Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לקחתי היום רכב לבדיקה בקומפיוטסט מערב ראשון לציון,

הרכב עם 77500 קילומטרים יד ראשונה מליסינג, לובינסקי טריייד, אחריות לשנתיים והבטחה לתיקון כל הליקויים הבטיחותיים לרכב

להלן תוצאות הבדיקה:

20160504_204345.jpg20160504_204447.jpg

הבוחן טען שסך הכל הרכב במצב טוב

המחיר המבוקש הוא 39900 שקלים

מה אומרים?

תודה מראש,

אביתר.

פורסם (נערך)

בדיקה טובה , יש את כל הכסת״חים הרגלים ...

תבדוק את התושבת גיר , צמיגם , ברקסים, פנס אחורי , ופרונט .תברר מתי עשו טיימינג אם בכלל וסע לשלום .

כמובן שהכל על חשבון לובינסקי .

עריכה אחרונה על ידי נירביץ
פורסם

יש סיכוי טוב שזה עוד כסת"ח שהתפלק להם בטעות, רדיאטור חימום לא פשוט מתקלקל יום אחד ברכב בן 5..

אפשר לבדוק את זה בחמש דקות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם המזגן וחימום עובדים אין משהו חריג.

שים לב שפנס שבור לא עובר טסט,גם צמיגים במידה ובאמת יבשים זקוקים להחלפה.

כיוון פרונט צריך לעשות ולבדוק ם באמת הדיסקים מצריכים החלפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא כזה מבסוט מהבדיקה.

נקישה בגיר. רעידות מהבלמים, מההגה, מהפרונט (אולי הכל קשור, אבל אולי לא). צמיגים בלויים ותיקוני פחחות בכנפיים האחוריות. כל זה ב40K עבור סיטרואן C4?

דרוש תיקון כל הליקויים כולם ולא כל הליקויים הבטיחותיים והתקדם.

משכנתא זה קל

פורסם

רק לפני שאתה מוציא את הרכב, תבדוק שאכן הכל בוצע עד הסוף.

ואם לא - תיקח מהם התחייבות בכתב לתקן את מה שלא סיימו ( וזה במידה ואתה לא יכול כבר להשאיר להם את הרכב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נקישה בגיר. רעידות מהבלמים, מההגה, מהפרונט (אולי הכל קשור, אבל אולי לא). צמיגים בלויים ותיקוני פחחות בכנפיים האחוריות. כל זה ב40K עבור סיטרואן C4?

נקישות תמיד רושמים.

דיסקים וכיוון פרונט לא עניין רציני,לגבי רעידות בהגה אולי מדובר סך הכול באיזון גלגלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נקישה בגיר הם כותבים על כל רכב עוד לא ראיתי בדיקה בה הסעיף הזה לא הופיע

אני התעקשתי שהכל יבוצע ואני אמור לקבל על כך מסמך המאשר זאת מהמוסך המרכזי שאליו הם שולחים את הרכב להכנה.

פורסם

הרכב הזה מתאים צרכים שלך? לתקציב שלך? אתה מעדיף לשלם יותר על רכב שיש עליו אחריות ?

תתחדש ותהנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני רכשתי רכב מלובינסקי טרייד. מבסוט מהרכב, אבל האחריות שלהם לא שווה כלום וגם לא ברור לגמרי מה הם מסדרים לפני המסירה.

אני הייתי מנסה לקבל את הרכב במחיר שיותר קרוב ל-30-35 מאשר 40 ולבצע את יישור הקו לפי מה שאני רוצה, בחלקים ובמןסכים שאני רוצה.

פורסם

שמע כל עוד אתה מקבל מהם צמיגים חדשים,צלחות חדשות ופנס חדש על חשבונם אז לך על זה. כי אם לא אז מדובר בהוצאה של קרוב ל4000 ש''ח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...