Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטובוס נוסע באלכסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ואילו אני מדומה שכן.

ניתן גם לראות זאת לפי צורת החישוק.

בתמונה השניה שאלעד צירף ניתן לראות שני סרני היגוי קדמיים שמן הסתם שניהם מכוונים אל תוך הפניה. זווית ההיגוי של הסרן השני תמיד קטנה יותר מזו של הראשון, ושניהם מכוילים לפי תצורת אקרמן.

סרן ההיגוי האחורי פונה מן הסתם (ולמיטב זכרוני מאוטובוסים כאלו) מן הפניה והחוצה. היגוי בכיוון הפניה נמצא תמיד (למיטב ידיעתי) לפני הסרן המניע ולא מאחוריו.

גם ההיגוי האחורי שכנגד כיוון הפניה מציית אגב לתצורת אקרמן - רק הכיוון הפוך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מה שהיה זה כך:

האוטובוס נסע ישר, אבל בזנב היה בזווית. הוא לא היה באמצע פנייה או משהו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אייל צבי כתב לך את התשובה, הציר האחורי לא מכוון ורואים את זה הרבה פעמים באוטובוסים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קצת בצחוק אבל ברצינות - אם הלכתם פעם מאחורי כלב - יש כאלה שמתקדמים בהליכתם ישר אבל הם באלכסון.

כמו האוטובוס דנן (מניח שהכלב אינו זקוק לכיוון ציר אחורי כי...אין לו ציר אחורי).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הכלבים שראיתי הולכים ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...