Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי חייב לפתוח פוסט חדש וממשיך לפוסט הקודם שלי - לינק

כי הכותרת כבר לא מסתדרת והבנתי שאם לא אוסיף קומפוננט מוגבר לא אהיה מרוצה.

סליחה מראש ממנהלי הפורום.

מגבר : Nippon , דיגיטלי , TD-48 , אולי לא נפוץ אבל בהחלט נותן תמורה טובה .

סאב:

JBL GTO804

היה לי את ה JBL GTO6508 ולא אהבתי את הסאונד שלהם , יותר מדי מיד גבוה וטרבל, צורמים ונחנקים מהר מדי לטעמי.

הרכב - טויוטה אוריס TS היברידית עם ה HU המובנית של טויוטה כמובן, רכב מאוד שקט אגב.

עשיתי כבר את השלב הראשון בפירוק המגבר והסאב מהרכב הקודם [מיצובישי אטראז'] ועכשיו השאלה היחידה שנותרה אילו קומפוננטים להתקין , אני מכוון אל:

hertz ESK 165.5 הומלץ לי בחנות

PS 165 Focal [אשמח להמלצות נוספות]

מורל

באותו תקציב [אין לי דגם ספציפי אשמח להמלצות]

אני יודע שזו אחת השאלות הנפוצות בפורום אבל חיפשתי ולא מצאתי משהו חד משמעי, אני לא רוצה לעשות אותה הטעות שעשיתי ברכישה הקודמת .

הייתי רוצה משהו שמתאים למוזיקה אלקטרונית עם דגש על דיוק בעיקר בתדרים הנמוכים יחסית של הקומפוננט.

פורסם

אתה לא עשיתה "טעות" במסגרת התקציב הקודם ה JBL הנ"ל הם סט לא טוב

הטעות שלך היא יחס בין הציפיות שלך לבין התקציב.

הפוקל PS165 הוא סט נהדר לתקציב

לא הייתי הולך על ההרץ ESK שהציעו לך,אם אתה רוצה שידרוג רציני

בתוספת תקציב הייתי שוקל את ה HSK165.

מבית מורל אתה יכול ללכת על הטמפו אולטרה או על המורל וירטוס.

סטים לא רעים בכלל.

Rainbow SAX 265.20

או כל סט אחר של ריינבו מסידרת ה דרים ליין.

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

פורסם (נערך)

מישהו מוכר כאן בפורום HAT imagine חדש בקרטון ב750 ש"ח. אני רכשתי ממנו סט כזה ואני מבסוט(אבל אני לא שומע אלקטרונית). היה לי גם את ה GTO6508C, 2 סטים ממנו למען האמת, אכן במוזיקה אלקטרונית הוא לא משהו בכלל, אבל הופתעתי ממנו לטובה בתחומים אחרים, אבל בסופו של דבר אני עדיין מעדיף כל סוג אחר.

הנה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550993-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-HYBRID-AUDIO-TECHNOLOGIES

עריכה אחרונה על ידי Oren da man
פורסם

היי אנשים, המון תודה על התגובות אבל יש פה חריגה בתקציב בחלק מהמקרים..

אפילו הפוקל 165PS בהתחלה חשבתי שהוא ב 1000 אבל משום מה מצאתי אותו רק ב 1200 ומעלה.

ה HSK165 רק מתחיל ב1500, כמה השדרוג רציני??

Rainbow SAX 265.20 אפילו לא מצאתי את המחיר שלו בארץ אז אני מניח שהוא לא נפוץ.

מורל טמפו אולטרה מצאתי ב 1500 ו-וירטוס ב 1200 אבל אני חושש שמורל ישמעו לי רכים מדי ופחות מתאימים למוזיקה אלקטרונית

הרוקפורד נראה טוב אבל גם די יקר.

הפיוניר וה hybrid audio imagine עמוק בתוך התקציב , הפיוניר קיבל ביקורות ממש טובות אבל האם הוא כדאי?

האם hybrid audio imagine מתאים למוזיקה אלקטרונית.. לא יודע, נשמע מפתה ב 750

מדוע ה ESK 165.5 לא כדאי? יש לו הרבה ביקורות טובות.

אשמח לעוד דעות.

פורסם

חפש ברשת בחנויות כמו אקסאונד או באס מערכות

אתה תמצא מחירים הרבה יותר זולים.

את הפוקל אתה תמצא ב 800 שח

את הוירטוס באזור 1100 ואת המורל טמפו אולטרה באזור 750

את ה HSK165 ב 1400 שח ,וההבדל גדול מאוד מול ה ESK שעולה באזור 1000 ברוב החנויות.

אקסאונד החלו ליבא המון מותגים ברמה

יש להם יופי של מבחר.

[h=2][/h]

פורסם

למה לא לקנות משומש? ב1200 שקל של הפוקל תגיע לתוצאה טובה מאוד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מסכים איתך, משומש תוכל למצוא ב 1300 ש"ח XL במצב חדש שיעלה ומעל ומעבר לכל ציפוייתך (וברצינות אסיף.. אתה יכול להציע לאנשים ציוד בפרטי ולא בהודעה)

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

מה לגבי לנסות עוד משהו מבית? ספונסר פורום ארק אודיו, סט מסדרת xdi?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אנשים, הכיוון שלי הוא להשאר באיזור האלפייה +- .

מצאתי את הפוקל SP165 ב 800 באקסאונד , יופי של מחיר.

את המורל לא מצאתי שם - שלח לי קישור בפרטי בבקשה [או פה בשרשור אם זה מותר] .

אדי היקר, לא מצאתי מחירים לסדרה הזאת באתר של ארק אודיו , אני יכול להניח שהם לא זולים... אבל האם הם יתאימו לצרכיי ולמגבלות התקציב?

פורסם (נערך)
מסכים איתך, משומש תוכל למצוא ב 1300 ש"ח XL במצב חדש שיעלה ומעל ומעבר לכל ציפוייתך (וברצינות אסיף.. אתה יכול להציע לאנשים ציוד בפרטי ולא בהודעה)

מי בידיוק הציע ציוד בהודעה? אם יש לך בעיות בהבנה תקרא פעמיים. הבחור שקל לקנות פוקאל חדשים ב1200 וכתבתי לו שבאותו כסף יכול לקנות משומש ברמה מעולה. אגב מה שמצחיק עוד יותר זה שאתה מוכר סט של xl שאיכשהו קפץ לתגובה שלך.

עריכה אחרונה על ידי asif25

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

ניר,

הסט של הXDI עולים פחות מאלף שקלים ומדובר ביצרן מוכוון SQ לרכב - ממליץ לגשת לשמוע אצל יוסי אלפיין.

http://www.ecaudio.co.il

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי רק לסגור את הנושא המדובר. רכשתי את ה mlk165 עם סטייה קלה בתקציב מיד שנייה לפני כחודש.. מעולם לא נשמע סאונד כל כך ערב לאוזניי מהקומפוננטים באוטו שנהגתי בו, הקומפוננטים האלה יורדים כל כך נמוך שזה מגוחך. המערכת הותקנה אצל ליאור מולטימדיה שגם הומלץ דרך הפורום פה , תודה על ההמלצה , ההתקנה הייתה מקצועית ,לשביעות רצוני והצדיקה את העלות, השירות היה גם כן מעולה ומזמין. גם אני ממליץ עליו למי שמעוניין.

פורסם

בחירה טובה סט מעולה וחזק בעיקר המידבאס שלדעתי הוא אחד הטובים.

תהנה ממנו.

• תוכן חדש...