Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat lion 1800 FR 5 Door

sharhav
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

השבוע אני הולך לסגור על קנייה של seat lion 1800 FR 5 Door. כולי התרגשות רכב ראשון שלי שקונה מחברה ומאוד התחברתי אליו.

יש לי שאלה אלכם, האם ניתן ללחוץ בזמן האמת לפני תשלום על הנחות נוספות מעבר מה שהסוכן נותן? לדוגמה:

1. הרחבה של אחריות.
  2. אימובילזייר - מה שהביטוח רוצה שהיה מעבר לאיתוראן שמגיע עם הרכב.

וכו'

אני לא רוצה להשמע חזיר חס ושלום אבל כן לצאת עם משהו שהיה מרוצה.

נ.ב,

אחי קנה לא מזמן מהם רכב חדש.

תודה רבה לכם.

פורסם
שלום חברים,

השבוע אני הולך לסגור על קנייה של seat lion 1800 FR 5 Door. כולי התרגשות רכב ראשון שלי שקונה מחברה ומאוד התחברתי אליו.

יש לי שאלה אלכם, האם ניתן ללחוץ בזמן האמת לפני תשלום על הנחות נוספות מעבר מה שהסוכן נותן? לדוגמה:

1. הרחבה של אחריות.
  2. אימובילזייר - מה שהביטוח רוצה שהיה מעבר לאיתוראן שמגיע עם הרכב.

וכו'

אני לא רוצה להשמע חזיר חס ושלום אבל כן לצאת עם משהו שהיה מרוצה.

נ.ב,

אחי קנה לא מזמן מהם רכב חדש.

תודה רבה לכם.

אפשר לשאול על איזה מחיר סגרת? עושים עכשו הנחות על הלאון 1.8?

פורסם
אפשר לשאול על איזה מחיר סגרת? עושים עכשו הנחות על הלאון 1.8?

זאת בדיוק מה שאני שואל כאן בפורום, המחיר שדברנו יום שישי היה בסביבות ה 159K 158K הם אומרים זה אחרי הנחה.

השאלה האם ניתן ללחוץ על הטבות או הנחות נוספות עוד לפני הסגירה איתם?

פורסם

יש ימי מכירות בסיאט בעוד כמה ימים ששם הלאון 1.8 עם 5 דלתות תקבל הנחה משמעותית של אזור ה 154 על הכביש.

מציע שתזרוק לו את המידע הזה בפנים...ונראה אותו מתמודד עם זה.

תגיד לו שיש לך מקור טוב שזה המחיר שהולך להיות בימי מכירות, אם ירצה להוריד..מעולה ! לא ירצה..תאיים בביטול ההזמנה של הרכב.

רק שתדע, אחרי ששריינת את הרכב (משמע 2000 ש"ח מקדמה) או אחרי ששילמת את מלוא הסכום, אין אפשרות להנחות, אלא רק לפני !!!

שיהיה המון בהצלחה, היה לי את הרכב הזה שנת 2015, מאוד נהנתי ממנו.

פורסם (נערך)
יש ימי מכירות בסיאט בעוד כמה ימים ששם הלאון 1.8 עם 5 דלתות תקבל הנחה משמעותית של אזור ה 154 על הכביש.

מציע שתזרוק לו את המידע הזה בפנים...ונראה אותו מתמודד עם זה.

תגיד לו שיש לך מקור טוב שזה המחיר שהולך להיות בימי מכירות, אם ירצה להוריד..מעולה ! לא ירצה..תאיים בביטול ההזמנה של הרכב.

רק שתדע, אחרי ששריינת את הרכב (משמע 2000 ש"ח מקדמה) או אחרי ששילמת את מלוא הסכום, אין אפשרות להנחות, אלא רק לפני !!!

שיהיה המון בהצלחה, היה לי את הרכב הזה שנת 2015, מאוד נהנתי ממנו.

תודה על תגובה ועל החיזוקים בקניית הרכב הזה.

אני עוד לא סגרתי איתו מקדמה של רצינות. אני אהיה שם שלישי או רביעי, ואדבר איתו כפי שהצעת, עוד בדבר שאחי קנה שם לפני חודש ימים.

עוד דבר, הרכב מגיע עם אימובולזייר בנוסף לאיתוראן?

עריכה אחרונה על ידי sharhav
פורסם

חח אימבולייזר...

מגיע עם איתוראן וקודן (לא חייב קודן אלא אם חברת הביטוח מחייבת).

תחכה לימי מכירות ושם תעשה הזמנה לרכב, או תדרוש ממנו להשוות לך את ההצעה הנוכחית לזאת שתהיה ביום מכירות.

פורסם

זהו שאימבולייזר הם מחייבים על הדגם הזה(lion FR 1800). לעומת ה ibiza שאחי קנה הביטוח לא חייב אותו.:x

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ניראה לי שאימובלייזר זה מובנה במפתח של הרכב. האיטורן זה בתוספת. לאיביזה אני יודע שזה עולה 1250 שקל

נכון, אתה צודק, אימובלייזר מגיע מובנה עם המפתח של הרכב, האיתוראן מגיע עם שנה של מנוי חינם דרך צ'מפיון, הוספתי גם עלוקה(מקודד) למרות שהביטוח לא מחייב אותי.

פורסם

Seat LEON לא LION.

בלי שום קשר, וודאי שאפשר לקבל הנחות אחרי שאתה משלם את המקדמה.

אני באופן אישי קיבלתי הנחה ממש ביום התשלום כשבועיים לאחר תשלום המקדמה.

פורסם

אני קיבלתי הנחה במסגרת חבר מביא חבר 1500 ש"ח .

המרתי את זה לטיפול חינם , יצא שקיבלתי טיפול ראשון ב50 אחוז השני בחינם

פורסם
Seat LEON לא LION.

בלי שום קשר, וודאי שאפשר לקבל הנחות אחרי שאתה משלם את המקדמה.

אני באופן אישי קיבלתי הנחה ממש ביום התשלום כשבועיים לאחר תשלום המקדמה.

טוב מגיע לי מזל טוב.

סגרתי איתם 155K עם כל התוספות שיש אבל הכל.

מחכה לקבל אותה כמו ילד טוב.:roll:

• תוכן חדש...