Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על אל פסק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוללות קונים בעמיסל.

יצרנים מכובדים? יוהסה או CSB.

אתר עם שירות ומוצרים טובים בארץ:

http://www.alpesek.co.il/

בשביל להמליץ לך על דגם ספציפי - תצטרך לדייק מה הוא המפרט שלך, והתקציב שאתה מעוניין להקצות לעניין.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפרק את הUPS ואבדוק איזה סוג סוללות בדיוק יש בתוכו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי, קניתי בסוף את הPRD 650, חיברתי את כל מה שצריך, אבל ברגע שאני שאני לוחץ "TEST" או מוריד את השאלטר של החשמל אצלי בחדר, האל פסק לא משמש כאל פסק והמחשב נכבה באופן ישיר. מישהו יודע מה עשיתי לא נכון?

אציין שלא נראה לי שמדובר בעיית חיבורים כיוון והיו לי שני אל פסקים ושניהם עבודה מצוין(רק בשנתיים הראשון עד שהסוללה שבקה חיים). יתכן שהמוצר בכל זאת, תוכנתית, לא עובד בווינדאוס 10? על הדיסק רשום את כל המערכות הפעלה חוץ מ10. אולי משהו בהגדרות התוכנה

?Screenshot_1.jpg

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

מחשב יחסית חדש שכולל מעבד I7, שני HD ואחד SSD עם כרטיס מסך מובנה. ומסך 22 אינץ של LG.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

וואו, באמת? הייתי בטוח שהוא מספק 650V כשמו כן הוא.

אגב, הורדתי עדכון תוכנה לספק ועכשיו הוא כן עובר את הבדיקה בתוכנה ורושם לי את שהמבחן הצליח, אבל כשאני מוריד את השאלטר, גם המסך וגם המחשב נופלים :-(

מה אני עושה במצב כזה? קניתי את זה לפני כשבוע מKSP ורק עכשיו היה לי זמן לחבר הכל. יש מצב שאוכל לבטל עסקה או לשדרג לאחד אחר?

פורסם

אגב, זה המחשב שלי:

Screenshot_2.jpg

פורסם

אם רק עכשיו חיברת, אז יש מצב שהסוללה לא טעונה עד הסוף, תבדוק שוב עוד יממה בערך.

אדוויס מייצרות מערכות אל-פסק מאוד איכותיות, אבל שמות הדגמים אכן לוקים בחסר.

PRD 650 מספק 600VA (לא 650) שהם כ-300 וקצת וואט, וזה כשהסוללה חדשה לגמרי.

פורסם

650VA אמור להספיק לך. המפרט שצירפת צורך לדעתי בערך 150W למחשב עצמו, ועל המסך אתה יכול לבדוק, כתוב מאחורה.

אבל לדעתי לא יותר מ 50W (וגם זה, בבהירות מקס').

יכול להיות שהמכשיר שכב הרבה זמן והסוללה לא במיטבה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מצטרף לשרשור, הייתי שמח לקבל המלצה לאל פסק, משהו באזור 200 ש"ח אם יש חיה כזאת, אם לא מה מה המחירים שאפשר לקנות אל-פסק שהוא בגדר הסביר?

עוד שאלה: מה אפשר לעשות נגד ילדה בת שנה וחצי שמכבה לי את המחשב בלי שאני אשים לב (לוחצת ארוכות על הכפתור כיבוי)?

כמובן שאם הייתה לי אפשרות להעלות את המחשב על השולחן הייתי עושה זאת אך השולחן קטן והמחשב חייב להיות על הרצפה.

פורסם

1. תפרט את המפרט של המחשב וכל מה שיתחבר לאל פסק.

2. בוינדוס תחת לוח בקרה-

אתה יכול לקבוע מה קורה במידה ולוחצים על כפתור הפעלה (כיבוי/הדלקה) של המחשב.

אני אישית ביטלתי אותו ככה שהוא לא מכבה את המחשב - 'אל תעשה דבר'.

פורסם

עבור לחיצות ארוכות על כפתור הכיבוי, אין הגנה תוכנתית, לי היתה את אותה הבעייה עם החתולה שלי, פשוט ניתקתי פיזית את הכפתור מלוח האם (במקרה שלי, כמעט ולא כיביתי את המחשב, אז בפעמים הבודדות שהייתי צריך להדליק אותו, הייתי משתמש במברג, אתה יכול לחבר כפתור נוסף במקום שהילדה לא תגיע, או כל רעיון יצירתי אחר)

פורסם

המפרט של המחשב:

מעבד I5

כרטיס מסך GTX960

זיכרון פנימי 8 ג'יגה

הארד דיסק 1 טרה

ssd 128 ג'יגה

ספק כח 500W

לוח אם B85

הפירוט מספיק או שצריך עוד?

• תוכן חדש...