Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, איך מסתדרת לך נוחות הנסיעה?

מנסיון עם כ- 2000 ק"מ על לנסר 2010 לימיטד של הבוס, מושב הנהג מאוד קשה (מושבי עור),

כמו כן הצמיגים מרעישים מאוד ומרגישים כל אבן על הכביש (אאל"ט אותה מידה כמו שלך).

תתחדש כמובן!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מגיע מקורולה רובוטית אז מבחינת הגיר המצב תענוג.

בינתיים אני מתקשה למצוא תנוחת נהיגה נוחה ומתאימה לי כי אני גבוה והכסא שמתכוונן חשמלי לא מתקדם קדימה מספיק ולפעמים אני כמעט פוגע בתקרה.

מבחינת הצמיגים, אכן מרגישים שהרכב מתרסק על בורות בעיקר בגלל החתך הנמוך של הצמיג.

פורסם

אייל, תתחדש וסע בדרכים טובות.

הרכב נראה מעולה.

יש לי סמפטיה עזה לפשטות והאמינות של הרכבים הללו. העיצוב לעומת זאת לא ממש שמרני ובעיניי נראה טוב ממשפחתית ממוצעת [למשל גולף או קורולה שנראות מאוד "פושטיות"].

מה שכן, נתגעגע לסרטונים שאתה עוצר נהגים מסוכנים על האופנוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האופנוע נמכר כבר לפני כעשרה חודשים כאשר הבכור שלי נולד.

החלטתי ללכת עם הראש ולא עם הלב ואני מצטער על זה כל רגע שאני עומד בפקקים ומשתגע.

מצד שני, כשאני מגיע הביתה ונמרוד מחייך אליי וצוחק זה שווה את כל העמידה בפקקים בלי שניסו להרוג אותי בדרך.

פורסם

שתמשיך לראות אותו מחייך חבר. שווה כל דקה בפקק אני בטוח :)

אנחנו נמשיך לשאוב הנאה מהסרטונים של נדב והוויכוחים שלו עם חן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תודה לכולם על האיחולים.

בתחילת השבוע ביצעתי לרכב טיפול קטן שכלל סך הכל החלפת שמן ופילטר שמן במוסך כלמוביל בחוף שמן.

התענוג עלה לי 750 שקל אחרי הנחה של 30% (עלק הנחה).

אשמח אם מישהו יוכל לתרום מנסיונו על מוסך שאינו של היבואן שמתמחה במיצובישי ושלא לוקח על טיפול מחירים של זהב גולמי באזור חיפה והמפרץ.

הי,

גם אני מטפל שם בלנסר שלי (1.8)

מוזר, נשמע יקר מאוד.

לפני שנה אני באתי עם חלפים - פלאגים ושמן, והם עשו טיפול בלי בעיות. הם אפילו נתנו לי את הקטלוג של הפלאגים.

עם מי דיברת, עם שי?

הם אמנם יקרים יותר מרגיל, אבל בשביל פעם בשנה ואני יודע שהרכב מטופל במקצועיות, לדעתי כרגע שווה.

נראה, הטיפול הבא מתקרב, עברה לי מחשבה לעשות לבד.

ליאור.

פורסם (נערך)

כן, דיברתי עם שי.

אמנם המוסך מאוד נחמדים ובאו לקחת את הרכב מהעבודה והחזירו אותו אבל המחיר בשמים.

אני מניח שעל נוחות משלמים למרות שעל טיפול דומה במורשה טויוטה שילמתי 483 שקל. די הזוי.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

תתחדש ותיהנה !

הדברים היקרים באמת ברכב שלך זה פלאגים ( אירידיום ) ושמן גיר ( חובה למלא שמן גיר רציף ייעודי למיצובישי ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תתחדש! הרכב נראה טוב ועושה רושם שגם מתחת לפני השטח הוא שמור במיוחד.

לגבי פלאגים, פשוט לא מחכים שיגיע הזמן שלהם, מזמינים מראש מאיביי פלאגים שמתאימים, וחוסכים מאות שקלים.

גם את השמן גיר אני בטוח שאפשר למצוא בצורה כלשהיא בארץ/חו"ל (אפשר להזמין מאיביי שמנים?) במחיר טוב יותר מאצל היבואן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תתחדש! רכב שאני מאוד אוהב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פלאגים לדוגמה, 250 ש"ח כולל הובלה, בארץ רצו 180 לפני מעמ לאחד...

http://www.ebay.com/itm/1-x-OEM-NGK-Laser-Platinum-Spark-Plug-FR6EI-2687-Endeavor-Lancer-Galant-Eclipse-/351531217752?hash=item51d8e4b358:g:8DAAAOSw4HVWCOL1&vxp=mtr

שמן גיר צריך אכן מיוחד של מיצוביש, במקום היחידי בארץ שמצאתי לא היה יותר זול מהיבואן.

פורסם

עדכון דלק:

הממוצע הראשון עם הרכב עומד על 1:9.5 בנסיעה משולבת פקקים ובינעירוני מהיר.

לא הכי חסכוני בעולם בטח לעומת הקורולה שבאותם התנאים עושה 1:13.

ננסה בטנק הקרוב לנהוג יותר רגוע ונראה איך זה משפיע על הצריכה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אז נסעתי רגוע יותר בטנק שלאחר מכן.

התוצאה המהממת היתה 1:9.7

די מאכזב לעומת הקורולה אך הערך המוסף של הרכב ויתרונותיו עולים לטעמי על חסרונותיו.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
תודה לכולם על האיחולים.

בתחילת השבוע ביצעתי לרכב טיפול קטן שכלל סך הכל החלפת שמן ופילטר שמן במוסך כלמוביל בחוף שמן.

התענוג עלה לי 750 שקל אחרי הנחה של 30% (עלק הנחה).

אשמח אם מישהו יוכל לתרום מנסיונו על מוסך שאינו של היבואן שמתמחה במיצובישי ושלא לוקח על טיפול מחירים של זהב גולמי באזור חיפה והמפרץ.

750 שקל ,טיפול קטן פילטר שמן ושמן??? אני על הפיג'ו 206 שלי משלם מקסימום 240 ש"ח בנתניה במוסך לא מורשה של היבואן!!! אתה בטוח שלא החליפו לך עוד משהו?

• תוכן חדש...