Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מה שמסקרן אותי, זה איך יש ברק כזה בלי ווקס קרנובה...

ההשערה שלי שזה מגיע מהפלסטלינה עם סיכןך onr. אם תשימו לב, כבר בתמונה של "לפני" עם המסקינטייפ יש ברק מטורף.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

זה בגלל הפוליש שכידוע מגלח לכה ומתגלה לכה חדשה.

גם אחרי פלסטינה הפח מבריק מעט כי משקעים ומזהמים יורדים, זה ראיתי כבר על כמה רכבים.

פורסם

רכב חדש יחסית והצבע עוד במצב סביר, בתנאי תאורה שונים תקבל ברק נחמד מאוד למרות הסווירלים, הצבע עצמו גם מטאלי אז זה מוסיף.

אצלי לדוגמא הצבע לא מטאלי, גם לאחר פוליש הוא לא יראה טוב כמו זה אבל לאחר שטיפה רגילה הוא יראה טוב יותר כמובן.

אדם הוא דיבר על זה שהרכב לפני פוליש עם ברק טוב בתמונות הראשונות

Opel Adam S 2017

פורסם

אחרי הפוליש זה בכלל משהו מדהים

פורסם

אולי פותה"ש יוכל להסביר יותר. הוא פותח שרשורים ונעלם, ומשום מה - גם הודעה פרטית אי אפשר לשלוח לו...

פורסם
מה שמסקרן אותי, זה איך יש ברק כזה בלי ווקס קרנובה...

ההשערה שלי שזה מגיע מהפלסטלינה עם סיכןך onr. אם תשימו לב, כבר בתמונה של "לפני" עם המסקינטייפ יש ברק מטורף.

לשלב הפלסטלינה אין השפעה כלל וכלל על התוצאת הויזואלית הסופית שכן לאחר שלב הפסלטלינה מגיע שלב הפוליש, בו במילא שכבת לכה מוסרת.

ווקס קרנאובה אמנם נחשב כחומר מבריק ומעמיק פיגמנט, אך יש לזכור שהוא כשלעצמו לא מסוגל לספק את הברק שהלכה עצמה נותנת. נסה ליישם ווקס קרנאובה על שולחן עץ חלק וללא ציפוי לכה.

מה שמבריק זו הלכה, וכל עוד הלכה תהיה במצב טוב כך גם הברק. זו הסיבה בגללה אין צורך בגלייז לאחר תיקון מושלם של לכה בפוליש. אם התיקון לא מושלם גם הברק לא יהיה מושלם, ועל זה מחפה הגלייז.

רכב חדש יחסית והצבע עוד במצב סביר, בתנאי תאורה שונים תקבל ברק נחמד מאוד למרות הסווירלים, הצבע עצמו גם מטאלי אז זה מוסיף.

אצלי לדוגמא הצבע לא מטאלי, גם לאחר פוליש הוא לא יראה טוב כמו זה אבל לאחר שטיפה רגילה הוא יראה טוב יותר כמובן.

אדם הוא דיבר על זה שהרכב לפני פוליש עם ברק טוב בתמונות הראשונות

בדיוק.

צבע שחור הוא מבריק מטבעו וכל עוד שכבת הלכה על הרכב קיימת וגם אם היא פצועה - עדיין הרכב ייראה מבריק לעין ללא אור ישיר כנגדו. קשה להעביר בתמונות את הבדלי הברק לפני ואחרי, רק מי שרואה את הרכב פיזית לפני ואחרי יכול העיד על ההבדל המשמעותי בברק. המעט שאני יכול לעשות זה לספק תמונות אוטנטיות. כל התמונות הן אמיתיות וללא משחק ולו אחד בצבעים או בפוטושופ - מלבד הסתרת לוחיות רישוי בצייר לא נעשה בהן דבר. לכן הברק שרואים לפני ואחרי - הוא כולו מקורי, ואת הסה"כ בתמונות הסופיות ניתן לפרש איש איש לעצמו. השיפור הוא אכן ניכר.

חברים קודם כל תודה רבה על המחמאות. שמחתי לראות שהעבודה שלי עשתה קצת נעים לעיני חברי הפורום.

התגובה שלי למעלה. לגבי הזמינות שלי -

אני עמוס בעבודה וענייני משפחה לכן לא מצליח לענות במשך היום. אין לי אינטרס להעלות פוסט כזה ולזרוק אותו לים, האמינו לי. לגבי ההודעות הפרטיות-מיוחסי הפורום בחרו לחסום לי אותן איפה שהוא לפני כשנתיים, כשאנחנו ועוד כמה חברה בודדים החלטנו להרים את הפורום הזה על הרגליים ועל כל העלאת פרויקט קיבלתי נזיפה. לא מבחירה שלי האמינו לי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מדהים מה אפשר לעשות על צבע שחור. צבעים אחרים פשוט לא מתקרבים. עבודה יפה.

למה החלטת ללכת ספציפית על gtechinq?

תודה רבה!

יש לי נסיון רב עם מוצרים gTechniq ומן הטבעי שללא העדפה ברורה של הלקוח אבחר בgTechniq. האקסו ספציפית הוא חומר מעולה שמחזיק אצלי ברכב כבר מעל לשנה וחצי, ועדיין הבידינג והשיטינג כאילו שמן קנולה מרוח על הפח. בסוף, אין על מוצר אהוב שהוכיח עצמו בפניי.

נראה מצויין !

אשמח לדעת עוד קצת על החומר ציפוי, מה מטרתו וכיצד עובד ?

בנוסף, אם תוכל לשלוח לי מחיר ממוצע לטיפול בסדר גודל כזה, בפרטי או כאן, אני ממש אשמח.

ואגיד שוב, נראה אליפות !

הציפוי הוא ציפוי היברידי של gTechniq שנועד כמובן להגן על הצבע מהשמש, ממשקעים חומציים ועוד.

הוא מאופיין בעיקר על ידי תכונות הידרופוביות נהדרות, טובות מרוב החומרים המתחרים. בדרך כלל הוא בא כמשלים לC1 שניחן בעמידות מסוימת לשריטות וסווירלים.

לגבי טווח מחירים, אסור לי לפרסם את עצמי בפורום. תוכל להכנס לעמוד הפייסבוק שלי ולהתרשם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, קודם כל קבל ח"ח על הכתיבה המשובחת וההסברים המצויינים. אתה לא שוכח להסביר בכל פעם על התהליך והחומרים, כל הכבוד.

אם איני טועה, יש לך ניסיון גם עם אופטיקוט, תוכל להרחיב מה עדיף ומה ההבדלים?

פורסם

עבודה יפה כרגיל. נהניתי לצפות בתמונות ובהחלט עשה לי חשק לנסות את gtechniq.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...