Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה כשבוע הייתי מעורב בתאונה קלה, הולך רגל רץ בכביש מהכיוון הנגדי ולא שם לב שיש מכוניות נוסעות ונכנס באוטו, אני הייתי לבד בנסיעה.

למזלי (ובעיקר למזלו) נסעתי 20-30 קמ"ש.

ראיתי אותו רק כשהוא כבר התנגש ברכב כי הוא צץ ישירות מהצד השמאלי שלי, הוא נכנס בכנף השמאלית קדמית, התגלגל על המכסה מנוע ונפל על הרצפה.

לאחר 3-5 שניות הוא קם והחל לברוח שוב ראיתי אותו נכנס לכיוון אחת החניות שבאזור ונסעתי אחריו (סה"כ כ10 מטרים ממקום התאונה)

נגשתי אליו בדקתי לשלומו והזמנתי אמבולנס.

היו שם הרבה עוברי אורח שראו את התאונה וכולם אמרו שהוא אשם כי הוא רץ בכביש לא במעבר חצייה.

הקלטתי את השיחות עם כולם וגם עם הנפגע.

ניידת תנועה שהגיע למקום לקחה פרטים וביקשה ממני לבוא למלא דוח בתחנה.

מילאתי את הטופס ואמרו שישלחו אסמס עוד כשבועיים.

מה יכול לקרות עכשיו?

האם יש סיכויי לשלילה\פסילה?

פעם ראשונה שאני מעורב בתאונה דרכים ואינני יודע למה לצפות...

תודה לעוזרים

404

פורסם

לפי תיאור דבריך - אינך אשם בתאונה.

אבל....השאלה היא אילו עדויות יש בפני בוחן התאונה. האם עוברי אורח, שראו את התאונה, מסרו עדות לשוטרים ?

האם הנפגע העיד שהתפרץ לכביש ?

מה טיב הראות במקום ? וכו'

יש הרבה נתונים נסתרים, חלקם גם אינך יכול לספק.

כרגע, קח את הנושא בקלות ותמתין בסבלנות להחלטת בוחן תנועה - לוקח לו זמן מאחר ויש לו מספר תיקים, וכל תיק כזה מצריך הרבה עבודה (חישובי מרחקים, בדיקת אזור התאונה וכו').

פורסם

יש את העניין של מעבר חציה במרחק סביר. קראתי באיזה מקום שהמשטרה "מתירה" לחצות את הכביש מעל 25 מטר ממעבר חציה.

פורסם (נערך)

אני לא עורך דין, אבל לדעתי לא יהיה לזה המשך. הבן אדם חי ולא נפגע ואתה לא אשם.

אני מכיר מקרה דומה, שבן אדם "נכנס" ברכב נוסע בחניה, ואפילו שהוא ניסה את כל האפשרות כדי לתבוע את הנהג - לא יצא לו כלום מזה.

במקרה הכי גרוע, הביטוח שלך ישלם פיצוי כספי על כאבי גב או כל שטות אחרת שההולך רגל יתלונן עליו בעתיד אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

סתם לסבר את האוזן ממה שאני יודע, זה שאדם לא עבר במעבר חציה, ונפצע אפילו נהרג לא מסיר את האחריות מהנהג, והוא יכול להיות אשם במקרה וחקירה תיפתח כנגדו..

פורסם
יש את העניין של מעבר חציה במרחק סביר. קראתי באיזה מקום שהמשטרה "מתירה" לחצות את הכביש מעל 25 מטר ממעבר חציה.

מרחק סביר או לא הכביש היה מלא ברכבים בשני צידי הכביש שבכל צד יש אוטובוס, עצם העובדה שהוא רץ מאחורי אוטובוס ולא ראה את כל הכביש זה מספיק כדי לשלול מרחק סביר.

סתם לסבר את האוזן ממה שאני יודע, זה שאדם לא עבר במעבר חציה, ונפצע אפילו נהרג לא מסיר את האחריות מהנהג, והוא יכול להיות אשם במקרה וחקירה תיפתח כנגדו..

זה מה שאני מעוניין לדעת, מה יהיה ההמשך,

לא מעוניין לקבל עונש על משהו שלא יכולתי למנוע בכלל.

מה באמת המצבים שיוכלו להאשים אותי?

האם בכל זאת כדאי לדבר עם עו"ד?

404

פורסם

המשטרה תחליט האם להמשיך לחקור, או לסגור את התיק כבר בשלב זה.

אם תהיה חקירה אז תזומן לאגף התנועה לתת את גרסתך.

בשלב הבא יוחלט האם להגיש כתב אישום, או שוב, לסגור את התיק.

אין טעם לדאוג ממה שאולי לא יהיה. במידה ותזומן לחקירה יהיה טעם להתלבט מה לעשות וכן הלאהעם כל שלב.

פורסם

ולהבא - מצלמת דרך

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
ולהבא - מצלמת דרך

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

אכן בבירורים מה כדאי,

אני לא חושב שהמצלמה הייתה תופסת אותו בזווית שהוא פגע, אבל די בטוח שדווקא זה היה מסכם את הכל.

404

• תוכן חדש...