Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך מטה חדשה, המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בכמה חנויות היום כדי לקבל כיוון.

קודם כל הדרישות: מיטה וחצי (120X200) מתכווננת חשמלית ונוחה (נו ברור..)

נתחיל בזה שרוב המיטות היו קשות וממש לא נוחות, וגם מאוד יקרות, מתחיל ב4000 הכי פשוטה.

המיטות היחידות שהיו לי נוחות הן הזוגיות הענקיות שעולות סביב ה10000, שזה לא ראלי...

בחנות האחרונה שנכנסתי אליה הייתה מיטה של AEROFLEX שעומדת בול בדרישות ובמקרה גם במבצע ( מתי אין מבצע?)

מחיר של 4700, שאומנם יקר אבל אני לא רואה כל כך אפשרות אחרת. אני די בטוח שזאת המיטה.

השאלה שלי היא אם אלו המחירים באמת או שיש דרך להוציא פחות?

(ראיתי את המזרנים הדקים שמוסיפים למיטה הקיימת, לא נראה לי העסק הזה)

They are trying to ban me...

פורסם

האם בעבר השתמשת במיטה חשמלית?

קניתי מיטה מהסוג שעליה אתה מדבר לבן הבכור, כשהוא עבר לזוגית היא עברה לצעיר. אחרי תקופת ההתלהבות הראשונה השלט נשאר מיותם. תכונה יקרה ומיותרת לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם בעבר השתמשת במיטה חשמלית?

קניתי מיטה מהסוג שעליה אתה מדבר לבן הבכור, כשהוא עבר לזוגית היא עברה לצעיר. אחרי תקופת ההתלהבות הראשונה השלט נשאר מיותם. תכונה יקרה ומיותרת לחלוטין.

חבל על הזמן.

לא משתמשים בזה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש לי כרגע חשמלית, משתמש בזה כמעט כל יום בגלל הטלויזיה, זה לא סתם איזה פיצ'ר שהתלהבתי ממנו.

ודרך אגב, לא תמיד זה יקר בהרבה, לפעמים ההפרשים הם ממש זניחים.

אם מדובר על המזרנים הגדולים שיקרים מאוד גם ככה אז כן, תוספת של כיוונון חשמלי יכולה לייקר גם בכמה אלפים.

פורסם
לי הייתה מיטה וחצי של עמינח. לא נוחה כלל. לעומת זאת, מיטה וחצי של סימנס חלום.

טוב נוחות זה אינדבידואלי.

מה לגבי המחירים אבל?

פורסם

עמינח כבר לא מייצרים את המזרנים שלהם בעצמם אלא בחברון והאיכות בהתאם, אפס שירות לקוחות, אין אחריות על המוצרים פשוט מוצר נחות שעולה ביוקר בגלל השם.

ההורים שלי רכשו מיטת נוער של עמינח והיא פשוט התפרקה, המזרן קרס ומרגישים את הקפיצים, הכריות נפרמו ושירות לקוחות שצוחק עליך

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...