Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בלבד בסכום של 220K (+/-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאמור בכותרת, אנחנו מחפשים רכב חדש בלבד בתקציב הנ"ל.

ההתלבטות היא בין רכב פרימיום או לכיוון היותר ספורטיבי.

דגשים:

1. הרכב חייב להיות חדש בלבד.

2.שמירת ערך - הרכב יהיה ברשותנו שלוש וחצי שנים עד להחלפה, כך שחשוב שיאבד כמה שפחות מערכו (איננו נביאים אבל אני מניח שיש רכבים ששומרים טוב יותר על ערכם).

עד כה נבדקו המכוניות הבאות:

מרצדס CLA 180 - אני פאן בוי של מרצדס הרכב עוצר נשימה אבל בגרסת הבסיס מאובזר בקושי, המנוע חלש יחסית, ההנעה קדמית וחוות הדעת והמבחנים פושרים ביותר. הוזמנה נסיעת מבחן בהמשך השבוע.

לקסוס IS300 - מתומחרת קרוב מאוד ל-CLA מרשימה חיצונית (לא מוחצנת כמו המרצדס לטוב ולרע) מאובזרת בגירסת הבסיס, אחריות לשלוש שנים והרבה יותר "רכב" יחסית למחיר. גם עליה הוזמנה נסיעת מבחן.

מאזדה MX 5 - הייתה לי מיאטה בעבר, התמחור הנוכחי הוריד את אותה מהשיקולים.

חשבתי לבדוק את הסדרה שלוש ואולי להימתח לכיוון סדרה 2 או אאודי TT (היה מבצע שלה ב-260 אם עדייו קיים)

אשמח לקבל מכם רעיונות נוספים לרכבים אני יודע שיש הבדל בין מנהלים יוקרה וספורטיבי אבל אשמח לרעיונות על מנת לעזור לי להתגבש.

אין חובה להגיע למחיר הזה ובמידת הצורך ניתן קצת להעלות את התקציב.

בנוסף, מאחר וזו פעם ראשונה שאני רוכש רכב חדש, אשמח לדעת אם יש הנחות ומה סדר הגודל שאפשר לקבל על הרכבים בסניף.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה2 פרמטרים היחידים שציינת הם התקציב ושמירת הערך.

מה עוד חשוב לך ברכב חדש? (הבנו שגם אבזור עשיר) לכמה נוסעים הרכב מיועד?

האם בדקת את זמן ההמתנה למכוניות הנ''ל? בצעת נסיעת מבחן על אחת מהדגמים?

מדוע ללכת על קיצון כזה בן לקסוס משפחתית\חצי מנהלים לרכב ספורט? אולי לחפש פשרה באמצע כמו השירוקו 2 טורובו GTS, גולף גיטיאי, סובארו BRZ (כולן שומרות על המחיר מעולה) יש עוד המון אופציות רק לדעתי תנסה להסביר את השיקולים המלאים שעמדו מאחורי הלקסוס והמיאטה כדוגמא.

פורסם

תודה על התגובה,

העניין הוא כזה, אם מדובר ברכב מפואר יותר, הוא ישמש עוד אנשים במשפחה, במידה וזה רכב ספורט הוא ישמש בעיקר אותי (יש עוד רכב מנהלים) אז ההתלבטות היא לאיזה כיוון ללכת.

לגבי הזמינות הלקסוס היא בזמינות מיידית, גם מאזדה 6 פרימיום טיוטה קאמרי ויונדאי סונטה זמינות.

לגבי המרצדס זו הזמנה מיוחדת שתיקח שלושה חודשים.

לגבי השירוקו והגולף מכוניות מדהימות לדעתי שאבדוק השבוע אבל נטיית הלב היא לא ללכת לכיוון צ'מפיון.

BRZ אופציה טובה אבדוק את הזמינות.

פורסם

רכבי היוקרה\פרימיום מאבדים אחוזים גבוהים יור בשנים הראשונות, מובן כמו שהזכרת ישנן יוצאי דופן, דווקא הפרימיום הקומפקטי נוטה לשמור על ערכו לא רע ולעיתים ניתן להיתקל במקרים של מכירה במחירים שמעל המחירון.

לכמה נפשות מיועד הרכב, ממה מגיע, מה חשוב לך?

מיני קופר S?

דווקא המיאטה אם אנחנו מתבססים על השושלת מציעה תמורה טובה גם אם התמחור איננו מדהים, הרי בסופו של עניין אתה תפסיד פחות כסף מהשאר במכירה (שוב בהתבסס על מצב השוק של המיאטות לדורתיהן).

הCLA בהחלט פושרת, הלקסוס מציה חב' טובה, היא גם מאוזנת בנהיגה הודות לחלוקת משקל 50:50 והנעה אחורית שהופכת אותה למהנה, אך על הכביש היא קצת חסרה את הסאונד, הכוח שלכאורה קיים איננו מורגש והתיבה הרציפה לכאורה גם לא מוספיה לחגיגה, כבר עדיף בסגמנט הנ''ל סדרה 3 או Q50 מבית אינפיניטי.

בהצלחה

פורסם

אגב הלקסוס באופן יחסי סחירה.

אתה פשוט נוגע פה בשני קטגוריות כל כך שונות, אני אומנם גם פחות אוהב וואג אבל מבחינת שמירה על מחיר וביצועים הגולף GTI היא מהחזקות בקטגוריה.

פורסם

ממה שרשמת זה נשמע כאילו גולף GTI תפורה עבורך, מצד שני לא רשמת אותה בעצמך ואני בספק שלא חשבת עליה - כך שזה קצת מבלבל.

בכ"א, אם אתה נותן תעדוף לקצת ספורטיביות על גבי סמל / איכות חומרים, הסגמנט שנשמע מתאים לתיאור שלך הוא הוטהאצ': גולף GTI (שמירת ערך, שימושיות), ג'ולייטה תלתן (עיצוב, 'וואו' פקטור או איך שלא קוראים לזה), לאון קופרה (ביצועים, תמורה למחיר), סקודה RS (סופר שימושיות), וולבו V40 R-Design וכו'.

אם אתה הולך לכיוון היוקרתי יותר, אתה משלם על כך בביצועים. שם אני פחות בקיא אז אני לא רושם כלום.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תרשו לי לחרוג קצת ממנהגי - הפעם אציע S60 T5 בגרסא המאובזרת. רכב חזק מאוד שעונה על דרישות הספורטיביות, וגם מכיל בקלות 4 מבוגרים. נקודת התורפה היא שמירת הערך והסחירות אותה קשה מאוד לדעת מראש

פורסם

oryo, תודה על התגובה, אכן הגולף עלתה אבל משיקולי צ'מפיון היא ירדה, אבל אגש בסוכנות בכל זאת לברר, כי מדובר בתמורה מעולה למחיר ושמירת הערך אמורה להיות טובה מאוד.

Laurence, הוולוו עלתה כאפשרות היא מאוד חזקה וגם נאה, אבל למרות שאי אפשר לדעת על העתיד בוודאות העבר מלמד שהערך שלה קופץ באנג'י בלי חבל.

פורסם

לדעתי ה GTI היא ה all arounder הטוב ביותר. שלא לדבר על שמירת ערך (בדוק בלוחות בכמה נמכרים אקזמפלרים בני 5 למשל)

אם לא ה GTI, אז הייתי בודק את הלקסוס והוולבו.

גם אני שמעתי שה CLA מאכזבת , במיוחד בהיבט הספורטיבי. (אך לא התנסיתי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה שוקל GTI ודואג מצ'מפיון (legit, למרות שDSG6 פחות מפחיד), סלח לי על ההמלצה ה"משוחדת" אבל אולי שווה לך לבדוק את התלתן. יש לה כמה וכמה פאקים (פחות מאובזרת, קצת פחות שימושית, שמירת ערך נורמלית ולא מדהימה כמו בגולף) אבל יש לה גם כמה נק' לחיוב (כוח, והרבה פרמטרים סובייקטיביים של מראה/צליל/רגש). נסיעת מבחן זה חינם אז hey why not.

(בנעליים שלך אגב, כנראה הייתי בוחר בגולף, ככה שאני לא מנסה להסיט אותך לכיוון מסוים - רק מציע למצות את כל האפשרויות).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה מתלבט בין רכב פרימיום לבין רכב יותר ספורטיבי, למה לא לשלב את שניהם? Mini Cooper S! זאת ההמלצה שלי.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
לדעתי הבעיה במיני קופר היא בסעיף השימושיות (3 דל' צפופה וקטנה) וגם בסעיף הטיפולים.

יש קופר S 5 דל' והטיפולים לא יקרים במיוחד, בטח לא כמו שנדמה.

:idea:

• תוכן חדש...