Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי את המוצר הזה:

uploadfromtaptalk1463072219991.jpguploadfromtaptalk1463072231590.jpg

קניתי אותו בשנת 2009 או 2010, מאז השתמשתי במשהו כמו 0.5 ליטר.

עמד כל הזמן סגור במחסן בבית בטמפרטורת החדר.

לא מצאתי תאריך ייצור על המדבקות, על הג'ריקן עצמו בתחתית מוטבע תאריך 05/2006. כנראה תאריך ייצור של האריזה, לא של הנוזל.

לזרוק או ניתן להשתמש?

תודה.

פורסם (נערך)

אני אישית הייתי משתמש בנוזל עוד שנתיים לפחות. בדרך כלל ייצרני נוזל הקירור מגבילים את זמן האחסנה של נוזל קירור המגיע בפחים של 200-250 ליטר ל-3-5 שנים בגלל שהמיכלים עשויים ממתכת שעלולה להחליד ולהתערבב עם נוזל הקירור.

חלק מהייצרנים נוטים לציין שאורך החיים של נוזל קירור במיכל פלסטיק הינו לפחות 5-8 שנים.

* רק אל תשכח לנער את המיכל לפני השימוש בכדי שהתוספים התערבבו להם כהלכה...:oops:

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

* רק אל תשכח לנער את המיכל לפני השימוש בכדי שהתוספים התערבבו להם כהלכה...:oops:

:mm_yeah:

אם המיכל יוצר ב 2006 אז גם הנוזל קירור הוא פחות או יותר באותו הגיל.

אני בטוח שהוא איבד חלק מהתכונות שלו, השאלה עד כמה. אולי באמת כדאי להגביל בו את השימוש לתקופה קצרה יותר מזו שהוא מיועד אליה או להשתמש בו כדי לבצע שטיפה של המערכת טרם מילוי נוזל חדש וטרי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נוזלי קירור, בטח אם מקוריים, מחזירים הרבה מאוד זמן, בטח שהם עוד באריזה סגורה.

אני מדבר על 8-10 שנים.

אם המוצר מ 2006 אני אישית הייתי נמנע מלהשתמש בו.

פורסם

הבנתי, תודה רבה.

קניתי אותו בטוח אחרי 2006, בסביבות 2009. כנראה עמד כמה שנים על המדף בחנות.

אקנה אחד חדש.

פורסם

יש לי בבית מחסן בגודל בערך 1.5 על 1 מטר, הוא מלא בכל מיני גלונים חצי מלאים של נוזלי קירור, שמנים, כל מיני חלקים ועוד ג'אנק שעד שאתה בא להשתמש בו אתה מגלה שזה כבר ישן מידי כמו במקרה זה וקונה חדש.

אי אפשר לשמור הכל, כמו כן רמת הפדנטיות שלי בשנים האחרונות ירדה משמעותית והיום אני עושה בדיוק מה שכתוב בהוראות היצרן ולא מעבר.

פורסם

מבין אותך, יש לי מחסן יותר קטן משלך (כמה מדפסים במרפסת) .

יש לי גיר + דיפרנציאל+ קיט של סופרצארג'ר שעומד כבר שנה וחצי.

אני חצי רגל מחוץ לדלת ;)

פורסם
הבנתי, תודה רבה.

קניתי אותו בטוח אחרי 2006, בסביבות 2009. כנראה עמד כמה שנים על המדף בחנות.

אקנה אחד חדש.

נוזל קירור הוא רעיל ועדיף להפטר ממנו במוסך.

פורסם

יש לי שאלה, על הדרך.

אני תמיד שם שמני מנוע ונוזל קירור בבגא'ז, עכשיו הקורולה היא שתיינית שמן ואני ממלא שמן כל כמה אלפי ק"מ. רציתי לדעת האם זה שהשמנים והנוזלים סגורים בבגאז יכולים לפגוע בהם ?

אני מעדיף ככה מאשר להשאיר בבית כך הזמינות טובה יותר.

פורסם

אם אתה יודע כל כמה זמן צריך להוסיף שמן אז למה לפוצץ את תא המטען בזבל?

מצד שני להחזיק בקבוק של ליטר מכל נוזל לצורך הרגשה הטובה גם אפשרי.

פורסם

הרי מה קורה, בקורולה שלי נכנס קצת פחות מ4 ליטר שמן ובכל מצב השמן שאני משתמש בו נמכר ב5 ליטר כך שתמיד נשאר+הרכב אוכל שמן כיאה לטויוטה אז עדיף לשים בתא מטען. הבעיה החום שם לאורך זמן וחיי המדף. לא קיבלתי על זה מספיק מידע. שלא יקרה מצב שהשמן שאני מוסיף כבר הפך לזבל אורגני.

• תוכן חדש...