Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG בפולו GTI 2014 תרגיעו אותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מדובר בDSG 7 אז קח בחשבון החלפות של קלאצים כל 40 אלף לערך והחלפה של מכנטרוניק במקרה של תקלה משביתה.

והכי גרוע השרות הטוב אבל בהלא מקצועי של צמפיון.

המנוע צריך להדאיג אותך יותר , מנועיי הTSI חזקים חסכניים ומרשימים אבל סובלים משריפת שמן ובעיות במותחנים של השרשרת, משאבות קרור ....

לצערי מנסיון אישי גם אם תשמור על הרכב הכי טוב לא תאמץ את המנוע ולא תלחץ על הגיר הבעיות יצוצו.

גילוי נאות היו לי כמה רכבים של VAG, בהחלט הדורות האחרונים לא אמינים , אני עברתי ליצרן אחר .

קצת הגזמת עם החלפת קלאצ'ים כל 40000 קמ, יש לי במשפחה אוקטביה 2013 שעשתה 90 אלף קמ ולא הוחלף בה כלום, נוסעת חלק בלי תקלות

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
קצת הגזמת עם החלפת קלאצ'ים כל 40000 קמ, יש לי במשפחה אוקטביה 2013 שעשתה 90 אלף קמ ולא הוחלף בה כלום, נוסעת חלק בלי תקלות

אני מתייחס לרכב הקודם שנת 2010

צודק את הסט הראשון החליפו בפחות מ30 אלף.

כפי הנראה בדגמים של2012 ומעלה חלו המון שיפורים וייתכן שחלק גדול מהבעיות נפתרו .

אני מעיד על מה שאני מכיר .

מקריאה בפורום אכן החלפת הקלאצים פחתה והיצרן פתר את בעיית משאבת הקירור השרשרת הוחלפה גם כן לרצועה, מה שכן עדיין מדווח לא מעט על בעיות של שריפת שמן ומכנטרונקים שהולכים וגם קלאצים שמחזיקים מעמד קצת יותר זמן , 90 אלף על הקלאצים המקוריים ואין לך רעידות ממש מפתיע עד כי בילתי הגיוני, סביר שהמשפחה לא מדווחת לך על הריקולים השקטים .

תאמין לי שאם הייתי מרוצה היום היתה לי A3 חדשה ולא 118 .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

תפסיקו כבר עם ההכללות! אז נכון שבשנים הקודמות היו לא מעט תקלות שנפתרו ברובם ב 3 שנים האחרונות.

לי יש גולף 2013 עם 40,000 ק"מ והרכב עובד כמו שעון שוויצרי, המצמדים הם המקוריים ומתפקדים חלק ויפה.

אנשים פה כבר כמו על אוטומט אוהבים להשמיץ ולנפח...

זה כמו שאגיד שגם היום לא אקנה אלפא חדשה כי הן מחלידות בעמידה.

די אנשים תעשו טובה, תתקדמו!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
תפסיקו כבר עם ההכללות! אז נכון שבשנים הקודמות היו לא מעט תקלות שנפתרו ברובם ב 3 שנים האחרונות.

לי יש גולף 2013 עם 40,000 ק"מ והרכב עובד כמו שעון שוויצרי, המצמדים הם המקוריים ומתפקדים חלק ויפה.

אנשים פה כבר כמו על אוטומט אוהבים להשמיץ ולנפח...

זה כמו שאגיד שגם היום לא אקנה אלפא חדשה כי הן מחלידות בעמידה.

די אנשים תעשו טובה, תתקדמו!

מישהו אמר דיסוננס קוגנטיבי.

פורסם

ברשותי גולף 2010 דגם היליין בעלת 160 כ"ס. הוחלפו מצמדים באחריות פעמים (1, 2). נכון לעכשיו החלפת ההילוכים חלקה ואין את הרעידות שאפיינו את הבעיה בתחילת נסיעה. המנוע המושמץ ביותר בפורום עושה עבודה נפלאה. בכל 6 השנים שהרכב אצלי לא היה צורך להוסיף גרם שמן.

ברשותי גם גולף 1.4 חדש בעלת 125 כ"ס, מספטמבר 2015, גמעה עד עכשיו 13,300 ק"מ. תחילת נסיעה והחלפת הילוכים חלקות לגמרי.

הוספתי שלשום חצי ק"ג שמן. מקווה שזה רק סמפטום של מנוע חדש שעובד הרבה.

אינשאללה שימשיכו כך.

שאול, אין לי ספק שאכלת קש. אילולי פרשת דיזלגייט, אני מניח שפולקסווגן הייתה בראש רשימת המכירות. זה נתון שמדבר בעד עצמו.

פורסם

הנסיון מלמד אותי , רגיעה לא יצא לך מהרכב הזה.

עצה טובה , תמכור את הרכב אפילו בהפסד אתה תרוויח הרבה כסף בזה שהוא לא אצלך ויותר שנות חיים.

כל כך הרבה אנשים יסכימו איתך, שזה הזוי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ברשותי גולף 2010 דגם היליין בעלת 160 כ"ס. הוחלפו מצמדים באחריות פעמים (1, 2). נכון לעכשיו החלפת ההילוכים חלקה ואין את הרעידות שאפיינו את הבעיה בתחילת נסיעה. המנוע המושמץ ביותר בפורום עושה עבודה נפלאה. בכל 6 השנים שהרכב אצלי לא היה צורך להוסיף גרם שמן.

ברשותי גם גולף 1.4 חדש בעלת 125 כ"ס, מספטמבר 2015, גמעה עד עכשיו 13,300 ק"מ. תחילת נסיעה והחלפת הילוכים חלקות לגמרי.

הוספתי שלשום חצי ק"ג שמן. מקווה שזה רק סמפטום של מנוע חדש שעובד הרבה.

אינשאללה שימשיכו כך.

שאול, אין לי ספק שאכלת קש. אילולי פרשת דיזלגייט, אני מניח שפולקסווגן הייתה בראש רשימת המכירות. זה נתון שמדבר בעד עצמו.

כנל אצלי עם ההיילין,מעולם לא הוספתי גרם שמן ומעולם המנוע לא עשה בעיות,הבעיה היחידה היא בגלל שירשורים כאלה לקח לי מלא זמן למכור וגם אז במחיר זנות.

פורסם

קצת מוזר באמת קודם לקנות ואחר כך לחפש רגיעון, במיוחד למי שהאמינות מצויה די גבוה בסולם התכונות הנדרשות. אבל הואיל וכבר קנית ואין כנראה דרך חזרה, אז קח רגיעון מהמלאי שלי : פצצה של אוטו, אין סיכוי לתקלה כלשהיא לפחות בעשר שנים הקרובות, לידו סוזוקי סוויפט היא גרוטאה מקרטעת, כמעט תמיד בדרך למוסך. יאללה תתחיל להנות ותפסיק לחשוש, אחרת גם לא תישן טוב בלילה, גם האוטו לא יפסיק לעשות בעיות, כי ככה זה מכוניות, אוהבות לעשות דווקא.

פורסם

אמרתי זה בעבר ואני יגיד את זה שוב.

אני מעדיף לנסוע ברכב הכי לא אמין בעולם (למרות שזה לא נכון) ולא לנסוע (לסבול) בגרוטאה יפנית/קוריאנית!

ולshaulc : אתה באמת העדפת a3 על 118 במידה והא אודי הייתה אמינה יותר?? אתה באמת לא מבין שום דבר במכוניות

פורסם (נערך)

אני מעדיף לנסוע ברכב הכי לא אמין בעולם (למרות שזה לא נכון) ולא לנסוע (לסבול) בגרוטאה יפנית/קוריאנית!

הרגת אותי עכשיו,נראה לי שטיפה הגזמת.

שילוב של DSG7+TSI זה שילוב מנצח להכיר חברה מהמוסך ולדעת עד כמה פינת המתנה במוסך נוחה לישיבה של שעות.

אז תתכונן,זה בדרך אליך...אחי:wink:

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אני עם VAGית השלישית שלי, קשה לי לחשוב על רכב אחר שהייתי מעדיף כרגע במחירים האלו.

בגולף 1.4 122 כ״ס של אשתי, בן שלוש וחצי, בדיוק התחילו רעידות בתחילת נסיעה, אקח אותו למוסך לתקן את הגיר שבאחריות.

חוץ מזה הוחלפה לי משאבת מים באוקטביה אחרי פחות משנה(גם באחריות, אבל זה חלק זול בכל מקרה).

ברור שזה לא אמין כמו יפנית, אבל היו לי גם 2 קורולות ואיכות הנסיעה פשוט לא ברת השוואה.

פורסם

אני נפלתי עם שנתונים 2008. היום המצב הרבה יותר טוב.

עכשיו אני עם סיאט לאון שכורה מנוע 1.2. 40000 קמ. מדיי פעם בהתנעה הגיר לא נכנס ומופיעה לי הודעת erorr gear box אז אני מכבה את הרכב ומדליק מחדש ואז הגיר נכנס. אמנם הרכב שכור אבל ביונדאי ששכרתי קודם לא קרו דברים דומים אם כי אין מה להשוות בין הרכבים...

פורסם
אמרתי זה בעבר ואני יגיד את זה שוב.

ולshaulc : אתה באמת העדפת a3 על 118 במידה והא אודי הייתה אמינה יותר?? אתה באמת לא מבין שום דבר במכוניות

תהיה קצת יותר קיצוני, מה אתה אומר?

ובקשר לחלק השני - יופי של הסקת מסקונות שהוא לא מבין כלום ברכבים, כי הוא מעדיף A3 על פני 118. אתה יודע מה חשוב לו ברכב? מה הוא מחפש? מספיק עם בלבולי השכל האלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...