Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאתם מתארים עם הצינור עד החניה, אני חושב לעשות כבר הרבה זמן. להשקיע פעם אחת ולהנות תמיד. וגם שימושי לשטיפת המרפסת. רק שאצלי צריך צינור די ארוך, כ- 30 מטרים לדעתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
מה שאתם מתארים עם הצינור עד החניה, אני חושב לעשות כבר הרבה זמן. להשקיע פעם אחת ולהנות תמיד. וגם שימושי לשטיפת המרפסת. רק שאצלי צריך צינור די ארוך, כ- 30 מטרים לדעתי.

גם אני עם 30 מטרים, עלה משהו כמו 90 ש''ח בשזר שלדעתי היה אפשר למצוא פחות.

הפיתרון הזה הוא הכי זמין והכי יעיל לבניין מגורים

בלי כאבי ראש מיותרים

פורסם

לקנות משאבת מים קטנה עם לחץ מסין, זה רעיון טוב היא תמרה תעזור בהרבה ושל הכול שלי מים לא מעבר לזה.

או אופציה שניה להוריד צינור מהדירה ולדחוף את הרכב בהתחשבות באחרים, אפשר לשחד את השכנים ולעבור להם על הרכב ככה חפיף חחחח....בטוח לא יגידו לא

פורסם

1.אתם מבינים שבכמות מים כזו מדובר בפרטות, אתם מייחסים לזה יותר מדיי חשיבות, מי שיתלונן מוזמן לקבל מספר שקלים(שזה כולל רווח משמעותי).

2.האיסור שטיפת רכבים עם צינור לא נאכף, ונראלי שבוטל כליל(האכיפה) יחד עם ההשקיה של הגינות.

ולמה למכוני שטיפה מותר ולאזרח הפרטי לא?

3.קונים שמפו שמיועד לשטיפה ללא מקור מים, לדעתי יש טובים יותר מonr יש גם לוולף שמפו כזה.

4.ברוב הבלוקים שאני מכיר שוטפים חופשי עם צינור מברז הבלוק, אף אחד לא מתלונן, רק לא מבינים למה בן אדם נורמלי משקיע כל כך בניקוי רכבו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

שי,

במכוני שטיפה יש מערכת למחיזור מי שטיפה.

אצל אדם הפרטי אין כזה דבר, וכול מים שיוצא מהצינור הולך סתם.

שום חוק לא בוטל, ואם מישהו יתלונן עלייך, תצפה לביקור + קנס.

זה לא חייב להיות שהשכן יתלונן עלייך, זה יכול להיות גם סתם אזרח, אזרח "נאמן ניקיון", פקח, עובד ניקיון.

כמו שקרה לי איזה בוקר אחד, עובד ניקיון התלבש עליי שאני שוטף את הרכב.

הוא התחיל לפתוח במונולג, שיום קודם לכן הוא שטף את הרכב וקיבל קנס משוטר.

הוא הפציר בי כמה פעמים להפסיק לשטוף את הרכב כי הוא דואג על הקנס שאני אקבל.

הוא ראה שאני מתעלם ממנו, בזמן שהתחלתי לשטוף את הרכב הוא עשה לי בוק.

אחרי צילום התמונות הוא אמר לי "הזהרתי אותך" ועזב את המקום.

כמובן שלא קיבלתי שום דוח כי לא שטפתי עם צינור מים.

בקיצור, מי ששוטף בחניה משותפת\ מקום ציבורי, אל תחשבו שאין עיניים עליכם, תמיד יש עיניים.

פורסם

בטח שיש עיניים,אני בימיי שבת בורח למקום שקט באזור תעשייה, מצוייד בערכת שטיפה 12V ושאר הציוד הדרוש.

לפעמים שוטף בחניה הפרטית שמוסתרת טוב ובדיוק מתחת למרפסת של חברה שלי, מוריד צינור מים מגובה 3 קומות(אבל אז גם כמובן צריך לשטוף את הרכב שלה).

פורסם

אצלנו בבלוק הגעתי לפתרון.

חשוב לי רק לציין לפני, לאחר שחישבתי את העלות האמיתית של המים שמתבזבזים בשטיפה, הגעתי למסקנה שגם שטיפה מפנקת ביותר תעלה פחות משקל וחצי, נכון למחירי המים של סוף 2015, כנראה שלא השתנה הרבה.

כתוצאה מכך כל תגובה על בזבוז מים יקרים יכולה להיענות בהתאם בתשובה מסוג של ''הסר דאגה מלבך''.

אצלנו בבלוק אנחנו הוועד של הכניסה, נהיינו לא מזמן.

עד אז הייתי נעזר באדם נוסף וביחד היינו סוחבים מקומה רביעית 2 דליים, 3 בקבוקי עין גדי וג'ריקן דלק (עם מים כמובן) עם קיבולת של 10 ליטרים. הדבר הזה היה מספק אותי, אך תמיד זה היה גבולי, כבד ובכללי גם לא אופטימלי, ככה שלא עפתי על זה (למרות שהיה יותר טוב מכלום). עכשיו יש לי את המפתח לחדר עם הצינור, הצינור אומנם לא מגיע לרכב, אך זה מאפשר לי רק להוריד את הדליים והג'ריקן ולמלא אותם למטה, קרוב לרכב, ולמלא שנית בהתאם לצורך.

בסוף חודש אני שם 5 שקלים בקופה, שזה יותר ממה שאני צורך אך עדיין סכום בסיסי.

תכל'ס, רק ההתעסקות של להיות וועד (בלי קשר לצינור גינה) שווה כספית יותר מחמישה שקלים, אבל נעזוב את זה כרגע.

אז ככה אני עושה, ובכללי לדעתי אם תציעו סכום סמלי של 5-10 שקלים לוועד תוכלו להשתמש בצינור.

לילה טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^אם הייתה לי אפשרות כזו- הייתי משתמש בה.

אין לי בעיה לשלם גם 50 ש"ח בחודש על המים, אם יכלתי להשתמש בהם מהבניין או מברז כיבוי.

בנתיים ממשיך להוריד מים מקומה רביעית...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני באותה הבעיה.

אמנם יש ברשותי ערכת שטיפה 12V שבסה"כ, וקניתי ג'ריקן 20 ליטר, אבל עדיין אני גר בקומה 4 ולהוריד את זה ובנוסף עוד 2 דליים כל פעם זה מציק.

בעבר היה ברז פתוח, אבל השכנים המחורבנים שלי איך שראו שאני שוטף דאגו לסגור, פשוט כואב להם הלב.

הקיץ אני מתכוון לדבר עם הועד בית, אני אתן להם 50 שקל רק שישתקו, למרות שעלות השימוש לא אמורה לעלות על 5 שקלים לכל השטיפות.

פורסם (נערך)

מצטער, שכנים אנשים זבל קטנים..... צרות עין של קניבלים, אל תאכל יותר ממני שלא תחרבן יותר ממני.

מגעילים

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם

צריך לזכור, החישוב הוא לפי צריכת מים לגינה משותפת ולא פרטית - המחיר שונה.

משום מה החישוב שלי הוא כ- 12 שקלים ואני שוטף בלחץ עם צינור כיבוי את הג'יפ שחוזר מטיולי בוץ.

• תוכן חדש...