Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

שמעתי על מישו בעל מכון שיפורים שלקח את כל החלקים של האונו טורבו חוץ משילדה כמובן והעביר אותה לאונו 91' 3 דלתות..

מתלים הועברו,4 בולמי דיסק,בקיצור הכל..אז בזמנו ראיתי תרכב *** תרכב = את הרכב ***טס כמו קליע.מייצר 200 כ"ס.

מה אתם אומרים.?מה יתרונות וחסרונות..?

אשמח לקבל תשובות

פורסם

יתרון ביחס למה וחסרון ביחס למה?

מן הסתם נשמע נחמד ועדיף להיות על אונו כזו (למרות שמסוכן עם השלדה הזו) במקום הרגילה, זה מנקודת המבט של האונו הרגילה,

אבל נשמע כמו חסרון גדול ביחס לאונו טורבו רגילה- העובדה שבמקור זו סתם אונו מעפנה שלא בנויה למה שהורכב עליה...

בכל זאת נשמע כמו פתרון טוב לבעיית של "העדרות" משום מה של האונו טורבו המקוריות. אם פיסית הן לא איתנו אז לפחות הנפש שלהן חיה :) בערך כמו השתלת איברים של הרוגים אחרי תאונות, אם לבני אדם שמתו עושים את זה, אז גם למכוניות הקורבנות :wink:

פורסם

אוהב אותך אח שלי..סוף סוף מישהו מעודד..

אבל סתם שאלה..יש מצב לעשות חיזוקי שילדה או משו כזה.?

אני יודע שהאונו יחסית מוגבהות וזה על הפנים ליציבות.

לכן אני רוצה לשים קפיצי הנמכה,ולהחליף בולמים קדמיים ל KONY שהרכב יותר יחתוך קדימה.

פורסם

אוהד ... השאלה אם יש בכלל הבדל כלשהו בשלדה עצמה אם מעבירים את כל הסרנים , מוטות פיתול וכו ... איכשהו קשה לי קצת להאמין.

אחרי שראיתי שלGT ול1.6 יש את אותו השאסי בדיוק ... אני לא אתפלא על הרבה מקרים אחרים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לאונו טורבו ולאונו הרגילה היתה אותה שילדה בדיוק,למעט כמה הבדלים:מסרק ההגה שונה והוא קצר יותר בטורבו(3.5 סיבובים מנעילה לנעילה במקום 4 ברגילה),בילמי דיסק גם מאחור ומוט מייצב קדמי.בכל מיקרה,לאונו היתה שילדה טובה,אבל לא ברמה של מנוע הטורבו המעולה שלה,שאגב,למרות שנפחו 1.3 הוא למעשה הקטנה של מנוע הריטמו/רגאטה 1.5,על מנת לעשותו חסון יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...