Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

not just an ugly face: בנטלי בנטיגה בשטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנטלי ארגנו אירוע שטח לכבוד הכבישטח היקר ביותר כיום. די מרשים, למרות שמדובר במסלול שטח מאורגן.

מה שהרשים אותי זה חילוץ של בנטלי ששקעה ע"י... בנטלי אחרת.

iGsEdARLDiM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני עוד עלול לאכול את הכובע כשאני אראה אותו במציאות,

אבל אם לשפוט על פי התמונות שכה יהיה לי טוב, הרכב הזה יותר מכוער מתחרות כפילים של וודי אלן...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הפרונט של בנטלי זה כמו גויאבה, או שאוהבים או לא :D

בניגוד לדגמים האחרים, משהו בפרופורציות פה לא מסתדר. זה נראה כאילו כיווצו בכוח את הגריל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

אה זה פשוט, כי אין כאן באמת משהו עיצובי. כמה קווים ישרים, כמה פנסים עגולים.

ברכבי הכביש שלהם זה עובד יופי, אבל כאן זה נראה כמו עבודה כלאחר יד, שכאילו היו חייבים להלביש את הסגנון העיצובי על SUV ויהי מה.

כל הטרנד הזה גם של יצרנים להתחיל לייצר רכבים כאלה רק כי זה מוכר יפה, קצת מוזיל את כל המותג.

מה גם שיש כל כך הרבה מקומות קטנים, שבהם העובדה שמדובר בפלטפורמה ואילוצים של רכב ממותג עממי בהרבה מבנטלי בולטים, שזה בכלל נראה מוזר.

אבל מה שבאמת מציק לי, זה שלמרות כל היוקרה הזאת, החישוקים נראים כאילו הם נרכשו באוטו דיפו.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

לדעתי מתאים יותר לבנטלי לייצר SUV מאשר לפורשה, נניח.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הוא מכוער ביותר גם במציאות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם לדעתי הוא מכוער - פרונט של קונטיננטל עם חלק אחורי נטול כל יצירתיות. רק האינטריור משדר יוקרה.

מזראטי עשו לבנטלי בית ספר עם ה-levante...

פורסם

גם את הלבאנטה לא אהבתי במציאות האמת. אוטובוס עם גריל יפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המטרה של כל ה-SUV יוקרה המוגזמים הללו היא לא לצעוק "תראו כמה יפה אני" אלא פשוט "תראו!".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

איזה זוועה, במבט חטוף הוא נראה כמו לאדה.

נראה שמטרת המסלול הייתה לקסום רק ללקוחות הפוטנציאלים שלו מאבו דאבי, אחרת אין שום הגיון בלהשוויץ ביכולות שטח של רכב כזה יקר.

בכסף הזה אני אקח g קלאס, 63, amg, תודה

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...