Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG בפולו GTI 2014 תרגיעו אותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להרגיע אותך? קח וואבן. קולגה שלי רכשה ג'טה למרות שהזהרתי אותה, מהשילוב המופלא הזה של גיר מנוע . בהתחלה הכל היה מושלם... עד הרגע שכבר לא היה לה אכפת להטביע את הרכב בים. כשזה עובד זה מעולה, כשזה מפסיק לעבוד סיוט. מת על האנשים שקודם קונים ואח"כ שואלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה "עלייהום" יש לאנשים על VAG,

לפותח השירשור - תרגיע, וכתבו לך הכל:

אם יש לך DSG6 אין לך מה לחשוב

אם DSG7 יש אחריות ומהשנתון שלך אמת היו מקרים אבל טופלו במסגרות האחריות.

ולכל "המלעיזים" רק כעת מתחילות להפציע "היפניות" עם מנועי טורבו וגירים של 6,7 הילוכים.

מה ש VAG למדה על בשרה כניראה גם היפניות יתגלחו על עצמם, אז אל תקפצו בקול גדול - לטכנולוגיה יש מחיר

ומי שיוצא ראשון (VAG) אכן לפעמים סובל

קובי

:-)

פורסם
איזה "עלייהום" יש לאנשים על VAG,

לפותח השירשור - תרגיע, וכתבו לך הכל:

אם יש לך DSG6 אין לך מה לחשוב

אם DSG7 יש אחריות ומהשנתון שלך אמת היו מקרים אבל טופלו במסגרות האחריות.

ולכל "המלעיזים" רק כעת מתחילות להפציע "היפניות" עם מנועי טורבו וגירים של 6,7 הילוכים.

מה ש VAG למדה על בשרה כניראה גם היפניות יתגלחו על עצמם, אז אל תקפצו בקול גדול - לטכנולוגיה יש מחיר

ומי שיוצא ראשון (VAG) אכן לפעמים סובל

ממש לא וודאי.

אני מכיר גירים רובוטים שאחרים של רנו, סיטרואן פיאט שם אין כל כך הרבה תקלות וכך גם במנועי טורבו של אותם יצרנים.

VAG ממש לא אמינים.

פורסם (נערך)

מלבד ריקולים שונים ... " = בעיות בגיר במנוע בטיימינג במשאבות ..... כן הכל במסגרת האחריות זה נכון חוץ מהתיסכול הזמן והנזקים הנילווים כל פעם שהם נוגעים לך ברכב .

זה עובד ככה, אתה מגלה תקלה ולוקח עוד יום חופש על חשבונך מגיע למוסך מחכה שעות לנציג שעובר מולך תוך כדי עם הסגרייה 20 פעם אפילו לא מתייחס איליך , בסוף אתה מתייאש נכנס למשרד שלו והוא מנסה לנפנף אותך בטענה שלא קבעת תור אתה מראה לו שכן , הוא מתחיל למלא דוח אח"כ אומר לך חכה בצד עד שיבוא בוחן , מחכה עוד שעה מגיע בוחן ואומר זה תקין לאחר שכנוע הוא מבצע נסיעה ו"עולה על התקלה" אז מגיע המשפט הבא: צריך להחליף מצמדים ,בנתיים השעה כבר 13:00 ואתה מ7:00 במוסך.

אתה חוזר לנציג, הוא יצא לצהרים (אתה לא אכלת כלום מהבוקר , רק לשים את הרכב ולחזור לעבודה ככה חשבת) הנציג חוזר לאחר שעה וצריך לקבל עוד 10 שחיכו לו עוברת עוד שעה הוא מספר לך שצריך להזמין את הקלאצים וזה יקח שבועים ובנתיים תחכה ותחזור שוב , אם אתה מתעצבן באופן מפתיע הקלאצים במלאי אם לא אתה מתקשר לאחר שלושה שבועות ומוסרים לך שעדין לא הגיע.

אתה חוזר לאחר חודש ועובר שוב אותו תהליך קבלה מפרך ואז משאיר את הרכב לעוד 3 ימים .

אם במקרה אמרו לך להגיע ביום חמישי אומרים לך מה הגעת היום ? הרכב יעמוד פה כל הסוף שבוע תחזור בראשון בבוקר מוקדם .

.......

שסוף סוף אתה מגיע לקחת את הרכב לאחר התיקון אתה מקבל חשבון של כמה אלפים ( שיטת מצליח) אם אתה נחמד אתה מקבל הנחה , לא נחמד מתווכח ומשלם , נחמד ואסרטיבי עושים לך אחריות של רצון טוב כאילו עזרו לך.

בסוף אתה מגיע לרכב ומגלה גנטים שרוטים, מכה בכנף , תקלה חדשה !! שלא הייתה , ועוד עוד .

ממש כיף !!

החשבון 3 ימי חופש, שבוע בלי רכב, עוד קצת צבירה של לחץ ועצבנות לטובת התקף לב עתידי ונזקים ותקלות חדשות ( לך תוכיח שאין לך אחות).

העיקר זה במסגרת האחריות .

עזוב גם אני היתי במקום הזה עם הגולף ואח"כ הלאון וחייתי בהכחשה שזה סך הכל ריקול, התעוררתי מהסיוט הזה (של המכונאי המכה) ועכשיו עם מותג אחר כיף לי ורגוע.

ממש לא ממליץ לרכוש את השילוב הקטלני : TSI+DSG+צמפיון.

הנסיון מלמד אותי , רגיעה לא יצא לך מהרכב הזה.

עצה טובה , תמכור את הרכב אפילו בהפסד אתה תרוויח הרבה כסף בזה שהוא לא אצלך ויותר שנות חיים.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

שאול אני חייב לשאול ברצינות רגע - המקרה שתיארת אמיתי (קרה לך), או שזה ערבוב בין דברים שקראו לך + דברים ששמעת וכו'?

כי הסיפור שלך פסיכי לגמרי.

פות"ש - אמרת פולו GTI כן? איזה מנוע יש אצלך ברכב, 1.4?

אם כן, מציע לך לחפור קצת באינטרנט על המנוע הזה, ולבדוק איזו תחזוקה מונעת אתה יכול לבצע בשביל לצמצם את ההסתברות לתקלה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

רכשתי GTI 2013 לפני כחודש , ממה שידוע לי הוחלפו לרכב מצמדים במסגרת האחריות.

יש לרכב 5 שנים אחריות על הגיר והוא עבר 51000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות חוץ מההחלפה הנ"ל.

ידוע שהמנועים האלה צורכים שמן ולכן רצוי לבדוק שמן כל תקופה קצרה.

לא העזתי לגעת במנוע הזה מתחת לשנת 2013 כי שם צצו רוב הבעיות והתקלות.

הדגשים שלי לרכב:

*ממליץ לך לנסוע על D בלבד ולא לקרוע את הרכב עם S. (אני לא נוסע על S בכלל).

*מתדלק ב98 בלבד.

*בנוסף לא לשכוח להמתין 2-3 דק' לפני תחילת נסיעה / כיבוי מנוע.

תהנה ותשמור על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם
שאול אני חייב לשאול ברצינות רגע - המקרה שתיארת אמיתי (קרה לך), או שזה ערבוב בין דברים שקראו לך + דברים ששמעת וכו'?

כי הסיפור שלך פסיכי לגמרי.

פות"ש - אמרת פולו GTI כן? איזה מנוע יש אצלך ברכב, 1.4?

אם כן, מציע לך לחפור קצת באינטרנט על המנוע הזה, ולבדוק איזו תחזוקה מונעת אתה יכול לבצע בשביל לצמצם את ההסתברות לתקלה.

ולא פעם אחת עם 2 רכבים שונים ו3 פעמים על אותה תקלה ובאותו רכב בצמפיון בירושלים.

פורסם

רכבשעלה לכביש משנת 2013 לא שמעתי על תקלה אחת על הdsg תפסיקו לבלבל את השכל.

עובדה שגם אצלי אין ולא הייתה שום בעיה

פורסם

למה אם לא קרה אצלך אז לכולם לא קורה? יש פה בפורום מספיק מקרים עד שנת 2015 רק שהם הולכים ומתמעטים. יש כאלה גם שמעבר לריקולים לא התקלקלו. אי אפשר להכריז עליו כגיר אמין לחלוטין אבל גם יש אנשים שלא התקלקל להם.

פורסם

אני נוסע על טויוטות! רק על טויוטות! טוב האמת גם על סובארו - כבר למעלה מעשר שנים שלא היתה לי אף תקלה משביתת נסיעה או קורעת ארנק!

זהו - רכבים יפניים זה הרכבים המושלמים אין בהם תקלות!

נו באמת - השרשור הזה נראה רע!

כל כך הרבה הכללות.

זה מרגיש כמעט כמו מסע הצלב שעשו כאן בזמנו לרנו מגאן II כשבפועל זה היה רכב שנהניתי ממנו במשך שנתיים ללא אף תקלה מהסוגים עליהם דיברו - אז מעכשיו, אין תקלות ברנו.

בחייכם.

ראיתי כאן באמת הרבה מאוד תקלות שהיו קשורות לDSG וגם חלקן למנוע הTSI

רובן נגמרו כריקולים לפי מה שאני זוכר וגם מעבר לשנתון 2012-2013 הם עשו שינוי בגיר ומאז אני באמת רואה שכמות השרשורים על תקלות (אלו שבאמת חוו אותן ולא רב סרן שמועתי שממשיך לתקוף כאן חדשות לבקרים) שכאלו פחתו עד כמעט נעלמו ולא היו.

אתה אוהב את הרכב? (אין מצב שאתה לא זה פאקינג GTI)

אז תהנה ממנו - תבדוק מה התקלות שהכי מפחידות אותך ותשים סכום בצד במידה והפחדים שלך יהפכו למציאות - זה הטיפ הכי טוב שאני יוכל לתת לך בנוסף ל - תטפל ברכב בזמן ותטפל בו אצל מומחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני נוסע על טויוטות! רק על טויוטות! טוב האמת גם על סובארו - כבר למעלה מעשר שנים שלא היתה לי אף תקלה משביתת נסיעה או קורעת ארנק!

זהו - רכבים יפניים זה הרכבים המושלמים אין בהם תקלות!

כל כך הרבה הכללות.

זה מרגיש כמעט כמו מסע הצלב שעשו כאן בזמנו לרנו מגאן II כשבפועל זה היה רכב שנהניתי ממנו במשך שנתיים ללא אף תקלה מהסוגים עליהם דיברו - אז מעכשיו, אין תקלות ברנו.

בחייכם.

ראיתי כאן באמת הרבה מאוד תקלות שהיו קשורות לDSG וגם חלקן למנוע הTSI

רובן נגמרו כריקולים לפי מה שאני זוכר וגם מעבר לשנתון 2012-2013 הם עשו שינוי בגיר ומאז אני באמת רואה שכמות השרשורים על תקלות (אלו שבאמת חוו אותן ולא רב סרן שמועתי שממשיך לתקוף כאן חדשות לבקרים) שכאלו פחתו עד כמעט נעלמו ולא היו.

אתה אוהב את הרכב? (אין מצב שאתה לא זה פאקינג GTI)

אז תהנה ממנו - תבדוק מה התקלות שהכי מפחידות אותך ותשים סכום בצד במידה והפחדים שלך יהפכו למציאות - זה הטיפ הכי טוב שאני יוכל לתת לך בנוסף ל - תטפל ברכב בזמן ותטפל בו אצל מומחה.

הריקולים לא פתרו שום בעייה !!!!

פורסם

כל כך הרבה הכללות.

אני לוקח בחשבון רק הודעות "יד ראשונה" כלומר כאלה שנכתבו על ידי בעלי המכוניות עם תקלות.

כל השאר זה שכפול של הודעות שלהם שמעלות את רמת הרעש אבל לא מעלות את כמות התקלות.

אם תסתכל טוב, יש בשירשור הזה רק מגיב אחד שמדבר על מכוניות שלו שהיו ברשותו.

פורסם

אני עכשיו עם הואגית השלישית ברצף,עשיתי כמה עדכונים בחברה,בגולף הייליין שלי הלך הגיר אחרי 7 שנים,הוחלף בחינם בגיר חדש שהגיע מגרמניה(כן,גם אחרי 7 שנים).

אז כן,יש תקלות אבל לפחות מניסיוני החברה עומדת מאחריהן ופועלת בהתאם.

פורסם
אני לוקח בחשבון רק הודעות "יד ראשונה" כלומר כאלה שנכתבו על ידי בעלי המכוניות עם תקלות.

כל השאר זה שכפול של הודעות שלהם שמעלות את רמת הרעש אבל לא מעלות את כמות התקלות.

אם תסתכל טוב, יש בשירשור הזה רק מגיב אחד שמדבר על מכוניות שלו שהיו ברשותו.

כן ולבינתיים נראה שהוא צועק מאי בודד.

נכווה רציני וזה ברור וזה כואב אבל כשכל רכב חמישי כמעט שאני רואה על הכביש - בוא נאמר אפילו עשירי הוא VAG עם תשלובת DSG + TSI כנראה אומר שגם אם האי הזה לא כל כך בודד - הוא כנראה כבר מאוד קטן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אחד מאלה שנפלו עם הגיר,

צ'מפיון נותנת 5 שנים של אחריות, קיבלתי מהם החלפת מותחנים, שמן גיר ועדכון תוכנה.

כרגע הכל בסדר גמור.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...