Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, תודה לכל המשתתפים בדיון, החלטתי לרדת מאיתורן ולהשאר רק עם עלוקה + קודן (אגב מה זה עלוקה??)

המחיר ביטוח מקיף אותו מחיר עם ובלי איתורן.

"נאה דורש נאה מקיים"

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן לי להבין, יש לך הצעת מחיר לביטוח במחיר נורמלי שבה לא דורשים שום מיגון?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן משלוש סוכנים שונים אף אחד לא צריך מיגון... והמחיר כמו המחיר שקיבלתי האלייד מבית צ'מפיונס..

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אז מה קשור עכשיו קודנית ועלוקה?

כל מה שאמרו פה על התקנות מקומיות תקף כפליים על קודניות

תשאיר את הרכב כמו שהוא, לא צריך את כל הדרעק הזה, חבל על הכסף והקרקושים

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה זה עלוקה? קודן אני רוצה בגלל סיבות שלי(למשל אם מישהו לקח לי את המפתח בלי ששמתי לב), אבל עלוקה מה זה אומר ?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

התקשרתי עכשיו לסוכן מכלמוביל, אמרתי לו שאני לא רוצה קודנית, מספיק לי איתוראן. הוא אמר שאי אפשר, והאיתוראן מגיע עם קודנית. חשבתי להתפטר מהקוד המעצבן הזה בכל פעם שמתניעים, מסתבר שזה מגיע יחד

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ממתי?

אני בחרתי באיתוראן רק כדי לא להזדקק לקודנית.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

איך? איתוראן לא דורש שום input זה משהו סטטי, לא ?

אם מישהו גנב לך את המפתח איך איתוראן יכול למנוע את הגניבה של הרכב לעומת קודן ?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

יש איתוראנים שכן דורשים אינפוט כלשהו.

לסכל את הגניבה בעזרת קביעת ג"ג מסוים שממנו הרכב יוצא אז זה מקפיץ התראה אצלהם,ובקרוב יהיו עוד חידושים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מכיר איתוראן שדורש input כלשהו.. חידשת.

בכל מקרה אני מעדיף שיהיה לי מנגנון שידרוש input למניעת גניבה "פשוטה" נקרא לה..

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם (נערך)

עכשיו קיבלתי הודעה מהסוכן שלאאוטלנדר 5 מקומות יש איתורן save ללא קודנית, אבל אאוטלנדר מפואר 7 מקומות מגיע עם איתוראן מלא עם קודנית והביטוח לא יקבל פחות מזה.

מכירים את זה?

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
למה אתם אנטי קודנית? הרי גם איתורן לא יעזור אם מישהו לקח לכם את המפתח.

לגנב רכב ייקח פחות מ60 שניות לעקוף קודנית, הגניבה היחידה שהיא תימנע זה אם אתה יושב בבית קפה ואיזה ילד לוקח לך את המפתח ויוציא החוצה לחפש את הרכב.

זהו בערך. בכל מקרה אחר תגיד לרכב שלום ולא להתראות.

שים לב שמעבר למחיר הסיבה העיקרית שמציעים לך להימנע מאיתוראן זה כי מדובר בהתקנה מקומית, קודנית עם עלוקה פולשנית בהרבה מאיתוראן SAVE.

בסופו של דבר אם קיבלת הצעות בלי שום דרישה לשום מיגון, בשביל מה להתקין את זה? למה לטרוח? הרי זה "מעכב" רק אותך, אף אחד אחר

תפנים חביבי - אם רוצים לגנוב את הרכב שלך אז שום דבר לא יעצור את הגנב.

• תוכן חדש...