Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חשבתי לעשות שידרוג קליל באיביזה.

ברשותי 1.2T 2015 (לא הדגם החדש) , עם הטמבון הזה כמו שבתמונה (ללחוץ כאן)

ואני מעוניין להחליף לטמבון של האיביזה FR כולל הדוד כמו בתמונה כאן (ללחץ כאן)

האם מישהו כאן יודע , או עשה שינוי כזה? האם יש צורך רק להחליף את הטמבון מהפלסטיק, או שהמרכב מאחורה שונה לגמרי?

Seat-Ibiza_FR_2010_1600x1200_wallpaper_1a.jpg

פורסם

האם הרכב שלך בעל הצורה כמו בתמונה [עם הכנפונים בולטים, דגם ספורט ומעלה]

אם כן, זה רק להחליף טמבון

בנוסף גם יש הבדל בין דגם ה5דלתות ל3דלתות, אז שים לב.

Seat Ibiza FR

פורסם

יש לי הצעה הרבה יותר פשוטה וזולה עבורך.

הרבה בעלי איביזות פשוט צובעים את החלק השקוע של הטמבון בשחור (ע"י מדבקה או פלסטידיפ) ואז הוא די דומה לטמבון שאתה רוצה.

כנ"ל לגבי הטמבון הקדמי.

פורסם

רק דפיוזר אי אפשר להחליף זה נראה שונה בשתי התמונות אז אין מצב להתאמה, אתה צריך להחליף טמבון שלם או לצבוע את החלק (שזו הצעה מעולה ויש מלא כאלה).

קח בחשבון אני לא יודע אופן ממוקם האגזוז ואם זה באותו מקום בדיוק, כי אם תחליף טמבון הרי תרצה שזה יהיה עם סופית לפחות דומה לתמונה.

פורסם
רק דפיוזר אי אפשר להחליף זה נראה שונה בשתי התמונות אז אין מצב להתאמה, אתה צריך להחליף טמבון שלם או לצבוע את החלק (שזו הצעה מעולה ויש מלא כאלה).

קח בחשבון אני לא יודע אופן ממוקם האגזוז ואם זה באותו מקום בדיוק, כי אם תחליף טמבון הרי תרצה שזה יהיה עם סופית לפחות דומה לתמונה.

החלטתי נכון לעכשו לרדת מהעניין, טמבון עולה כ 2000 ש''ח, עבודה כ 200 ומעלה והסופית סביב ה 400 אני משאר לעצמי מפירוק.

חבל מאוד שזה המחירים מפירוק. אולי בהמשך הזמן..

עוד שאלה, מאיפה מזמינים את החוט שמותקן על הפאמבר והאם אפשר קישור מ eBay להזמין?

ללחוץ כאן לתמונה

ראיתי את זה על לאון FR 1.4 וזה יושב יפה, איך ישב על האיביזה? שלי בצבע אדום.

פורסם
החלטתי נכון לעכשו לרדת מהעניין, טמבון עולה כ 2000 ש''ח, עבודה כ 200 ומעלה והסופית סביב ה 400 אני משאר לעצמי מפירוק.

חבל מאוד שזה המחירים מפירוק. אולי בהמשך הזמן..

עוד שאלה, מאיפה מזמינים את החוט שמותקן על הפאמבר והאם אפשר קישור מ eBay להזמין?

ללחוץ כאן לתמונה

ראיתי את זה על לאון FR 1.4 וזה יושב יפה, איך ישב על האיביזה? שלי בצבע אדום.

אתה מתכוון לרצועה מקדימה ? או למה אתה מתכוון...

• תוכן חדש...