Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למכובדי הפורום -

בהמשך לשאלתי בנוגע ליונדאי גטס (לטס גטס?) ולאחר תשובותיכם המצוינות, אני חושבת ממש לבדוק את נושא הפיאט פנדה.

מדובר ברכב זול יותר מהגטס, ולמרות שהתקציב המקורי עומד על מקסימום 20 אלף שח, אני כמובן מנסה להשיג יחס עלות תועלת מקסימלי. אם אוכל למצא רכב שעונה על צרכיי במחיר נמוך יותר, אעשה זאת.

בקצרה לחדשים - אני רוצה לרכוש רכב לאמא שלי. בת כ-65. נסיעות בתוך העיר. יש לאמי שתי נכדות ואני מעוניינת בגמישות ובבטיחות להסעתן ממקום למקום.

בשלב זה אני מסתכלת על שני רכבים ספציפיים:

יונדאי גטס, 2007, GLS, יד 2, 110 אלף קילומטר. המחיר הנדרש - 19 גמיש.

פיאט פנדה, 2007, רובוטי, יד 4, 166 אלף קילומטר, המחיר הנדרש 11.5.

בהנחה שאוכל להתמקח כהוגן ולהוריד את המחיר ל-16.5 בגטס, האם יש פנדה במחיר דומה אשר שווה יותר? כמובן שאצטרך לחפש בעצמי אבל אני מעוניינת בכלל אצבע.

אין לי לחץ לרכוש את הרכב אבל אשמח לסגור את זה לפני פסח.

תודה לעונים,

הילה.

פורסם

פנדה רובוטית בשנתון הזה היא לא שיא האמינות מבחינת גיר, אז אם את חושבת על זה - בדקי טוב את הגיר והאם החליפו אותו לאורך השנים. הגטס תזלול לכם דלק בלי חשבון, אבל עם גיר אוטומטי פלנטרי (לא תרגישי קפיצות וכו כמו בגיר רובוטי שצריך להתרגל אליו). הפנדה הרובוטית שווקה בארץ עד תחילת 2011. נסי למצוא אולי פנדה מ 2010 וחשוב מאוד לבדוק היסטוריית טיפולים/החלפות וכו׳, כאמור.

פורסם

לדעתי הגיר של הגטס יהיה לה יותר נעים,כי הוא חלק יותר אם כי הרכב היה משמעותית פחות חיסכוני.

מצד שני לגטס גיר אמין יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשרשור הקודם שפתחת המלצתי לך על הגטס ולא על הפנדה משום שהנחתי כי הדרישה היא לרכב אוטומטי.

אני בעלים מאד מרוצה של פנדה ידנית והפנדה היא באמת רכב עירוני מצוין, חסכוני (במיוחד כשמדבר ברכבים מדור קודם) ואמין מאד

אלא שיש הסתייגות אחת והיא הגיר האוטומטי/הרובוטי בפנדה. אם הדרישה לגיר ידני, הפנדה מומלצת מאד, אם הדרישה גיר אוטומטי, עדיף לשלם עוד קצת בסעיף הדלק ולקחת את הגטס. לא הייתי קונה שום רכב זול מכל תוצרת שהיא עם תיבה רובוטית חד מצמדית בן 6-8 שנים עם נסועה גבוהה (בד"כ עירונית) שכן ההסתברות לתיקון יקר לא מבוטלת. כפי שצוין,גיר רובוטי כזה-חד מצמדי לא נעים במיוחד לנסיעה.

נסי למצוא גטס עם קילומטרז נמוך, שמורה, שמורה, שמורה, זה המפתח לשקט נפשי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בשרשור הקודם שפתחת המלצתי לך על הגטס ולא על הפנדה משום שהנחתי כי הדרישה היא לרכב אוטומטי.

אני בעלים מאד מרוצה של פנדה ידנית והפנדה היא באמת רכב עירוני מצוין, חסכוני (במיוחד כשמדבר ברכבים מדור קודם) ואמין מאד

אלא שיש הסתייגות אחת והיא הגיר האוטומטי/הרובוטי בפנדה. אם הדרישה לגיר ידני, הפנדה מומלצת מאד, אם הדרישה גיר אוטומטי, עדיף לשלם עוד קצת בסעיף הדלק ולקחת את הגטס. לא הייתי קונה שום רכב זול מכל תוצרת שהיא עם תיבה רובוטית חד מצמדית בן 6-8 שנים עם נסועה גבוהה (בד"כ עירונית) שכן ההסתברות לתיקון יקר לא מבוטלת. כפי שצוין,גיר רובוטי כזה-חד מצמדי לא נעים במיוחד לנסיעה.

נסי למצוא גטס עם קילומטרז נמוך, שמורה, שמורה, שמורה, זה המפתח לשקט נפשי.

תודה רבה ספיידרמן - עצותיך והצורה שבא אתה מבטא את הדברים גורמת לי להבין טוב יותר דברים אשר אני הדיוטה בהם.

המון תודה על הסבלנות ועל הזמן שהשקעת בלענות לי שוב ושוב ושוב.

הילה.

• תוכן חדש...