Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פונטו GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות פונטוGT 96 ורציתי לדעת איך המכונית , מה הביצועים שלה והאם היא אמינה ושווה מחירון אחרי הכל זו רק פיאט

האם כדאי לקנות?

למכירה ZX טורבו

פורסם

שלום לך, בצע חיפוש, דובר על הרכב רבות!

עם אתה מחפש אוטו לקו ישר זה האוטו בשבילך, עם אתה מחפש קצת הנאה ואחיזה והתנהגות

מהאוטו שלך, אז זה לא בדיוק האוטו בשבילך!

תבצע חיפוש ועם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול!

יונתן

פורסם

בזמנו התעניינתי באחת הפונטו האלה ...

עפ"י מה שהבנתי מאדם המוכר בתחום הפיאטים , במידה ואתה קונה רכב כזה אתה תלוי מבחינת תחזוקה שוטפת באנשים נורא ספציפיים , כי מוסכים מורשים מעדיפים לא להתעסק עם רכב כזה או שיפקיעו מחירים כדי להסכים ולטפל לך ברכב .

מחירי החליפים לא זולים לרכב כנהוג לחשוב ... רוב החלקים הנוטים להתקלקל הרכב הזה הם דווקא כל מיני חיישנים שדיי יקרים .

לגבי אחיזת כביש , אל תצפה מהרכב הזה גם לאחר החלפת בולמים להיות משהו שיתקוף פניות במהירות וגם יצא מהם . אני לא רוצה משהו כמו , אל תצפה שזה יהיה פיג'ו ... כי זה באמת לא יהיה .

הרכב מאוד זריז ומהיר , אבל יציבות לדעתי האישית היא תחום מאוד חלש שלה .

אם את המחפש רכב שיסע מהר בקו ישר , אני חושב שזה בהחלט רכב נחמד , אבל לא יותר מזה .

עכשיו , זו רק דעתי . לך תעשה סיבוב על הרכב , אם זה נראה לך וקונה אותך , מי אני שאשפוט אותך ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...