Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אריק , יכול להיות שאתה צודק.

אבל שמציעים לי שתי חלונות כהים עם חומרים איכותיים ביותר בכל מיני מקומות מ600 שקל על רכב ישן , ברור שאני אפזול למקום שיציע יותר זול וגם עם חומר אמריקאי, מוכר או לא מוכר.

אבל עובדתית יש עם מי לדבר , והבחור מבין עניין בהשחרות ובחומרים.

פאשלות תמיד יכולות לקרות. כשאני הגעתי אליו עם בעיה במשולשים , הוא קיבל אותי באהבה , השקיע על הרכב , הסביר לי מלא דברים ואמר לי דברים הכי כנים שיש בלי לשחק אותה ולחרטט שטויות.

אני הבנתי שמרכז הציפויים ההתמחות שלהם זה כמה שיותר זול וזה מחלחל לבעלי הסניפים, ובכל זאת יש להם לקוחות קבועים והמון מרוצים.

ברור שרמת העבודה כנראה לא תהיה כמו של פיליפ מסאן פילם, אבל על זה אתה משלם הרבה, אבל הרבה יותר.

דרך אגב, הכיר את הפורום מאז שאמרתי לו וגם מאז שהבחור עם הגטס כאן הלך לשם.

אני מתכנן להשחיר את החלון האחורי גם אצלו. נמאס מהוילון. נקווה לטוב בטסטים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכלס , בועה קטנה או שתיים לא מפריעות לי בכלל אם רואים אותן ממש אבל ממש מקרוב ולא כל החלון גועל אחד גדול כמו עבודה של חובבן בן 14.

וכן כבר שמעתי על העניין שהן יכולות לעבור לבד אבל זה נראה לי לא הגיוני.

מה שכן למי שיש ידיים טובות וידע יכול להוציא לבד את הבועות מבלי לפרק את כל החלונות שוב אבל זה כנראה רק למי שיודע.

פורסם

עוד קצת חפירות:

אני הולך להשחיר בקרוב את החלון האחורי.

רציתי לדעת למי שיש נסיון , במידה וארצה להוריד את הציפוי , זה מסובך מבחינת המפשיר אדים?

כל ההפחדות האלו הן נכונות?ראיתי ביוטיוב שזה יורד חלק לגמרי וכמעט לא משאיר דבק, אבל גם אם משאיר, אז ההורדה עצמה לא מקלפת כלום.

לי אישית הורידו ציפוי ישן בחלון רגיל עם פאן מחומם והציפוי יורד בחתיכה אחת ומהר.

ומבחינת משטרה זה חוקי כך שאני לא עובר שום עבירה על החוק. זה שהמדינה ההזויה הזאת לא מסונכרת עם החוקים שלהם שמצד אחד זה חוקי מבחינת משטרה ואין פה היבט "פלילי" ומצד שני לא חוקי מבחינת משרד התחבורה זה כבר בעיה של משרד התחבורה. עובדה שיש אפילו מכונים שמעבירים ויש שלא.

רק שתבינו את האבסורד. אפשר לעבור עם ליקויים מכאנים טסטים אבל ציפויי מדבקות זה מה שהורג אותם...

פורסם

בנוגע למפשיר אדים בחלון האחורי , אתמול הייתי אצלו שוב עם הרכב השני , גם שם טופל הרכב עם השחרה בחלונות דלתות אחור ,

לפניי היה בחור עם ברלינגו יפייפיה שקיבל השחרה לחלון האחורי , יצא לו מהמם , למרות המורכבות של החלון (נפתח באופן נפרד מדלת התא מטען)

לפי שיחה עימו , הוברר כי המערכת הפשרה לא נפגעת שיש עליה ציפוי אלא עובדת ללא דופי.

ו... אגב, זו העבודה על הI20

20160219051655.jpg20160219051637.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שווה ללכת לסאן פילם או pdrplus? בסאן הבנתי שמשתמשים בLLUMAR ובpdrplus בחומר אמריקאי איכותי.

אני מאיזור לוד, לאן אתם ממליצים ללכת? הסניף של סאן פילם ברמת גן טוב כמו הסניף בנתניה?(איכות העבודה מאוד חשובה לי, לא פחות מאיכות החומר)

פורסם

כמו שאמרתי, אתה מקבל את מה שאתה משלם בשבילו, העבודה על הi20 נראית פשוט לא טוב.

החיתוך של המשולש בצד הימני נראה לא טוב והפינה התחתונה בצד השמאלי של החלון לא חתוך כראוי, דברים כאלו גורמים למדבקה להתקלף במיוחד עם מורידים ומעלים את החלון בתדירות גבוהה.

אני לא הייתי מקבל עבודה כזו בשום פנים ואופן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

גם אני הלכתי היום למרכז הציפויים רעננה, השחרתי שני חלונות אחוריים ומשולשים.

יש לו שלושה סוגים של פילמים, האיכותי שבהפ מגיע עם אחריות של 5 שנים גם על ההדבקה וגם על הפילם עצמי במקרה ודוהה מהשמש.

שילמתי 300 שקלים ואני מרוצה מאוד!

פורסם
כמו שאמרתי, אתה מקבל את מה שאתה משלם בשבילו, העבודה על הi20 נראית פשוט לא טוב.

החיתוך של המשולש בצד הימני נראה לא טוב והפינה התחתונה בצד השמאלי של החלון לא חתוך כראוי, דברים כאלו גורמים למדבקה להתקלף במיוחד עם מורידים ומעלים את החלון בתדירות גבוהה.

אני לא הייתי מקבל עבודה כזו בשום פנים ואופן.

אני באמת מנסה להבין איך ראית דברים שאני לא רואה שאני מסתכל על הרכב, החיתוך מדוייק מאוד , אולי אתה רואה את ההשתקפות של הגומי החיצוני ?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני גם מנסה להבין מה הבעיה.

נגיד, במקרה שלי עם המשולש ראו שמשהו לא תקין.(אגב, יצא לי לראות כל מיני קורולות כמו שלי כאלו עם אותו דבר במשולש, מוזר).

אבל העבודה על היונדאי נראית מושלם.

יגואר, שלושה סוגי פילמים? אם אני לא טועה יש לו טאיוואני , האמריקאי שהם מפרסמים אותו בכל חור וזהו, לא?

פורסם
אני גם מנסה להבין מה הבעיה.

נגיד, במקרה שלי עם המשולש ראו שמשהו לא תקין.(אגב, יצא לי לראות כל מיני קורולות כמו שלי כאלו עם אותו דבר במשולש, מוזר).

אבל העבודה על היונדאי נראית מושלם.

יגואר, שלושה סוגי פילמים? אם אני לא טועה יש לו טאיוואני , האמריקאי שהם מפרסמים אותו בכל חור וזהו, לא?

באמרקאנ יש שני סוגים, אחד שהוא נותן אחריות רק להדבקה ואחד קצת יותר עבה שעל זה הוא נותן אחריות גם על הפילם עצמו.

אם נכנסת אליו אז זה הגליל השמאלי.

• תוכן חדש...