Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מישהו יודע איפה בדיוק נמצא החוט/פיוז של כרית אוויר לנוסע באימפרזה 2002? אני רוצה לנתק בשביל לשים שם סלקל של תינוק היות ואין לי שם ניתוק באמצעות מפתח.

תודה רבה לכולם :)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אין פיוז נפרד לכרית נוסע.

אם תוציא את הפיוז או תנתק את הכרית פיזית, גם כרית של נהג לא תעבוד + נורה דולקת בלוח שעונים מה שלא עובר טסט.

שים את הסלקל מאחורה.

פורסם

ואתה בטוח שבעשותך כך לא תנתק גם את כרית האוויר של הנהג ואת קדם המותחן בחגורות?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גם אם תנתק את הפיוז אל תבנה על זה שהיא לא תעבוד בוודאות במצב של תאונה. מה שאני עשיתי אצלי באקסנט שגם אין אופציה לבטל פשוט מאחורי תא הכפפות ניתקתי את החיווט אליה וכך גם מנורת הכריות לא דולקת.

פורסם

העניין הוא שאם היה לי מקום ל-3 סלקלים/כיסאות תינוק אז לא הייתי שם מקדימה אותו ולא הייתי צריך לבטל.

אין לי מקום ל-3 סלקלים שם.... אלא אם כן מישהו מכיר כיסאות צרים כל כך לתינוקות.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם
גם אם תנתק את הפיוז אל תבנה על זה שהיא לא תעבוד בוודאות במצב של תאונה. מה שאני עשיתי אצלי באקסנט שגם אין אופציה לבטל פשוט מאחורי תא הכפפות ניתקתי את החיווט אליה וכך גם מנורת הכריות לא דולקת.

שאלה -

אז על מה (נוריות חיווי) כן ניתן לסמוך ברכב ?

סתם ככה יש נוריות ביקורת שלא מחוות כלום / חיווי שאינו נכון ?

alfa 156 2.5.

פורסם
העניין הוא שאם היה לי מקום ל-3 סלקלים/כיסאות תינוק אז לא הייתי שם מקדימה אותו ולא הייתי צריך לבטל.אין לי מקום ל-3 סלקלים שם....

ברכות, הגיע הזמן להחליף רכב...

פורסם
שאלה -

אז על מה (נוריות חיווי) כן ניתן לסמוך ברכב ?

סתם ככה יש נוריות ביקורת שלא מחוות כלום / חיווי שאינו נכון ?

אפשר לסמוך על ניתוק מקורי שהתקין יצרן הרכב או פלג דמה במקום הכרית שמספק יצרן הרכב.

כל פתרון אחר כמו ניתוק פלגים זה משהו שאי אפשר לסמוך עליו, יכול מאוד להיות שזה יגרום לכל שאר הכריות ברכב לא לעבוד.

אגב בפתיחת סוויץ' מחשב כריות אוויר מבצע בדיקה עצמית למערכת. בבדיקה זו הוא מצפה לראות התנגדות חשמלית מסויימת של כל כרית ושל כל מותחן חגורה. אם הפלג מנותק הוא אמור לזהות נתק ולהדליק נורה בלוח שעונים.

מוזר מאוד שזה לא קורה.

ולעניין השאלה של פותח השירשור. זו בעיה. אבל פשוט הרכב הזה לא מתאים ל 3 כיסאות גדולים כמו שהוא לא מתאים למשל להסיע 8 אנשים.

פורסם

לא הבנתי מה עשית בדיוק, כי אתה כותב ללא סימני פיסוק! האם נתקת את המחבר החשמלי של כרית אויר נוסע?

פורסם

כל פתרון אחר כמו ניתוק פלגים זה משהו שאי אפשר לסמוך עליו, יכול מאוד להיות שזה יגרום לכל שאר הכריות ברכב לא לעבוד.

אמת. ככה לימדו אותנו - נורית כ"א אויר דולקת - אין פעולת כ"א במידה של תאונה (חו"ח).

לא הבנתי פשוט (ממאור) איך זה כן אמור אולי לעבוד.

alfa 156 2.5.

פורסם

אז הנורה אמורה לדלוק כי יחידת כרית האויר מזהה קצר של הכרית אויר נוסע והמערכת כריות האויר מושבתת לגמרי ולא עשית מה שהתכוונת לעשות.

אולי אין לך נורה כרית אויר בכלל או שהיא מחוברת במין קומבינה.

פורסם

פשוט לא דולקת אבל זה לא מעניין אותי כי מה שחשוב לי שצד נוסע יהיה מבוטל בכל מצב כי אני מניח שם סלקל. אם הכרית אויר לא מקבלת מתח אז היא פשוט לא פעילה בכל מצב אז בוודאי שזה מה שהיתכוונתי לעשות. דרך אגב, גם הפיוזים מנותקים ועדיין הנורה לא דולקת. בחצי סוויץ ממה שזכור לי היא קיימת אך אבדוק שוב.

פורסם

יש פלאג מקורי של סובארו. לפני עשור שזוגתי התעקשה שסל קל יהיה לידה, הלכתי לסובארו וקניתי את הפלאג. כמה מאות שקלים כולל התקנה

פורסם
פשוט לא דולקת אבל זה לא מעניין אותי כי מה שחשוב לי שצד נוסע יהיה מבוטל בכל מצב כי אני מניח שם סלקל.

כבודו מבין שיש גם כרית בצד הנהג ושבזמן שהיא לא עובדת, ההגה יכול לצאת לדייט עם בית החזה (מבפנים! ), נכון?

• תוכן חדש...