקלה כזו, מה אתה כבעל מוסך היית ממליץ לעשות? מעניין אותי לדעת

שבוע טוב

פורסם

שים לב לסלד שלך שאתה בגלישה/סרק ואם אתה מרגיש גימגום ורעידות יתר, מנוע צעדים גם לא תמיד ידליק לך נורה, אתה פשוט יכול לראות סלדד לא יציב וגימגום בסרק/גלישה ללא מזגן(היה לי מצב דומה במאזדה 3 2010)

פורסם

הי,

גם לי הייתה בדיוק אותה בעיה (מאזדה 2 שנת 2008).

כמו שכתבו כאן מעלי, זה לווה ברעידות וגימגום בזמן עמידה.

הנורה עוד תדלק לך שוב, תכבה ותדלק עד שלבסוף לא תכבה יותר.

עשו לי ניקוי מצערת במוסך בעלות של 250 ש"ח וזה פתר את הבעיה.

דרך אגב, אם אתה נכנס לטיפול שוטף בזמן הקרוב תבקש שיכניסו לך את זה בנוסף לטיפול ותחסוך כמה שקלים על העבודה (100-150 ש"ח).

אם אתה לא לפני טסט בזמן הקרוב, אתה יכול לנסוע ככה בשקט עד הטיפול (הרכב לא יעבור טסט עם הנורה דולקת - מניסיון אישי לצעירי)

• ספונסר פורום
פורסם
אז עם תקלה כזו, מה אתה כבעל מוסך היית ממליץ לעשות? מעניין אותי לדעת

שבוע טוב

ניקוי בית מצערת וניקוי מנוע צעדים, כמו שכתבתי.

מזמין אלינו לבדיקה ללא עלות.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...