Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שמישהו בשירשורים הרלוונטים טען שהב.מ.וו. איננו הרכב העדיף (מבחינה מוטורית) בהשווואה לשאר האופציות בקטגוריה (למרות שמרביתם לא נהגו על ה 125 (כולל אני) אבל משווים לסדרה 1 באופן כללי.

(אני אישית טענתי שהיא לא כזאת איכותית כמו שנתפס פה על ידי מרבית בעלי הדעה)

פשוט עלה פה נושא האחזקה שאין לזלזל בו (מציע גם לך, אם הרכישה עומדת על הפרק לא להקל ראש בעניין יוקר החלפים והביטוח)

בסופו של יום, אחזקת הVAG עלתה לי הרבה פחות מהב.מ.וו. וזאת על אף עלות החלפת מנוע (3,300) הטווין צ׳ארג׳ המופלא של הקונצרן שהתווספה לה לשירוקו.

האם זה אומר שאני נוטש את המותג? לא בהכרח. לבינתיים נהנה מה 135. כל עוד יש את הממון - יכול להרשות לעצמי.

למי שאין את הממון, ומגרד את מרבית חסכונותיו בשביל לרכוש רכב, הייתי ממליץ לו להימנע מלהצטרף לחוג הסילון של דלק בוואריין מוטורס

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אתה לא חייב להתקין ראנפלט. אבל, גם אם תבחר בהם, זה עדיין לא משנה את היתרונות המהותיים של ה-125.

ומה המשמעות הכספית? שתגיע לאותם מחירים כמו בקופרה?

אותה חייב ראנפלט. השלדה מכויילת לצמיגים כבדים.

יחד עם זאת בתור אחד שהחזיק בימר בימי קמור ובימי דלק, אני חייב לציין שהיום זה הרבה פחות יקר מפעם.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

אני לא מבין על מה הוויכוחים?

מי שהולך לקנות במוו יודע מראש את העלויות.

גם אם לא, הוא יבדוק לפני שירכוש את הרכב.

לא בדק? כנראה שזה לא מעניין אותו כל כך.

אני קניתי רכב לא הלכתי וחקרתי כמה משלמים עבור אחזקה של רכבים אחרים.

מלכתחילה ידעתי לאן אני נכנס.

אז הטיפולים וביטוחים יהיו יקרים יותר בכמה שקלים מול ה GTI או מול הסיאט.

עם כל הכבוד לכם תפסיקו להשוות את ה125 מול הצעצועים האלו במוו זה עולם אחר.

לא קיים אחד שיגיש שהבמוו שלו לא שווה כל שקל שהוא משלם עבורה.

לאומת זאת למתחרים לא חסרים לקוחות מאוכזבים.

פורסם (נערך)
אני לא מבין על מה הוויכוחים?

מי שהולך לקנות במוו יודע מראש את העלויות.

גם אם לא, הוא יבדוק לפני שירכוש את הרכב.

לא בדק? כנראה שזה לא מעניין אותו כל כך.

אני קניתי רכב לא הלכתי וחקרתי כמה משלמים עבור אחזקה של רכבים אחרים.

מלכתחילה ידעתי לאן אני נכנס.

אז הטיפולים וביטוחים יהיו יקרים יותר בכמה שקלים מול ה GTI או מול הסיאט.

עם כל הכבוד לכם תפסיקו להשוות את ה125 מול הצעצועים האלו במוו זה עולם אחר.

לא קיים אחד שיגיש שהבמוו שלו לא שווה כל שקל שהוא משלם עבורה.

לאומת זאת למתחרים לא חסרים לקוחות מאוכזבים.

אני חושב שקצת נסחפת בלקרוא לשאר המתחרים "צעצועים" נכון שבימר תרגיש איכותית יותר מהגולף אבל לא המון,

אני חושב שב.מ.וו התחילו לחתוך פינות בכל נושא האיכות בעשור האחרון.

ודווקא קבוצת פולצוואגן העלתה את הרמה והתקרבה מאוד לסנוביות של גרמניה (מרצדס,אודי,ב.מ.וו) אז נכון שלבימר יש את נושא הנעה האחורית קסם של סטטוס (שהולך ונשחק עם כל דוש מוביל שהם ממשיכים להוציא).

אך אני עדיין חושב שGTI תתן פייט לא רע לבימר בכל הנוגע לניהוג,ביצועים בכביש וגם בסלול,איכות בנייה\חומרים\אמינות.

ועוד אגיד שהיום להבדיל מפעם הדיפרנציאלים החכמים שיודעים לייצר מצליחים להקטין מאוד את החסרונות של הנעה קידמית. (חומר למחשבה)

למען הסר ספק היו ברשותי 3 בימריות בעברי. מאוד אוהב את המותג. בעיקר את זה של שנים עברו.

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

פורסם
בגירה, הפכת לאקטואר של חברת ביטוח?

למה זה צריך לעניין אותי כמה עולה פנס או פגוש? הרי בכל מקרה תאונתי (חו"ח) בין אם בסיאט ובין אם בבימר, החשבון יוגש לחברת הביטוח שתתבקש לפתוח את הארנק.

את עלויות החלפים ושקלול הפרמיה הנגזרת מהם צריכה לעשות חברת הביטוח כשהיא משקללת את גובה הפרמיה בעבור הפוליסה תוך התחשבות במרכיבי סיכון כמו: גיל הנהג, סוג הרכב, אזור מגורים וכיוצ"ב.

ורק לידיעתך, תביעת דמי ביטוח בין אם תהיה עבור 8,000 ₪ או שתהיה בסכום של 80,000 ₪ נחשבת ונספרת כתביעה אחת ולכן אם הגעתי למקרה ביטוח, ממש לא מעניין אותי כמה הוא יעלה לחברת הביטוח.

נזק תאונתי המכוסה ע"י הביטוח באמת לא צריך לענין, שהרי לא אתה משלם, אלא שלא כל החלפת חלק היא תוצאה של תאונה. וחזקה על יצרן שמתמחר את הטמבון שלו כאילו הוא עשוי מפלדיום, שגם יעביר המון חרוזים כשהוא מחשב כמה צריך הקליינט לשלם עבור משאבת מים נניח. מאידך הויכוח הזה לפחות להבנה שלי קצת מיותר, מחירים של חלקים למותגי יוקרה יהיו יקרים מאשר של אלו שמיוצרים כעבור מותגים פרולטריים יותר, ולא בגלל שיקר יותר לייצר אותם, פשוט מכיוון שלקליינטים יש כיס יותר עמוק ויכולתם לשלם היא אחד המרכיבים היותר משמעותיים בתמחור. לא רק במכוניות כמובן, נסה לקנות כתר לשעון של פאטק או וואשרון, או סתם מגש למדיח כלים של מילה, אותו דבר.

• תוכן חדש...