Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדי ב'

Shay_u
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגאל גם בחיל ירוק אותו סיפור.

פאלו - הנה, עוד אנשים מוכיחים שאני הצודק בסיפור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פאלו שירת בצה"ל? מי שלא קרוב לצלחת מקבל חולצה מ81 ומכנס מ97. שיגיד תודה שהחגורה מתאימה.

^זה בדיוק היה המצב אצלי בשירות עד שהתקדמתי במחלקה ופתאום הנגד באפסנאות היה צריך טובות ממני.

פתאום הגיעו מדים חדשים דנדשים בשקית עוד עם הריח של המתפרה. פתאום אין בעיה לנפק נעליים קלות.

הכל קומבינות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל הצבא הזה זה קומבינות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל המדינה הזאת קומבינות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

צודקים כולם ,חזרתי ממילואים לא מזמן אין להשיג מדים אני לובש מדים בני 10 שנים מלבנון 2 שקיבלתי בתחילת המבצע, שלא נדבר על נעליים כל אחד מביא מהבית מה שיש לו הכי מצחיק שהקצין רפואה (רב סרן) של האגד מסתובב עם נעליים כבדות משנות ה 90.

המדים שלי נראים כמו של עובד בניין .

מזל שהבאתי מהבית אוהל ושק שינה אחרת לא היה לי איפה לישון לא היה מספיק מקום אה ואכלו מנות קרב.

מזל שסחבק מינגל בכל ערב לצוות.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

הבנתי.

אתם רוצים מדי ב' חדשים, מהניילון, שייראו כמו מדי א'...

בשביל אתם צריכים להיות המש"ק מנהלה או הרס"פ בעצמו.

מדי ב' זה מדי עבודה.

למה שיהיה חשוב למישהו איך הם נראים, כל זמן שהם שלמים ומתאימים במידה?

תיכף תגידו לי שאתם גם מגהצים את המדי ב' שלכם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בטח שזה מה שאנחנו רוצים, אנחנו לובשים את המדים האלו 26-28 ימים מתוך החודש רוצים להראות נורמאלי.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שניים מרגעי האושר במהלך השירות הצבאי: הרגע שבו הצלחתי להתקמבן על סט מדי ב' חדשים לגמרי, והרגע שבו הצלחתי להתארגן על עוד סט של מדי ב', מה שאיפשר לי להשתחרר ולהשאיר אצלי את הסט שאני יד ראשונה עליו, ושמשמש אותי עד היום במילואים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)
איך אתם עושים שמירות בלי מדי ב'?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

על א' כמו גדולים..

מימי לא שמעתי על שטות מטומטמת יותר מזאת.

מה זה לא נותנים? באיזה בסיס אידיוטי אתה משרת?

השלישות ברמת גן.

בכללי מדים זו בעיה בבסיס, אנשים מסתובבים עם א' בלויים/דהויים/אפילו קרועים- כי להחליף חולצה/מכנס זה תהליך שלוקח בסביבות חצי שנה (ובזמן הזה יש פחות מדים להשתמש בהם- אנשים מעדיפים ללכת עם מדים בלויים מאשר להכניס אותם לאפסנאות ולחכות זמן כל כך ארוך)..

שלא נדבר על נעליים- יש אנשים שמחכים בתור כבר שנה והולכים על טלאים (חבר מהמשרד חיכה שמונה חודשים).

הבנתי.

אתם רוצים מדי ב' חדשים, מהניילון, שייראו כמו מדי א'...

בשביל אתם צריכים להיות המש"ק מנהלה או הרס"פ בעצמו.

ברור שמדי ב' אלו מדי עבודה ולא צריך לשמור על נראות וכו'- אבל מניסיון, מדי הב' שכן מנפיקים לנו (שוב לתקופה של 14 יום בלבד) הם מדים קרועים ולא ראויים.

לדוגמה, לאבטש בספטמבר יצאתי עם מכנס ב' בלי לולאות חגורה, כשחור גדול בכיס המכנס חשף לכל את צבע תחתוניי שבמקרה היו תכלת ילדותי.

לך תנסה להתחיל עם מג"בניקית ככה :roll::lol:

תודה לכולם על רוח ההתנדבות, אתם מדהימים.

חג שמח !!!

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

לא יודע מה הקטע של השלישות ברמת גן. אחותי עשה שם קורס בבסמ"ח ושמרה על א' באוגוסט. חום אימים והמדים האלה מחממים את הגוף בצורה מוגזמת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממתי עושים שמירות על מדי א'? אפילו בעמדות ש"ג שומרים עם מדי ב' וכומתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ממתי עושים שמירות על מדי א'? אפילו בעמדות ש"ג שומרים עם מדי ב' וכומתה.

בחיל אוויר ש"ג שומר על א'

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

היי חברים,

תודה שוב על כל ההצעות- אין עליכם.

בעיקרון אני מחולון אבל יש לי את הבאלנו האהובה- אז זה לא מגבלה.

אני 2/ב בחולצה ו48/2 במכנסיים.

יכול להיות שיש למישהו משהו מתאים? תודה רבה לכולכם :)

לא יודע מה הקטע של השלישות ברמת גן. אחותי עשה שם קורס בבסמ"ח ושמרה על א' באוגוסט. חום אימים והמדים האלה מחממים את הגוף בצורה מוגזמת.

לקורסיסטים בבסמ"ח זה הכי קשה- הם אלה שעושים את השמירות בשבתות ובחגים (תארו לכם מה זה לשמור על א' מחמישי בצהריים עד לשעות הבוקר המאוחרות של יום ראשון).

צור קשר בפרטי, אולי נארגן לך גם א' להחליף בלאי, תייצר קצת עבודה לאפסנאים העצלנים שלך.

אומי, תוכל בבקשה לפנות מעט מקום בתיבה שלך? :-)

בינתיים יצרתי קשר עם falou וקרטמן,

כדי שנראה איך מתקדמים העניינים.

שוב, תודה רבה לכולם!

זה כל כך לא מובן מאליו..

עריכה אחרונה על ידי Shay_u

• תוכן חדש...