Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

לאחר לבטים רבים כאחד שרוצה לקנות סופר מיני, וכאחד שעשה נסיעת מבחן על הרבה רכבים בקטגוריה דוגמת מזדה 2, יונדאי I20, אופל אדם, סיאט איביזה 1.0 TSI, סקודה פאביה 1.2 TSI, ופולו 1.2 TSI, נשארתי על 3 רכבים - איביזה, פביה, ופולו - הסיבה שאלו נשארו זה שהם נתנו לי את התחושה של יותר איכות ובטח יותר כוח זמין מורגש!!

ושוב התחלתי לסנן...

לגבי האיביזה התחושה הייתה מאוד מהנה לנהיגה, זריזה מאוד למרות המנוע הקטן אבל "יודעי דבר" יעצו לי לא למהר לקנות אותה כי המנוע יחסית חדש ולא יודעים את רמת האמינות שלו וגם הוא מגיע עם 3 צילינדרים מה שחלק טענו שבק"מ גבוהה יגרום לרעידות - הפחידו אותי וירדתי ממנה, לי אישית מה שהפריע באיביזה זה המסך הקטן מידי (אבל נוח) ומנגד מחיר מפתה של 90K עם חבילת צבע וכו' אבל ירדתי ממנה כמו שאמרתי.

החלטתי לבדוק את הפאביה סטייל יותר לעומק, במחיר של 104K החלטתי שאני קונה אותה ושילמתי מקדמה של 2000 ש"ח אבל יצאתי בהרגשה לא טובה לגבי רעשי רוח ובידוד רעשים - לא ממש מרעיש אבל אותי זה משגע אבל התעייפתי לחפש רכב אז חזרתי לבית ובדרך אני נתקל ממול באולם תצוגה של VW (תלפיות ירושלים) - נכנסתי וקבלתי הצעת מחיר לפולו 1.2 TSI 110 כ"ס עם גג פנורמי, חישוקים ועוד.. והכל במחיר של 114K כולל חיישני רוורס שטוחים ומעמד לנייד, ביקשתי מהנציג שהיה נחמד מאוד לבצע נסיעת מבחן והתמזל מזלי והיה לו פולו זמינה לנסיעה אבל עם 90 כ"ס - נסעתי ואני יכול לומר לכם שכל מה שהציק לי בפאביה נעלם בפולו - גם מבחינת איכות חומרים דרך בידוד רעשים ותחושת נסיעה יותר יוקרתית.

יש לציין שהפאביה מגיעה עם אבזור יותר גדול - הנעה ללא מפתח, מראה מתכהה אוטו',חיישני תאורה מה שאין בפולו (היתרון של הפולו מבחינת אבזור שיש לה תא מטען מודלרי עם תא נפתח למחשב נייד וכד') אבל העדפתי את הפולו בגלל האיכות והוספתי 10K וסגרתי עיסקה.

אני כבר עם 20 יום עם הפולו ועד עכשיו אני מאוד נהנה מהרכב - מה ששיגע אותי זה המערכת S&S ובגלל שרוב הזמן אני בעיר יוצר מצב שהמנוע נכבה/מניע 40-50 פעמים בפקק של בוקר בנסיעה של 35 דקות לעבודה אבל גם לזה יש פתרון כי יש כפתור לביטול אבל צריך לבטל בכל הנעה מחדש - אני התרגלתי:lol:

עשיתי 600 ק"מ 90% בעיר ומחשב הדרך מראה 1:14 , אני מרוצה מאוד מצריכת הדלק!

אני מצרף 2 תמונות של הרכב:

IMG-20160207-WA0004.jpg

IMG-20160207-WA0006.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עשיתי 600 ק"מ 90% בעיר ומחשב הדרך מראה 1:14 , אני מרוצה מאוד מצריכת הדלק!

אני מצרף 2 תמונות של הרכב:

1 ל- 14 או שמדובר ב- 14 ליטר ל- 100 ק"מ? הנתון השני נראה לי הגיוני יותר בהתחשב בפקקי התנועה ובכך שהרכב בהרצה.

בכל מקרה - תתחדש ותהנה.

פורסם

פות"ש - תודה רבה על הסקירה והכי חשוב: תתחדש!

מס' שאלות:

1. קיבלת עם החיישנים השטוחים גם צג, או שחיברו לך ישירות למולטימדיה?

2. החישוקים הללו הם המקוריים של VW?

3. כמה רצו על פולו ללא גג פנורמי?

4. אם אתה יכול לענות על זה - קיבלת הטבות / הנחות / משהו אחר עם הרכישה? (או שצ'מפיון ממשיכה עם המדיניות של "רוצה? תקנה. לא? אז לא").

פורסם
תתחדש ותהנה מהרכב.

לטעמי המחיר יקר מאוד לסופר מיני, אפשר לקבל סיטרואן c4 או לאון במחיר הזה.

תתחדש על הרכב,עניין המחיר זה כבר אישי לדעתי מאוד יקר לסופר מיני אבל אם אתה נהנה זה העיקר.

האם באמת בדקת את הרכבים הללו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש ותהנה מהרכב.

לטעמי המחיר יקר מאוד לסופר מיני, אפשר לקבל סיטרואן c4 או לאון במחיר הזה.

פולו היא סופר מיני??

פורסם (נערך)

תודה לכולם!

ועכשיו אגיב על מה שחלק מכם שאלו:

1. לגבי צריכת הדלק אכן מדובר ב 1:14 (יש לך אופציה לשנות במסך את יחידות החישוב) כמו שרשמתי ולא 14 ל' ל100 ק"מ.

2.ישנה אפשרות לקבל צג עם החיישנים השטוחים בתוספת 150 ש"ח - אני לא רכשתי צג בגלל שזה גם ככה אוטו קטן וצליל מספיק לי וכמו שהבנת אני מאוד רגיש לרעשי נסיעה/פלסטיקה ומניסיון אישי התקנה מקומית לא איכותית = רעשים לכן העדפתי בלי צג שתקוע בצד הדשבורד.

3.אם אתה לוקח פולו ללא גג פנורמי את אתה בעצם לוקת את המנוע עם 90 כ"ס במחיר של 104K - אין אפשרות לקחת את המנוע החזק 110 כ"ס ללא הגג.

4. בזמן שקניתי הם היו בשבוע מכירות אז הייתה להם הנחה של 3K על כל הדגמים - מעבר לזה למרות שביקשתי בנימוס אפילו מול המנהלת של האולם לא הסכימו לעגל מ 114,379 ש"ח ל114K עגול - המנהלת הסבירה לי שבגלל שהם לא יוצאים עם מבצעים מפוצצים כך הערך של האוטו נשמר תוך שהיא מציינת לרעה את סיאט שיצאה במבצע מפוצץ..

אבל כן קיבלתי קארוסון שוקולד וסוכריות ושירות מעולה :)

5. אני יודע שזה יקר אולי הכי יקרה אחרי אודי A1 אבל למי שאין תקציב כזה אמליץ בחום על איביזה/פביה גם מעולות אבל הפולו באמת יותר איכותית.

6. אני לא סתם רשמתי שבדקתי את הרכבים, מאז שהרכב הקודם הוכרז "אובדן להלכה" (פיאסטה 2010) בתחילת ינואר ועד כמעט לסוף ינואר אני עושה נסיעות מבחן ורושם שואל וקודח לאנשים חחח.

7. החישוקים התקנה מקומית עם לוגו של VW כפי שהבנתי מהנציג.

אם יההיו עוד שאלות אשמח לענות אז שבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי koko532
פורסם
מה ששיגע אותי זה המערכת S&S ובגלל שרוב הזמן אני בעיר יוצר מצב שהמנוע נכבה/מניע 40-50 פעמים בפקק של בוקר בנסיעה של 35 דקות לעבודה אבל גם לזה יש פתרון כי יש כפתור לביטול אבל צריך לבטל בכל הנעה מחדש - אני התרגלתי

קראתי בכמה פורומים טענה שניתן לכבות את המערכת הזאת באמצעות שינוי ההגדרות במחשב (לינק). לא ניסיתי זאת בעצמי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
קראתי בכמה פורומים טענה שניתן לכבות את המערכת הזאת באמצעות שינוי ההגדרות במחשב (לינק). לא ניסיתי זאת בעצמי.

אני גם שמעתי שעושים את זה דרך התחברות למחשב הרכב אבל אני מעדיף לא להתעסק בזה

לפי מה שהבנתי המוסך של צ'מפיון יכול בשניות לבטל עם שינוי הגדרה אבל הם לא יעשו את זה.

פורסם

האמת שלא נסעתי על ה208 אבל בדקתי באולם תצוגה, אהבתי את העיצוב החיצוני אבל בפנים האוטו לא היה לי נוח ואיכות החומרים לא הייתה משהו כך התרשמתי, בנוסף לא מצאתי כיוון נכון להגה שלא יסתיר לי חלק מהלוח שעונים, ולא התחברתי לבפנים של האוטו.

פיגו' סובלת מבעיית תדמית קשה ורוב מי ששאלתי אמר לי להתרחק מצרפתיות - בצירוף עם כל מה שרמתי לגבי חוסר הנוחות לא הרגשתי צורך להזמין נסיעת מבחן למרות המחיר הדי אטרקטיבי.

פורסם (נערך)
אני גם שמעתי שעושים את זה דרך התחברות למחשב הרכב אבל אני מעדיף לא להתעסק בזה

לפי מה שהבנתי המוסך של צ'מפיון יכול בשניות לבטל עם שינוי הגדרה אבל הם לא יעשו את זה.

גם לי יש פולו ובצ'מפיון לא מוכנים לבטל לי את המערכת הזאת וגם לא את הפנסי ערפל עוקבי פניה בטענה שהיצרן חסם אותם והם לא מצליחים.

השבוע אפנה ליצרן בגרמניה ואספר לו שהם חסומים (הם יודעים על כוונתי ואיחלו לי בהצלחה). אעדכן.

חוץ מזה השירות שם מאוד טוב והייתי שם 5 שעות ביום שלישי באיזה עניין.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
האמת שלא נסעתי על ה208 אבל בדקתי באולם תצוגה, אהבתי את העיצוב החיצוני אבל בפנים האוטו לא היה לי נוח ואיכות החומרים לא הייתה משהו כך התרשמתי, בנוסף לא מצאתי כיוון נכון להגה שלא יסתיר לי חלק מהלוח שעונים, ולא התחברתי לבפנים של האוטו.

מאוד מוזר.

היתרון הכי גדול של ה-208 הוא בנוחות שלה, שעולה על כל חברותיה לסגמנט.

• תוכן חדש...