Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG בפולו GTI 2014 תרגיעו אותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי הייתה איביזה 1.2tsi dsg7

- לאחר 3.5 שנים החלה לנזול משאבת קרור

- פעמיים היו בעיות בחוטי הצתה, הפיתרון : ברגע שזה קורה (אם בכלל), להחליף את כל הארבעה לעמידים יותר (שזה קרה לי בפעם הראשונה לא הוחלפו כולם, לכן קרה גם פעם שנייה)

- השרשרת תזמון הייתה משוחררת, בוצעה החלפה חינם למרות שלא הייתה אחריות.

ברמת העיקרון, למרות שהיו חבלי לידה, שלדעתי נפתרו כולם - נהנתי מהשילוב של המנוע והגיר.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

פעם הבאה רק DSG6 , קלטשים הלכו ב 300000 בערך ועוד היה מונית , מכטרוניק התפגר ב 430000 אצלי וזה כאב 8000 שקל כולל עבודה כולל הכל. טפו טפו טפו

מנוע TDI רק החלפתי צינור נשם, עשיתי טיימינג ומשאבת מים, חוץ מזה הכל טוב אוכל חצי ליטר שמן ל10000 ק"מ יש שמן בצנרת של הטורבו לא נורא, יש טורבו בקרטון להחלפה.

מדחס מזגן הלך שסתום 35 דולר באלי אקספרס.

וונטה קטנה התפגרה עלה לי בערך 300 שקל אצל שיא יבואנים, בלמים לא נגעתי בעיקר נוסע בינעירוני כבר עבר 100000 מאז שקניתי את האוטו, המחלה היא גם מנעולי דלתות החלפתי שניים עכשיו צריך דלת נהג כל מנעול 50 דולר בבאנגוד.

קרדנים גם מחלה הולכים בערך כל 100000 ק"מ אם לא קורעים את האוטו. כל קרדן עולה 170 שקל לסיני ואין להשיג גרמני בארץ.

סה"כ סביר לאוטו שעבר 440000.

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם

ליאור,

הצמיגים עם חתך נמוך ותאמין לי שאתה לא רוצה לעקם את הג'אנט/לפוצץ צמיג.

כשאני רואה בורות אני מתחמק מהם כמו מאש.

אתן לך עצה קטנה - לפני תחילת נסיעה תשים לך שיר שאתה אוהב,כשהוא מסתיים תתחיל לנסוע.

כנ"ל גם לפני כיבוי המנוע,כך אני עושה.

אגב עוד משהו שאני מקפיד עליו זה לסגור את המזגן לפני שאני מכבה את המנוע,לא יודע עד כמה זה קריטי.

פורסם

כמה הכללות, כמה הנחיות טיפשיות וכמה חוסר דיוק.

היו תקלות במצמדים בעבר, שחלקן נפתרו, אבל עדיין יש רכבים עם תקלות.

טוב שאנשים לא ביקשו ממנו להניע את הרכב, להמתין 5 דקות, לכבות אותו ואז לנסוע ברכב אחר.

תניע את הרכב, תמתין מס׳ שניות, תשלב להילוך הרצוי וסע.

בגמר הנסיעה, תמתין כחצי דקה עד לדימום המנוע, אם אימצת מאוד את המנוע וזהו.

סע בדרכים טובות ותהנה מהרכב.

גם ברכבים שהם שיא האמינות הוחלפו מנועים וגירים וגם ברכבים לא אמינים בעליל, יש אנשים שנוסעים מאות אלפי ק״מ בלי תקלות מיוחדות.

פורסם

כן זה ברור, לגמרי.

לגבי המנוע, בתחילת נסיעה פחות אקפיד... בכ"ז המטרה היא שהוא ייתחמם, אז גם בנסיעה רגועה הוא יהיה בסדר אני מאמין.

בסוף נסיעה מסכים לגמרי לתת לו קצת להירגע, גם לטורבו.

מזגן תמיד הייתי מכבה, בכל רכב. ובלי קשר אני משתדל להיות בלי ה-AC. גם מבזבז יותר דלק, וגם מחליש את המנוע ב-עד 30%. מיותר ;)

אגב, שאלה לי אליך. האם אתה משתמש בטלפון דרך הרכב עצמו? והאם אתה מחבר כבל AUX?

אני עוד לומד את המערכות של הרכב... מסובך. אני רגיל לפשטות של 2008, למה מגיע לי כל הטוב הזה? :lol:

פורסם

יש אפשרות להשתמש עם הטלפון דרך הרכב עצמו ? לא מצאתי אופציה כזאת.

בכל אופן אני מתכוון לקנות את המתאם BT (שמתחבר לAUXׂׂ) הזה לצורך דיבורית + שמיעת שירים ושליטה על הנגן דרך המתאם.

http://www.ebay.com/itm/NEW-JABRA-STREAMER-HANDSFREE-BLUETOOTH-IN-CAR-KIT-MUSIC-STREAMER-100-40100000-60-/400786340724?hash=item5d50ba3b74:g:5rMAAOSw8cNUNqoT

.

פורסם

לא להשתמש בטלפון דרך הרכב עצמו,

אלא למשל שרשימת אנשי הקשר שלך יופיעו במסך הצג ואז תוכל להתקשר מהרכב עצמו, ולדבר דרך הדיבורית המותקנת. (חיבור BT בין הפלאפון לרכב) . שוב, השאלה שלי האם הצלחת לעשות זאת, כי אני לא.

עוד דבר, כשאני מחבר את הפלאפון ל-AUX אין לי אפשרות להעביר שירים דרך המערכת עצמה, אלא הכל קורה בפלאפון.

יש אפשרות לשנות את זה בהגדרות המערכת?

כנ"ל לגבי איכות הסאונד, באסים וכד'.

פורסם (נערך)

לגבי השאלה הראשונה שלך - לא הצלחתי.

לגבי השאלה השניה - זה החיסרון בעת חיבור AUX - לא ניתן לשלוט על הנגן דרך ההגה/מערכת.

בנוסף גם הצד השני לא ישמע אותך טוב כי השיחה מתבססת על המיקרופון של הפלאפון עצמו.

אם תקנה את המתאם ששלחתי בקישור אז תוכל לשלוט דרכו על מענה השיחות ובנוסף על השירים (רק דרך המתאם המצורף).

כנ"ל גם איכות השיחה שתהיה הרבה יותר טובה מאשר המיקרופון המובנה של הפלאפון.

לחיצה אחת = סטופ.

2 לחיצות = מעבר לשיר הבא.

3 לחיצות = מעבר לשיר הוקדם.

מוכרים את המתאם גם ב-KSP אך במחיר יקר יותר ממה שמוצע באיביי : הפרש של 80 ש"ח.

http://ksp.co.il/?select=.1051..242..1851.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25142&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

תניע את הרכב, תמתין מס׳ שניות, תשלב להילוך הרצוי וסע.

לך תגיד את זה לאותם בעלי וואגיות שהתנהלו כך והחליפו חצי מהרכב.

לא מבין מה כלכך קשה להמתין מספר דקות בעת הנעה.

אני אישית הייתי מניע, ממתין עד שהמנוע יתחמם מעט והסל"ד יירד, ונוהג רגוע עד שהמנוע היה מגיע ל90+ מעלות. ביג דיל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• אחראי פורום
פורסם

מה שונות וואגיות מרכבים אחרים?

אלא אם יש ברכבים האלה איזה תהליך קסם מיוחד ששומר עליהם, אין שום סיבה לחמם רכב בעמידה לפני נסיעה. זיהום אוויר מיותר.

אנחנו לא בעידן הקרבורטור ששם 2-3 דקות היו עוזרות מעט לייצב טורים. מניעים, נוסעים רגוע 2-3 דקות והאוטו "מוכן".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני עם VAGית שלישית, בכולן לא המתנתי לפני נסיעה, אך נסעתי רגוע עד שהמנוע התחמם. אחת מהן כרגע בת שלוש ונוסעת טפו טפו, את השנייה מכרתי, אוקטביה 1.8 שבבדיקה נאמר לקונה שהרכב פשוט במצב ״חדש״.

פורסם

גם בעידן הקרבורטור לא היה צריך לחכות כלל - הייתי מתניע, מושך את הצ'וק (משנק) ומתחיל לנסוע מיד.

כשמד חום המנוע היה מגיע לרבע הייתי סוגר חצי צ'וק, וכשהיה מגיע לחצי הייתי סוגר אותו לגמרי. לא היו כל בעיות.

(פיאט אונו 70S שנת 1993)

• אחראי פורום
פורסם

בעיקרון אתה צודק אבל מי שהתעסק הרבה עם רכבי קרבורטור, יודע שלכל אחד יש את הצד שהוא מתעורר עליו בבוקר.

לסוד שלי היתה תקופה שבה היתה מכוונת כ"כ טוב, שאפילו בימי חורף לא היה צורך בצ'וק.

בתקופות אחרות זה היה טקס שרק אני ידעתי לנהל. למשוך פה, לפמפם שם, להתפלל לאל אחד או לשניים וכו'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לך תגיד את זה לאותם בעלי וואגיות שהתנהלו כך והחליפו חצי מהרכב.

לא מבין מה כלכך קשה להמתין מספר דקות בעת הנעה.

אני אישית הייתי מניע, ממתין עד שהמנוע יתחמם מעט והסל"ד יירד, ונוהג רגוע עד שהמנוע היה מגיע ל90+ מעלות. ביג דיל.

כך בדיוק אני עושה,ממתין לפני תחילת נסיעה/כיבוי מנוע במיוחד כשמדובר על מנוע 1.4 טווינצ'ארג'ר.

• תוכן חדש...