Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות פורד אסקורט טורבו דיזל שנת 98. מישהוא מכיר את המנוע? יש תגובות על המנוע, כי את הרכב אני מכיר מצוין ובניגוד לסטיגמה הנוראית שיש לו בארץ, אכלה רכב עם המון פוטנציאל שיפורים!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו מה, לאף אחד אין מה להגיד על האוטו? בדרך כלל קשה לסתום לכם את הפה ודוקא עכשיו נהייתם שתקנים? באמת תודה!:-D

פורסם

אם זה עוזר לך, ובהנחה שמנוע הטורבו דיזל של האסקורט דומה לזה של המונדיאו באותן שנים, אז רוב הפורומים והאתרים בחו"ל טוענים שהמנוע הזה גס ומרעיש יחסית לדיזלים אחרים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מעוניין לקנות פורד אסקורט טורבו דיזל שנת 98. מישהוא מכיר את המנוע? יש תגובות על המנוע, כי את הרכב אני מכיר מצוין ובניגוד לסטיגמה הנוראית שיש לו בארץ, אכלה רכב עם המון פוטנציאל שיפורים!!!

שיפורים? באסקורט דיזל?

אם אתה רוצה לשפר וגם להנות, קח גולף טורבו-דיזל, העלה את ההספק ל-150 כ"ס ותתחיל לחיות...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא ספציפית לגבי ה-TD, אבל כמעט לכל האסקורטים בשנים הללו יש בעיה קשה של חלודה, כמו איטלקיה בת 20. הנק' הרגישות הן מסגרות החלונות ומשקופי הדלתות. כמו כן, לספדומטר 5 ספרות בלבד, כך שיש צורך בהיסטוריה לדעת מה הק"מ האמיתי (במיוחד בדיזלים גומאי ק"מ).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
שיפורים? באסקורט דיזל? אם אתה רוצה לשפר וגם להנות, קח גולף טורבו-דיזל, העלה את ההספק ל-150 כ"ס ותתחיל לחיות...
אם היה לי כסף לגולף , לא הייתי מתריח אתכם בשאלות על אסקורט.

רק שנהייה סגורים על המחיר. אסקורט טורבו דיזל,סטיישן, שנת 99........15Kש"ח.

עכשיו....כמה עולה גולף? וכן, אין שום סיבה שלא ניתן יהיה לשפר אותה.

את השילדה והתנהגות הכביש אפשר לשפר ברמה מאוד מאוד גבוה( מניסיון של האסקורט 95,93,91 הקודמות שלי), את המנוע בטוח אפשר לשפר בקלות, שהרי זה טורבו דיזל. איך הוא יתמודד עם השיפורים זאת כבר שאלה אחרת. ועל זה כל השירשור. אני לא מכיר את המנוע.

חלודה באסקורט בשנים האלה??? לא מוכרת לי תופעה כזאת. אולי אצלך ספציפית אבל לי אישית היו 3, ולחבר טוב גם היו 3 (אלוף העולם בטוטאל לוסט) ולא נתקלתי במשהוא שאפשר לקרוא לו תופעה.

פורסם
אם היה לי כסף לגולף , לא הייתי מתריח אתכם בשאלות על אסקורט.

רק שנהייה סגורים על המחיר. אסקורט טורבו דיזל,סטיישן, שנת 99........15Kש"ח.

עכשיו....כמה עולה גולף? וכן, אין שום סיבה שלא ניתן יהיה לשפר אותה.

את השילדה והתנהגות הכביש אפשר לשפר ברמה מאוד מאוד גבוה( מניסיון של האסקורט 95,93,91 הקודמות שלי), את המנוע בטוח אפשר לשפר בקלות, שהרי זה טורבו דיזל. איך הוא יתמודד עם השיפורים זאת כבר שאלה אחרת. ועל זה כל השירשור. אני לא מכיר את המנוע.

חלודה באסקורט בשנים האלה??? לא מוכרת לי תופעה כזאת. אולי אצלך ספציפית אבל לי אישית היו 3, ולחבר טוב גם היו 3 (אלוף העולם בטוטאל לוסט) ולא נתקלתי במשהוא שאפשר לקרוא לו תופעה.

לצערי, זה ממש לא נקודתי. גם אני מחפש אסקורט בימים אלו (בנזין 96-97) ומתוך ארבעה-חמישה אקזמפלרים שראיתי, כולם ללא יוצא מן הכלל סבלו מחלודה קשה: לרובן (4 דלת') היתה חלודה סביב החלון האחורי, ברמה של חתיכות פח קטנות שנשארות על הידיים. לאחת (5 דלת') היתה חלודה קשה סביב צירי הדלת החמישית ולאחרונה (4 דלת' מודל 97' עם 47K ק"מ אמיתיים) חור ענקי במשקוף דלת הנוסע.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...