Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. בבדיקות מול אלדן בנוגע לרכישת רכב, הם נותנים התחייבות בחוה לטריידאין עתידי מהצורה של מחירון פחות מחירון.

מישהו מכיר את הנושא? יש קאטש בתהליך?

פורסם

גם קל אוטו מציעים זאת, נותניםםץ מחירון מול מחירון פחות ההנחה שקיבל הלקוח במעמד הרכישה.

מבדיקה שלי של רכבים מאלדן ועוד הרבה חברות ליסינג מבחינת תמחור הם דיי יקרנים.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קאץ' בטוח אין. זו חברה אמינה, גדולה ומוכרת. הכל מסודר ומקצועי זה לא שאתה מתנהל מול איזה מגרש קטן שאתה לא יודע מה הרקע שלו.

לגבי הטרייד אין- זו אחלה עסקה. לא יודע למה רשמו פה על מחירים גבוהים כי מבדיקה מעמיקה יותר המחירים של אלדן יחסית לשאר המתחרים הם סיבירים בהחלט.

אגב על איזה רכב אתה עושה טרייד אין?

פורסם

איזה מחירון? בסיסי או משוכלל? כאשר לא מחשבים הורדת ליסינג , העסקה יותר משתלמת למי שמוכר רכב יותר חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום. בבדיקות מול אלדן בנוגע לרכישת רכב, הם נותנים התחייבות בחוה לטריידאין עתידי מהצורה של מחירון פחות מחירון.

מישהו מכיר את הנושא? יש קאטש בתהליך?

נקודה נוספת - על פי מחירון לוי יצחק, קיבלתי רכב בהנחה יפה, בעוד שעל פי מחירון יד 2, אני רוכש כמעט במחיר שוק וההנחה כמעט ולא קיימת. יש מה לעשות בנושא?

פורסם

אתה רוכש רכב שנסחר הרבה יותר זול ממחירון, בגלל אותו הגיר.

המחירון הרשמי זה מחירון יצחק לוי, והרכב יהיה מבוטח לפי השווי של המחירון הזה.

מה לעשות? לנסות להתמקח על המחיר, לקנות רכב מסוג אחר, לקנות בשוק החופשי ( בלי אחריות והתחייבות לטרייד עתידי).

לדעתי, רכב כזה לא כדאי לקנות ללא אחריות וללא התחייבות לטרייד אין עתידי ( גם אם הטרייד פחות משתלם ממה שהיה נדמה בהתחלה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מקריאה מהירה רואים שיש שם שיקול דעת רחב ביותר לחברת הליסנג , המשמעות היא שעל כל דבר קטן שהם ימצאו, והם יחפשו, ככל הנראה לא תוכל לעשות טרייד אין בעתיד. אולי תצלם את הרכב מכל הזוויות להוכיח איך קיבלת אותו כי על כל פגיעה קטנה הם יכולים לפסול את הרכב. האם אתה תשלם להם על הבדיקה כמו שהם רוצים?

לי זה נראה כמו גימיק שיווקי, לחשוב שהם יקנו בחזרה ברכבים שמכרו, ועוד פוקוס עם הגיר הרובוטי...מה הם יעשו הם הרכב הזה בגיל 6 או 7 ? אם אתה קונה זה רק לטווח ארוך מאוד.

חוץ מזה בקניה מליסנג כדאי שתבדוק מול הסוכן ביטוח שלך כמה תקבל אם הרכב יגנב או טוטל לוס בתאונה. נראה לי שהיום כל רכב ליסנג צריך לקבל לפחות 22 אחוז הנחה, כי כבר אין להבנתי אישורים של נהג יחיד. הסיבה היא שבדר"כ הרכבים עוברים ידיים בין עובדים, חלקם משמש להשכרה לזמן קצר וכד'...

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם

מה הקאץ' אתה שואל ??? כל החוזה מלא קאצ'ים............רכב השכרה בלבד ולא ליסינג ,מי קונה לפי מחירון של לוי יצחק זה מחירון לביטוחי רכב בלבד ..מחירון יד 2 הוא זה שקובע,אם כבר אלדן אז רק ליסינג ובלי התחייבויות ובלי מילים קטנות

פורסם

כתבתי על המחירים של אלדן כי ערכתי חיפוש מעמיק אחרי רנו מגאן סטיישן דיזל ושאר החברות מבחינת תמחור הציעו לי הצעות בהרבה יותר טובות. כמובן שאני מדבר על רכב דיי מבוקש ופה בשרשור מדובר על רכב שיש להם מאות ממנו ומחפשים רק להעיף אותם...

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מעניין,

אם יכתבו בבדיקה שיקנו ממך את הרכב שיש בעיה בתיבת הילוכים בגלל האופי של הגיר הבעייתי מאוד של הפוקוס, האם זה סיבה מבחינתם לא לקנות את הרכב? או להוריד במחיר משמעותית?

כמובן שתאונת פגוש פשוטה בלי נזק שילדה זה סיבה מבחינתם להוריד במחירון?

כמו שאמר רוני לדעתי כל החוזה מלא קאט'שים שרק מחכים להתממש.

באופן כללי לא הייתי רץ לקנות רכב עם תיבת הילוכים בעייתית כ"כ גם עם כל ההבטחות של חברות הליסינג לקניה חוזרת או לאחריות סופר מורחבת כי לדעתי זה יגמר במפח נפש("התקלה שלך ספציפית לא באחריות","כתבו בבדיקה שיש בעיה בגיר אז הרכב לא עונה לקריטריונים ולכן החוזה הופר ולא נוכל לרכוש את הרכב").

יש לחברות הליסינג מאות אם לא אלפים של פוקוסים כאלו שמשתזפות בשמש בלי יכולת למכור אותן - הם לא צריכים לקבל כאלו חזרה עוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

להבנתי סעיף 3 בנספח מאפשר להם לחזור בהם ב-99% המקרים. במקרה של הפוקוס מאחר שתקלה בגיר היא דבר כמעט קבוע אז ב-100% מהמקרים.

סביר להניח שרכב שאלדן יסכימו לקחת בטרייד-אין יימכר טוב בשוק גם בלעדיהם.

בנוסף לכך ההפסד יהיה כפול כי בגלל הטרייד לא יהיה לך שום כוח מיקוח על מחירו של הרכב החדש שתרכוש במקום הרכב שתתן בטרייד.

שורה תחתונה - אל תסמוך על ה"טרייד-אין" הזה, ואל תבנה עליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...