Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG בפולו GTI 2014 תרגיעו אותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי

ה במוו אצלי חודשיים ככה שאני באמת לא יודע לגבי אמינות כמו שאני רושם על הואגיות הבעיתיות שהיו לי בעוד 3 שנים אוכל לשתף על הבימר.

קבלות יש לי הרבה , צמפיון אוהבים להוציא כאלה.

אני מנסה להתריע ולעזור על סמך הניסיון שלי, מי שחושב( ואולי זה נכון ) שכל הבעיות נפתרו או שלא היו דברים מעולם שינסה.

אני אשמח לשמוע שהבעיות נפתרו אני מאוד אהבתי את VAG .

הצרה שצמפיון תמיד במשוואה בתור משתנה שלילי .

את זה אני יכול להבין,

ולצערנו יש גרועים מהם (יבואני הצרפתיות) ונקווה שיגיע יום וכן יתיחסו לציבור הקונים בצורה אחרת

אני כעת מחכה לגל התקלות ביפניות שמתחילות להגיע עם מנועים קטנים ומגדשי טורבו - רכבים שמיעדים לשוק האירופי, וניראה איך הם יהיו במבחן הזמן (האירופאים כבר התחילו להתגלח על התקלות ולמדו חלק - לא הכל)

קובי

:-)

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלת תם לכל הממליצים להמתין 2-3 דקות לפני נסיעה וכיבוי.. איך זה מסתדר עם זה שהרכב מגיע עם מערכת S&S ונכבה בכל מקרה בכל רמזור או פקק?

פורסם
את זה אני יכול להבין,

ולצערנו יש גרועים מהם (יבואני הצרפתיות) ונקווה שיגיע יום וכן יתיחסו לציבור הקונים בצורה אחרת

אני כעת מחכה לגל התקלות ביפניות שמתחילות להגיע עם מנועים קטנים ומגדשי טורבו - רכבים שמיעדים לשוק האירופי, וניראה איך הם יהיו במבחן הזמן (האירופאים כבר התחילו להתגלח על התקלות ולמדו חלק - לא הכל)

כל מה שאני כתבתי מתייחס רק לניסיון שלי עם 2 רכבים ספציפים ( גולף ולאון ) .

לגבי צרפתיות דווקא לי יש נסיון טוב עם סיטרואן ופיזו.

יש לי היום גם בבית גם גראד סניק בת כמה חודשים שנסעה כבר 20 אלף בנתיים אמינות מושלמת, את קרסו לא יצא לי לבדוק.

הגיר הרובוטי של רנו יותר טוב מהDSG הרבה יותר חלק ולא רועד והמנועים שלהם הרבה יותר נמרצים וחסכוניים.

פורסם
וואו שאפו על הרכב - דור 4 עם ק"מ כזה :)

אתה מטפל בו טוב

דור 5 גולף פלוס 2006.

גולף דור 4 SDI עשתה במשפחה 5 שנים כמונית ועוד 5 שנים אצלי 600000 ק"מ מנוע מקורי.

פורסם
ברשותי גולף 2010 דגם היליין בעלת 160 כ"ס. הוחלפו מצמדים באחריות פעמים (1, 2). נכון לעכשיו החלפת ההילוכים חלקה ואין את הרעידות שאפיינו את הבעיה בתחילת נסיעה. המנוע המושמץ ביותר בפורום עושה עבודה נפלאה. בכל 6 השנים שהרכב אצלי לא היה צורך להוסיף גרם שמן.

ברשותי גם גולף 1.4 חדש בעלת 125 כ"ס, מספטמבר 2015, גמעה עד עכשיו 13,300 ק"מ. תחילת נסיעה והחלפת הילוכים חלקות לגמרי.

הוספתי שלשום חצי ק"ג שמן. מקווה שזה רק סמפטום של מנוע חדש שעובד הרבה.

אינשאללה שימשיכו כך.

שאול, אין לי ספק שאכלת קש. אילולי פרשת דיזלגייט, אני מניח שפולקסווגן הייתה בראש רשימת המכירות. זה נתון שמדבר בעד עצמו.

נו ולי הייתה איביזה FR הדגם מ 2011 עם 150 כוסות סוס, עם סטייג' 1, לא אכלה גרם שמן והמנוע עשה 80,000 ק"מ בלי בעיה אחת. וגם הגיר אגב, רק ב 70000 הוחלפו מצמדים ומכטרוניקס באחריות.

מצד שני חבר שקנה רכב - ז ה ה - גם לא הרבה לפני, ליטר שמן ל 1000 ק"מ, נדלקה לו הנורה מספר פעמים, היה במוסך המון פעמים, רק אחרי חודשים של סבל עשו שם Overall למנוע. הבנאדם לא נהנה מהאוטו. אני נהנתי מאוד.

אגב להוסיף מידע לשרשור, קניתי לאון 2011 משומשת, אצל הבעלים הקודם הוחלפו קלאצים ומכנטרוקינס מתישהו לפני 35,000 ק"מ. הרכב אצלי עם 60,000 והיה צריך להחליף קלאצ'ים (פעם שניה!) יומיים לפני תום החמש שנות אחריות. משירות לקוחות צ'מפיון אמרו לי שכשהם מחליפים קלאצ'ים, הם שמים את הדגם הכי חדש, כמו זה שמגיע ברכבי 2016 עם DSG. ככה שבראופן תאורטי אני נהנה מקלאצ' חדש לגמריי.

השירות שקיבלתי במוסך ג.ג.ג. רעננה היה לא פחות ממצויין, קבעתי תור, קיבלו אותי מהר, עשו נסיעת מבחן מיד אמרו שזה קלאצ'ים. חבל שהכל יקר מאוד. (כמובן לא עלה לי כלום)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
גם בפולו GTI חדשה 2016 הטורבו ממשיך לעבוד לאחר כיבוי מנוע, כנ"ל גם המאווררים של הרדיאטור.

אני מתחיל נסיעה מיד כשאני מתניע, אולם נוסע רגוע על מצב "Normal" בלבד עוד שמד חום המנוע מגיע ל- 90°. עם זאת, כשאני חוזר מנסיעה אני ממתין כחצי דקה לפני שאני מכבה מנוע אך לדעתי זה מיותר (אולי אחדל מהמנהג בהמשך).

אגב, אם אתה באמת שומר, תרצה לדעת שגם כשטמפ' המנוע מגיעה ל 90, השמן עוד לא חם מספיק, צריך עוד 2-3 דקות נסיעה רגועה כדי שגם השמן יתחמם לאזור ה 87-93. אני יודע את זה כי אצלי ברכב יש מד חום מנוע אנלוגי כזה, ואם תכנס למחשב הניהול אפשר לראות שם גם עד מד טמפ' מנוע וגם מד טמפ' שמן מנוע. אני ממתין עד שטמפ' שמן מנוע מגיעה ל 80~ ואז נוסע.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם (נערך)

מכול התגובות אפשר להסיק שהאמינות של רכבי VAG עומדת על 50%...

לפי דעתי מאוד גרוע.

לפני שיצרן מתחיל למכור דגם חדש הוא לא אמור לעשות נסיעות מבחן של אלפי קילומטרים בתנאים קיצונים?

אם הם ראו שהגיר/מנוע לא עומדים בעומס, למה להעביר לשיווק?

למה צריך להתחיל לשפר רק אחרי אלפי תלונות של לקוחות מאוכזבים?

זה מזכיר את דיזלגייט... כנראה זה חלק מהDNA של VAG

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
שאלת תם לכל הממליצים להמתין 2-3 דקות לפני נסיעה וכיבוי.. איך זה מסתדר עם זה שהרכב מגיע עם מערכת S&S ונכבה בכל מקרה בכל רמזור או פקק?

אין שום צורך להמתין לפני נסיעה ברכב מודרני. גם בסוף נסיעה, אם תעשה את הדקה שתיים האחרונות של הנסיעה בצורה רגועה אין מה לחכות לפני כיבוי. צורה רגועה הכוונה טורים נמוכים, כמה שיותר גלישה כדי שהמגדש יתקרר. לענין זמן הפעלת מערכת s&s, כשהיא מופעלת הטורבו ממשיך לקבל שמן לקירור בניגוד לכיבוי מלא.

פורסם

^מה שהוא כתב.

כל הממליצים להמתין מצטטים עצות משנות ה-90', שעבר זמנן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
^מה שהוא כתב.

כל הממליצים להמתין מצטטים עצות משנות ה-90', שעבר זמנן.

+1 אכן אין צורך להמתין לפני התחלת נסיעה.

ברכבי הטורבו אמת שכדאי שטמפרטורת השמן תעלה לפני "מאמץ"

ולפני כיבוי הרכב אם היה מאמץ גם כדאי לחכות חצי דקה, דקה. אם לא היה מאמץ - אפשרי כיבוי מיידי.

קובי

:-)

פורסם

בכל רכב כדאי לא לאמץ מאוד את המנוע לפני שהשמן מתחמם לטמפ' עבודה (לוקח יותר זמן ממה שלוקח למים, שאת הטמפ' שלהם אנחנו רואים במכוונים).

לכן, אין להתגרזן ב-10 הדקות הראשונות.

אבל חוצמיזה - נוסעים רגיל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מכול התגובות אפשר להסיק שהאמינות של רכבי VAG עומדת על 50%...

לפי דעתי מאוד גרוע.

לפני שיצרן מתחיל למכור דגם חדש הוא לא אמור לעשות נסיעות מבחן של אלפי קילומטרים בתנאים קיצונים?

אם הם ראו שהגיר/מנוע לא עומדים בעומס, למה להעביר לשיווק?

למה צריך להתחיל לשפר רק אחרי אלפי תלונות של לקוחות מאוכזבים?

זה מזכיר את דיזלגייט... כנראה זה חלק מהDNA של VAG

אני אישית חושב שזו פאדיחה רצינית, משנת 2009 יודעים שיש בעיות לקח להם הרבה מדי שנים למצוא פתרון, (גם אם אנחנו עוד לא יודעים אך הפתרון מושלם) וגם לקח להם הרבה זמן להרחיב את האחריות. בנוסף, בארהב וסין האחריות הורחבה ל 10 שנים, ועלינו כמובן התקמצנו. התחושה איך אומרים לא מוצלחת. מצד שני כשקניתי לאון 2011 1.8 טורבו משומשת, הורדתי את המוכר במחיר כל כך הרבה שגם אם ילך מכטרוניק או מצמדים אתמודד.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...