Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG בפולו GTI 2014 תרגיעו אותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגע.

לאון 1.8TSI, שנת 2012, כמעט 65K ק"מ.

החליפו קלאצ'ים ומכטרוניק בשיהוק הראשון של הגיר, אחרי 10K+

מאז - כלום.

והגיר אצלי עובד... ידני, ספורט, טורים גבוהים - חופשי.

שמן - קילו בין טיפולים.

התקלקלו עד כה - צופר ואטמים של מערכת המיזוג, שהיו צריכים החלפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי tsi polo 1.2 עם גיר dsg 7 שנת 2013 אין שום בעיה הרכב מצוין למעשה הוא הכי טוב בקטגוריה אז שיפסיקו אנשים קנאים להגיד כמה הרכב לא אמין. שיסעו ביפניות/קוריאניות שלהם בשקט ״ויהנו״ מהדבר היחיד שיש לרכבים האלה להציע וזה אמינות.

כנ"ל, כרגע עם הפולו השניה כבר. אפס תקלות בקודמת ובחדשה שבת שנה כמעט. המנוע נהדר, הגיר עובד פיקס.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם (נערך)
אפשר לשאול לאיזה יצרן עברת?

עברתי לבמוו .

אין לי עדיין אינדיקציה לגבי תקלות ומוסכים אבל פעם ראשונה שאחד פדנט כמוני זוכה לקבל רכב במצב מושלם , פרונט מאוזן לחלוטין זה משהו שלא נתקלתי בכמה עשרות מכוניות חדשות שיצא לי לראות.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם
אמרתי זה בעבר ואני יגיד את זה שוב.

אני מעדיף לנסוע ברכב הכי לא אמין בעולם (למרות שזה לא נכון) ולא לנסוע (לסבול) בגרוטאה יפנית/קוריאנית!

ולshaulc : אתה באמת העדפת a3 על 118 במידה והא אודי הייתה אמינה יותר?? אתה באמת לא מבין שום דבר במכוניות

אולי אני לא מבין שום דבר במכוניות ולכן אני קורא ומתייעץ בפורום אבל אתה לא שולט בהבנת הנקרא, תבדוק שוב מה כתבתי הפעם לאט מילה מילה .

פורסם
עברתי לבמוו .

אין לי עדיין אינדיקציה לגבי תקלות ומוסכים אבל פעם ראשונה שאחד פדנט כמוני זוכה לקבל רכב במצב מושלם , פרונט מאוזן לחלוטין זה משהו שלא נתקלתי בכמה עשרות מכוניות חדשות שיצא לי לראות.

אני גם הייתי נעול על גולף 150 אבל אחרי שקצת קראתי בפורום מתחיל לחפש אופציות אחרות...

מעניין בכמה אפשר לקנות 118 ידנית אחרי מיקוח?

פורסם (נערך)

אתה מפחד מהרכב? תמכור.

קנית רכב ספורטיבי(יש שיסכימו ויש שלא) שאחת ממטרותיו היא שתנהג ותלחץ ותביא אותו למצבים של עומס.

אם עכשיו ביום יום אתה הולך להתחיל לחשוב פעמיים אם להעביר את הגיר למצב S, או אם חם מדי היום בשביל טורים גבוהים תמכור את האוטו ומהר. קנה רכב ספורט אחר או רכב מטורבת "רגיל", כי אם זו דרך המחשבה אולי אתה לא צריך יותר מזה.

אני בכלל לא נכנס כרגע לוויכוח של אמין לא אמין אלה נטו להשקפת העולם שלי. קנית רכב ספורט הגיוני שתתחזק אותו ברמה גבוהה, אבל גם הגיוני שתבוא אליו בדרישות בלי לחשוב 10 פעמים לפני. הרכב בא לשרת אותך אתה לא צריך להיות משרת של הרכב.

אם עברת את השלב הזה והחלטת להישאר עם הרכב קח בחשבון שהיו לא מעט מקרים של בעיות עם הגיר והמנוע הזה.

אי אפשר לקרוא לרכבים האלה אמינים.

אני באמת לא זוכר אף יצרן ואף רכב עם כמות שרשורים כמו רכבי VAG של השנים האחרונות.

לאחרונה שמתי לב לירידה דרסטית בשרשורי VAG הללו, או שהאנשים שגולשים בפורום הפסיקו לקנות VAG או שחל שיפור בדור האחרון של הTSI+DSG. אני נוטה לחשוב שהאפשרות השניה נכונה.

חוץ מזה רציתי לרשום כאן את דעתי על חלק מהתגובות ורמתם, בעיקר של בנאדם אחד, אבל החלטתי להתעלם כדי לא "להרוס" את השרשור.רק אגיד שעצוב לי לראות בפורום הזה כזו רמה נמוכה שמתי לב לזה בעוד כמה שרשורים. קצת הרגיש לי כמו קבוצות הפייסבוק האלה אם מישהו מבין למה אני מתכוון. נקווה שהתופעה לא תתרחב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אני גם הייתי נעול על גולף 150 אבל אחרי שקצת קראתי בפורום מתחיל לחפש אופציות אחרות...

מעניין בכמה אפשר לקנות 118 ידנית אחרי מיקוח?

ידנית זה בעייתי גם לחכות המון זמן ולשלם מראש ,גם לקבל איבזור נחות , גם לוותר על גיר עדיף פי 100000000 על הDSG.

וגם לא לקבל שום הנחה .

פורסם

מסכים

אבל השילוב הזה של DSG+TSI+ צמפיון = בלונדינית הכי יפה בעולם חכמה פרופ לרפואה הכי מוכשרת בעולם שגילתה תרופה שהופכת את האדם לחסין מהכל עם חגורת צניעות ולקחו לה את הרישיון לעסוק ברפואה ובנוסף אבא ואמא שלה לא סובלים אותך ומרביצים לך גם היא וגם הם כל יום.

בקיצור ספורטיבית של VAG !! עדיף לתלות בחדר פוסטר יפה עם מפרט יצרן עם כל הנתונים ואיבזור ולנסוע ברכב אחר.

אי אפשר לקנות רכב כזה ולהגיד לך אל תלחץ אף פעם.

הכל מבוסס על עובדות וקבלות ולא סתם דעה אישית.!!!:cry:

פורסם
ידנית זה בעייתי גם לחכות המון זמן ולשלם מראש ,גם לקבל איבזור נחות , גם לוותר על גיר עדיף פי 100000000 על הDSG.

וגם לא לקבל שום הנחה .

ובכמה אפשר להוציא את האוטומטית?

פורסם (נערך)
ובכמה אפשר להוציא את האוטומטית?

המחיר הרישמי הוא 180 לאוטו ו172 לידני ( לא כולל רישוי 2400 ש"ח ).

בימי מכירות אפשר לקבל הנחה יפה ולקבל את הרכב על הכביש בערך ב170 אלף ( עם רישוי ללא שום תוספת).

עם חיישנים ומיגון אתה סוגר על 173 בערך .

לידני אין שום טעם אם הכוונה שלך לנסות ולהוזיל כי אין הנחות.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם (נערך)
מסכים

אבל השילוב הזה של DSG+TSI+ צמפיון = בלונדינית הכי יפה בעולם חכמה פרופ לרפואה הכי מוכשרת בעולם שגילתה תרופה שהופכת את האדם לחסין מהכל עם חגורת צניעות ולקחו לה את הרישיון לעסוק ברפואה ובנוסף אבא ואמא שלה לא סובלים אותך ומרביצים לך גם היא וגם הם כל יום.

בקיצור ספורטיבית של VAG !! עדיף לתלות בחדר פוסטר יפה עם מפרט יצרן עם כל הנתונים ואיבזור ולנסוע ברכב אחר.

אי אפשר לקנות רכב כזה ולהגיד לך אל תלחץ אף פעם.

הכל מבוסס על עובדות וקבלות ולא סתם דעה אישית.!!!:cry:

לא יודע מהיכן הקבלות שלך, היו לי הרבה וואגיות ומעולם לא נתקלתי בבעיה.

השמצות כאלה כאן שומעים מפעם לפעם וזה ממש לא נכון.

ישנן המון כלי רכב שיש בהם תקלות ופשוט אין תפוצת נאטו לידיעות.

עשיתי איזון גלגלים לרכב שלי שקניתי אותו ושמעתי סיפורים על תקלות בבימרים ופורש (פאנמרות למשל יש להם תקלה שכניראה בעיית תכנון - מתלה קידמי וזה רכב יקר פי כמה וכמה) אבל אין כאן השמצות כאלה.

נכון DSG7 סבל ממחלות, אבל היו הרבה בעלי גיר כאלה שלא סבלו מבעיות, והדרך להשמצה גורפת ממש לא נכונה

סדרת i118 גם סבלה מתקלות ילדות - אבדן כח, רעש שרשרת תזמון במנועי N47, ועוד בעיות (גם במנועים N46 היו בעיות)

אתר בריטי שאתה יכול לבדוק אמינות כלי רכב (חבל שכאן אין בסיס נתונים כזה )

118.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
לא יודע מהיכן הקבלות שלך, היו לי הרבה וואגיות ומעולם לא נתקלתי בבעיה.

השמצות כאלה כאן שומעים מפעם לפעם וזה ממש לא נכון.

ישנן המון כלי רכב שיש בהם תקלות ופשוט אין תפוצת נאטו לידיעות.

עשיתי איזון גלגלים לרכב שלי שקניתי אותו ושמעתי סיפורים על תקלות בבימרים ופורש (פאנמרות למשל יש להם תקלה שכניראה בעיית תכנון - מתלה קידמי וזה רכב יקר פי כמה וכמה) אבל אין כאן השמצות כאלה.

נכון DSG7 סבל ממחלות, אבל היו הרבה בעלי גיר כאלה שלא סבלו מבעיות, והדרך להשמצה גורפת ממש לא נכונה

סדרת i118 גם סבלה מתקלות ילדות - אבדן כח, רעש שרשרת תזמון במנועי N47, ועוד בעיות (גם במנועים N46 היו בעיות)

אתר בריטי שאתה יכול לבדוק אמינות כלי רכב (חבל שכאן אין בסיס נתונים כזה )

[ATTACH=CONFIG]454685[/ATTACH]

קובי

ה במוו אצלי חודשיים ככה שאני באמת לא יודע לגבי אמינות כמו שאני רושם על הואגיות הבעיתיות שהיו לי בעוד 3 שנים אוכל לשתף על הבימר.

קבלות יש לי הרבה , צמפיון אוהבים להוציא כאלה.

אני מנסה להתריע ולעזור על סמך הניסיון שלי, מי שחושב( ואולי זה נכון ) שכל הבעיות נפתרו או שלא היו דברים מעולם שינסה.

אני אשמח לשמוע שהבעיות נפתרו אני מאוד אהבתי את VAG .

הצרה שצמפיון תמיד במשוואה בתור משתנה שלילי .

• תוכן חדש...