Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG בפולו GTI 2014 תרגיעו אותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשנו השבוע את הרכב המדובר.

פולו GTI שנת 2014 שעשתה 26,000 ק״מ.

הדעות חלוקות בנוגע לגיר המדובר. יש פה חבר׳ה שיכולים להרגיע אותי ? שיש להם את הגיר כבר שנים ללא תקלות?

או לחילופין, עצות איך כדאי להתנהג איתו כדי לשמור עליו כמה שיותר.

תודה

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי הוא עלה לכביש? יכול להיות שיש לו 5 שנים אחריות.

הייתי דואג גם לגבי המנוע.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)

אם מדובר בDSG 7 אז קח בחשבון החלפות של קלאצים כל 40 אלף לערך והחלפה של מכנטרוניק במקרה של תקלה משביתה.

והכי גרוע השרות הטוב אבל בהלא מקצועי של צמפיון.

המנוע צריך להדאיג אותך יותר , מנועיי הTSI חזקים חסכניים ומרשימים אבל סובלים משריפת שמן ובעיות במותחנים של השרשרת, משאבות קרור ....

לצערי מנסיון אישי גם אם תשמור על הרכב הכי טוב לא תאמץ את המנוע ולא תלחץ על הגיר הבעיות יצוצו.

גילוי נאות היו לי כמה רכבים של VAG, בהחלט הדורות האחרונים לא אמינים , אני עברתי ליצרן אחר .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

יש לי tsi polo 1.2 עם גיר dsg 7 שנת 2013 אין שום בעיה הרכב מצוין למעשה הוא הכי טוב בקטגוריה אז שיפסיקו אנשים קנאים להגיד כמה הרכב לא אמין. שיסעו ביפניות/קוריאניות שלהם בשקט ״ויהנו״ מהדבר היחיד שיש לרכבים האלה להציע וזה אמינות.

פורסם
יש לי tsi polo 1.2 עם גיר dsg 7 שנת 2013 אין שום בעיה הרכב מצוין למעשה הוא הכי טוב בקטגוריה אז שיפסיקו אנשים קנאים להגיד כמה הרכב לא אמין. שיסעו ביפניות/קוריאניות שלהם בשקט ״ויהנו״ מהדבר היחיד שיש לרכבים האלה להציע וזה אמינות.

אני מאוד אוהב את התוצרת של VAG ולא נוסע בשום קוריאנית ויפנית והיו לי כמה רכבים עם הגירים והמנועים המדוברים.

במשפט אחת " אמינים הם לא " מילה אחת " שערוריה".

• אחראי פורום
פורסם

אתה צוחק עלינו?

הררי שרשורים על תקלות שאנשים אכלו מהגיר הזה.

וגם מה-1.2TSI.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
קאר מן, יש לו אחריות עד 2017 לדעתי, 3 שנות אחריות.

אין איך לשמור על המנוע ועל הגיר כדי למנוע את התקלות?

פשוט אין דרך , מנסיון !!!!

פורסם (נערך)
אתה צוחק עלינו?

הררי שרשורים על תקלות שאנשים אכלו מהגיר הזה.

:sad:

בהכחשה !!:eek:

לפותח השרשור אני ארגיע אותך , זה לא שכל יום תהיה במוסך אך פעם /פעמים בשנה בהחלט תאלץ להשאיר את הרכב אצל המכונאים הרשלנים של צמפיון ועוד יקרעו לך את הכיס.

מצד שני אחלה רכב.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
  • אחראי פורום
פורסם

הכחשה היסטרית.

אני לא נגד תוצרת וואג באופן גורף אבל מעבר ליומיים לא צפויים במוסך, לא הייתי מהמר עם כספי על זה שאשתי תתקע יום אחד באיזה עליה עם

מכלול כלשהו בגיר ששבק. וזה חבל לי מאוד כי מגוון הרכבים שלהם בחלקו תפור לי בול להחליף את הבראבו.

פורסם

אתם לא אמיתיים! בנאדם מבקש שתרגיעו אותו ואתם מלחיצים לו את הצורה?!

פות"ש אני עם VAG שלישית שלי, יותר מ-4 שנים עם שילוב של TSI וגיר DSG,

מלבד ריקולים שונים במסגרת האחריות, הכל בסדר.

בנוסף, מעולם לא הייתה לי צריכת שמן גבוהה.

פורסם
הכחשה היסטרית.

אני לא נגד תוצרת וואג באופן גורף אבל מעבר ליומיים לא צפויים במוסך, לא הייתי מהמר עם כספי על זה שאשתי תתקע יום אחד באיזה עליה עם

מכלול כלשהו בגיר ששבק. וזה חבל לי מאוד כי מגוון הרכבים שלהם בחלקו תפור לי בול להחליף את הבראבו.

מצחיק שאפילו אלפא שפעם היו נחשבים שיא החוסר אמינות היום הם אמינות ואילו אצל VAG תהליך הפוך.

• אחראי פורום
פורסם

שאול, נכון. ולך תשכנע אנשים.

קריוס, למה לתת מצג שווא?

אנשים על בשרם חוו בעבר וחווים בהווה תקלות. אתה לא ו-caraddict לא ואף אחד לא אמר שכולן אחת-אחת נבלות סרוחות.

אבל בבקשה, נא לא להתעלם ממאות מקרים שתועדו רק בפורום הזה.

זה סיכון שאני, למשל, לא מוכן לקחת על משפחתי. על עצמי הייתי לוקח אם האוטו היה שווה את זה, כמו שעשיתי עם אלפות ישנות.

והמכוניות טובות, באמת. חוץ מהנ"ל. ייטי למשל היתה תפורה על אשתי כמו כפפה עכשיו. חסכון, מקום, ביצועים טובים.

פורסם
קאר מן, יש לו אחריות עד 2017 לדעתי, 3 שנות אחריות.

אין איך לשמור על המנוע ועל הגיר כדי למנוע את התקלות?

דיברתי על גיר, בתחילת 2014 הם נתנו 5 שנים אחריות לגיר. כדי להרגיע אותך:-)

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מצג שווא? ממש לא. כל אחד כותב מנסיונו שלו.

נכון שיש המון שחוו תקלות ובעיות אבל יש פי כמה וכמה (ואני ביניהם) שלא חוו אף תקלה.

העולם לא מתחיל ונגמר פה בפורום.

• תוכן חדש...