Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

יש לציפורים איזה פטיש עם לנסרים מסתבר :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש!

מה צריכת הדלק של הרכב הזה?

עדיין לא תדלקתי את הרכב אבל לפי הדיווחים מדובר על 1:10-11.

תתחדש!!

מה שמענין אותי זה שמדברים על שחיטה במחיר...

כשאני בא לדבר עם אנשים אני אף פעם לאמצליח להוריד אותם ב 7000 שח מהמחיר שהם דרשו.

אני סוחר לא מספיק ממולח או שהסיפורים האלו רק באגדות??

לא אגדות . צריך להכיר את השוק של הרכב אותו אתה רוצה לרכוש, להבין שמותר להתמקח בלי בושה (בכבוד ובתחום ההגיון) והרבה מזל.

תתחדש!

יש לציפורים איזה פטיש עם לנסרים מסתבר :lol:

זה נראה כאילו כל הציפורים התאגדו נגד הלאנסרים. אין יום שאני אחזור לרכב ולא תחכה לי מתנה על הרכב מהציפורים.

פורסם

חרא חרא אבל שיבדילו בין הלאנסרים.

על הלאנסר 1.5 שיחרבנו שקנאים בצבע צהוב.

על הלאנסר 1.8 שיחרבנו יונים בצבע ירוק.

ועל הספורטבק שיחרבנו חסידות בצבע כתום.

שיהיה פה סדר...

פורסם

תתחדש

מדהים אני קניתי טויטה 2011 גם יד ראשונה ק"מ נמוך והאישה קיבלה ממני מחירון מלא כולל תוספת! כאשר אנשים עמדו בתור אחרי לראות אם אני לא קונה!

גם אני בדקתי במבדק הרצליה והרכב יצא נקי לחלוטין (מתחיל להחשיד משהו?).

יחי ההבדל בין מיצובישי לטויוטה במחיר מכירה - עם ישראל במיטבו.

פורסם

קודם כל תתחדש.

אבל באמת הציעו לך 65? היית יכול לעשות 15K רווח תוך כמה ימים ובחרת להשאיר את הרכב אצלך? היית יכול לחפש עכשיו רכב בתקציב גדול יותר, אין לך ראש של סוחר אתה...

Miata ND2

פורסם (נערך)

תתחדש! אחלה אוטו, נראה טוב, מנוע 1.8, מאובזר מאוד ומוניטין טוב של אמינות!

רק הצבע קצת משעמם משהו.:wink:

בגלל זה אני תמיד אומר לחפש קודם כל רכב בפרטי ששם מציאות כמו שאתה מצאת גבוהות בהרבה מליסינג\השכרה\וואטבר.

ליאב, לגבי טויוטה 11 , אתה מתכוון לקורולה 11?לדעתי אם כבר לשלם מחיר מחירון רק ממודל 2012, שם נזכר היבואן ואיבזר אותה כמו שצריך כולל בטיחות, לפני כן הקורולה 99 שלי יותר מאובזרת...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

רק הצבע קצת משעמם משהו.:wink:

...

הייתי מעדיף צבע אחר (לבן בעיקר) אבל עם כל כך הרבה יתרונות אחרים אי אפשר שלא להתפשר בקטנה.

פורסם
תתחדש

מדהים אני קניתי טויטה 2011 גם יד ראשונה ק"מ נמוך והאישה קיבלה ממני מחירון מלא כולל תוספת! כאשר אנשים עמדו בתור אחרי לראות אם אני לא קונה!

גם אני בדקתי במבדק הרצליה והרכב יצא נקי לחלוטין (מתחיל להחשיד משהו?).

יחי ההבדל בין מיצובישי לטויוטה במחיר מכירה - עם ישראל במיטבו.

ממשיכים לשלם ובוכים - לגמרי עם ישראל במיטבו :wink:

פורסם

תודה לכולם על האיחולים.

בתחילת השבוע ביצעתי לרכב טיפול קטן שכלל סך הכל החלפת שמן ופילטר שמן במוסך כלמוביל בחוף שמן.

התענוג עלה לי 750 שקל אחרי הנחה של 30% (עלק הנחה).

אשמח אם מישהו יוכל לתרום מנסיונו על מוסך שאינו של היבואן שמתמחה במיצובישי ושלא לוקח על טיפול מחירים של זהב גולמי באזור חיפה והמפרץ.

• תוכן חדש...