Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: תיאוריה וטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב מתחילים ליסוע, מגיעים לתמרור עצור, אני מנסה לעצור את הדבר הזה עצירה מלאה,

והבוחן עושה לי סע סע עזוב שטויות אין מכוניות, מה אתה עשכנזי? אני :-o .

LOL LOL LOL, זה כלכך מתבקש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיאוריה שניה (2 התיאוריות היו במסגרת ביה"ס בחינוך תעבורתי, ככה שלא ממש למדתי ברצינות)

טסט שני (בצדק. בראשון היו פאשלות)

מס' שיעורים - לא ספרתי, אני מעריך 40 וקצת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תאוריה 0

שיעורים 0

טסט 0

עוד מעט מתחיל

בן 16 ו 8 חודשים בסהכ

בהצלחה ועל תשכח שמה שמלמדים בשיעורי נהיגה זה לא מספיק וכשתעבור טסט תמשיך ללמוד כל יום עוד על נהיגה ,וסע בזהירות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בהצלחה ועל תשכח שמה שמלמדים בשיעורי נהיגה זה לא מספיק וכשתעבור טסט תמשיך ללמוד כל יום עוד על נהיגה ,וסע בזהירות.
כנ"ל שיהיה לך בהצלחה.

מה שאומי אמר נכון במאת האחוזים.(אני לא אגיד לך קלישאות כמו נהג טוב הוא נהג חכם וכד')

רק מהניסיון שלי ובטח של כולם קודם כל מה שמלמדים בשיעורים זה הצגה זה כמו ללמוד איך להפעיל מכסחת דשא משוכללת ,את הניסיון תצבור כשתנהג לבדך.

בנוסף לכל אל תזלזל בחשיבות המלווה(אבא שלך.....) הרכב הראשון שנהגתי עליו לאחר קבלת הרישיון היה הרכב שקניתי בעזרת אבי והוא לא היה ידידותי למשתמש בלשון המעטה-אחרי שאתה לומד על רכב חדש עם הגה כח ועוד אביזרים לעלות על רכב 87' לא היה פשוט אבל הוא צדק בהכל(נו טוב ברוב...)הוא אמר שאם אני אתרגל לנסוע עליו אני אוכל לנסוע על כל רכב.(לפרוטוקול הייתי מעדיף לנהוג עם בוחן מאשר עם אבא שלי....רק היה חסר שיעיר לי על שאני נושם באמצע הנסיעה,אבל הבלגתי כי ידעתי שהניסיון שלי עלוב ושלו רב והפנמתי כל מה שניתן.)

בקיצור בהצלחה! (אחחח אני מרגיש כמו בן 80)

פורסם

תאוריה ראשונה

טסט שלישי.

ובחידוש רישיון תאוריה שלישית.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אצטרף ל"סקר"...

תאוריה ראשונה, טסט שני (טסט ראשון היה לאחר 19 שיעורים, טסט שני היה 3 שיעורים אחרי הטסט הראשון ובסה"כ כ-22 שיעורים)..

בטסט הראשון נכשלתי ממש בסוף הטסט, כאשר בעת החנייה כבר חשבתי שיש לי רישיון והפגנתי לפי טענת הבוחן "עודף ביטחון עצמי"...:-)

ככה לומדים בחיים!

• תוכן חדש...