Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעלים של סיאט לאון שנת 2011 עם מנוע 1.8 גיר DSG7.

בזמנו גם אני ביצעתי קריאה לשירות לגיר בו הוחלפו מצמדים. לא ממש זוכר מה היה הקילומטרז אז ואת התאריך, אבל מעריך שזה היה סביב ה-40 אלף ק"מ.

הרכב כעת בן קצת יותר מחמש שנים ועם 125 אלף ק"מ ואני מבחין שבהורדת הילוכים יש לעיתים תחושה של רעידות מה שלהערכתי מצביע על כך שהקלאצים כבר כנראה עייפים וזקוקים להחלפה. בהעלאת הילוכים לא מורגשות רעידות.

השאלה שלי האם מישהו פה יודע מה האחריות המורחבת שניתנה לגיר ולקלאצים לאחר הקריאה לשירות?

כמדומני מדובר בחמש שנים או עד 120 אלף ק"מ לא?

מכיוון שאני כבר אחרי 5 שנים ואחרי 120k ק"מ אז האם זה מחושב מביצוע קריאת השירות או ממתי שנמסר לי הרכב.

חשוב לי לציין שאני לא מטפל במוסכי הרשת אלא במוסך רון אבל כמובן שאם קיימת אפשרות שהגיר באחריות וההחלפה תבוצע ללא עלות מצידי אז ברור שזה יהיה מבורך.

האם מישהו מכם יכול לשפוך קצת אור על הסוגייה הזו מניסיון אישי שלו?

התקשרתי גם למוסך המרכזי של צמפיון ונציג צריך לחזור אלי לגבי נושא זה אבל חשטץוב לי גם לבדוק אתכם במקביל כדי לקבל את מלוא האינפורמציה.

מעניין שעד 120k ק"מ הגיר לא הראה שום סימני עייפות בקלאצים ודווקא ממש בשבוע האחרון אני מבחין בתופעה הזו שתיארתי, בד"כ בהורדת הילוך משלישי לשני בעת שאני מאט לדוגמה לקראת רמזור או משהו כזה.

בסה"כ ברור לי שהקלאצים לא יחזיקו לעד, בסה"כ הרכב שלי נוסע בשנה כ- 25k ק"מ, חלק מהם בתנועה עמוסה בפקקים ששם מן הסתם הקלאצים עובדים קשה יותר.

הרכב גם עם סטייג 1 של APR אבל אני ממש לא מאלו שמנסים כל הזמן להאיץ כמה שיותר מהר, מתייחס לרכב עם הרבה אהבה ועדינות :-)

תודה לכם על העזרה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני באופן אישי הייתי מוחק את עניין הסטייג' 1 של APR.

אתה לא יכול לדעת מי קורא פה בפורום ודברים כאלה מסירים אחריות יצרן בקלות.

פורסם
אני באופן אישי הייתי מוחק את עניין הסטייג' 1 של APR.

אתה לא יכול לדעת מי קורא פה בפורום ודברים כאלה מסירים אחריות יצרן בקלות.

תודה על הדאגה. הרכב כבר מזמן לא באחריות.

חזר אלי נציג של צמפיון, לפי התאריך האחריות על הגיר עד יולי 2016 אבל עד 93k ק"מ כך שאני כבר לא מכוסה באחריות וכל החלפה של הקלאצים תהיה עלי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...