Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30/i35 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הi35 וi30 בשנתון 2013.

מבחינת אמינות, בטיחות ונוחות.

ובעיקר האם הייתם ממליצים על רכב זה לעומת המתחרות המשפחתיות בשנתון המדובר (כבר הייתי סגור על קורולה, אבל החלטתי לשקול שוב).

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

הi35 באופן כללי זאת מכונית לא רעה בכלל.

אומנם נהגתי בה ממש רק פעמיים (שכרתי בבוסטון לנסיעה של 5 שעות הלוך חזור - כך שיש לי 10 שעות על הכביש איתה) אבל היא יחסית נוחה לנהיגה, כל מי שישב במושב האחורי הרגיש בנוח למדי והיא לא שתתה יותר מדי דלק.

פורסם

בהנחה ומדובר על כולן בשנתון 2013.

הקורולה הכי חסכונית תודות לגיר רציף לעומת גיר אוטומט בשתיים האחרות, מבחינת ביצועים הן דיי דומות כאשר הI35 איטית במקצת.

לI35 תא המטען הכי גדול אלא אם כן אתה לוקח I30 סטיישן.

לI30 ולקורולה שתיהן 5 כוכבים , כאשר הקורולה טובה יותר בהגנה על נוסעים והI30 טובה יותר בהגנה על ילדים. ל35 אין ציון EURONCAP.

מבחינת אמינות לא מכיר בעיות כרוניות באף אחד מהדגמים שציינת.

כמובן אם שקלת יונדאי אז תשקול גם את אחותה, הקיה סיד או הקיה פורטה (מ2013 והלאה).

פורסם

מבחינת אמינות ובטיחות זה רכב מצויין (ציון של 5 ב- NCAP האוסטרלי), מבחינת נוחות.. לטעמי לא.. הוא לא מגהץ טוב בכלל שיבושי כביש, מהמורות וכדומה,

רעש מנוע חסר פרופורציה בסל״ד בתחום ה- 3000+, רעשי רוח במהירות מעל 110 קמ״ש קצת מציקים.

נוחות מושבים ממש לא לטעמי, אבל זה דבר שהוא די אינדיבידואלי.

לא תמצא בו חווית נהיגה, נמרצות, ושום דבר בסגנון.

לצורך ההבהרה.. זה לא רכב רע בשום אופן, פשוט זה החסרונות שאני רואה בו.

מול המתחרות שהצעת.. הייתי נשארה עם זה, אבל כן מנסה לבדוק אופציות נוספות חוץ ממה שהצעת בקטגוריה הזו.

פורסם

פוקוס 2013?

עם הגיר הרובוטי?

להתרחק כמו מאש!.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב מאד מאד נוח. מרווח. תא מטען ענק. בלי תקלות ועלות טיפולים זולה. ה-I30 גם אופציה אבל בעיני פחותה.

הקורולה - רק אם אתה רוצה למות משיעמום

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...