Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי היום לתחנת דלק כיביתי את המנוע תדלקתי פול וסחטתי עוד ליטר וחצי נוספים , סיימתי לתדלק ניסיתי להניע לא נתן לי סוויץ לא היה אפילו את הרעש שמנסה להניע , הנעתי בסוף דרך כבלים , באמצע הנסיעה אני שם לב שהאורות נחלשים גם האורות נחלשים שאני מרים את החלונות עד הסוף , אחר כך כיביתי ושוב לא הניע וניסיתי להדליק אורות שהמנוע לא עובד והם לא נדלקו!!!

מה הבעיה לפי דעתכם מצבר , אלטרנטור או שאולי זה קשור לסחיטה של הדלק?

פורסם

נשמע כמו אלטרנטור

תבדוק מתח במצבר כשהרכב מונע

הערכים צריכים לנוע בין 13.8 ל 14.5

בדיקה תחת עומס- כשהמנוע כבוי והסטרטר מופעל המתח צריך להיות גבוה מ 10 וולט, מתח נמוך יותר המצבר לא תקין

בדיקה כשהמנוע כבוי מתח צריך להיות בסביבות 12 וולט מצב תקין מתח נמוך יותר מצבר פרוק.

פורסם

הרם מיכסה מנוע ובדוק תחילה שקוטבי המצבר מהודקים כמו שצריך. לאחר מכן בדוק שרצועת האלטרנטור במקומה. אם גילית שהכל במקומו בדוק ערכי טעינה.

• תוכן חדש...