Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי אפשרות של כרסום בארץ, יצור ביתי בעזרת כימיכלים והדפסה.

שום דבר לא משתלם כמו יצור בכמות קטנה בסין.

עלה לי 15 דולר כולל משלוח ליצור של 10 יחידות: אין תוספת על צבע הלוח, עד 2 שכבות נחושת והיצור לוקח עד 7 ימים. יש מהנדס שקודם בודק את הקבצים לוודא שאין שגיאות ושהמרווחים תקינים.

עוד מידע על היצרן כאן

לגבי הפודים, הזמנתי אותם דרך מוכר מאיביי NEMEZ111 הידוע כVALERI מגרמניה.

יש לו פודים לכל מיני טוויטרים של הרץ, ריינבו, סקאן ספיק, אודיסון, מורל, DLS ועד הרבה.

מבחינת תושבות יש לו גם תושבות קבועות כמו שלי, ויש לו סגנון RAM שמתכוונן.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיוויד תודה - זה מדליק! וזה מידע מאוד מועיל לדעתי לאנשי DIY.

אני זוכר שניסיתי להתעסק עם מספר תוכנות לתכנון מעגל מודפס וגם מרק10 לדעתי הראה כאן משהו כזה פעם - אבל כמה כבר בן אדם אחד יכול להספיק?

אני שומע המון דברים טובים על ואלרי והפודים שלו אכן מעולים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השתמשתי בתוכנה של EAGLE לתכנן את הלוחות. לקח לי כשבוע להבין איך הכל עובד שם - הוא לא הכי ידידותי למשתמש.

מצאתי מדריך מאוד מאוד שימושי שעובר על קצת basics - קישור

ההתעסקות עם ואלרי לא נוחה מידי למען האמת. האנגלית שלו D- ועד שהצלחתי להעביר לו מה אני רוצה לקח כשבוע ו15 מיילים.

המחיר יקר אבל לא מוגזם, 350 שקל כולל משלוח זה ממש לא כבד לדעתי.

פורסם

זה מחיר יפה מאוד סה"כ דיוויד ולדעתי רק אחרי שתתכנן לחריטה\הדפסה פודים שכאלו ותבחן את עלויות הייצור אתה תגיע למסקנה שהוא גובה מחיר סה"כ הוגן - לא זול אבל גם לא ממש יקר.

איך אתה מתכוון להדביק את הפודים ככה שהם גם יהיו בטיחותיים למקרה של תאונה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז בשעה טובה סיימו את היצור של הלוחות וגם פינקו בעוד 2 לוחות בחינם (סה"כ 12 יחידות)

הלוחות נשלחו אליי בדואר רשום מהונג קונג והמפעל הואילו בטובם לשלוח לי תמונה של הלוחות לאחר יצור, אבל אני לא אשתף אותה כרגע - כשיהיו בידיים שלי אז תמונות יועלו.

סה"כ השירות טוב והחוויה הינה כפי שתיארו הביקורות באתר שלהם. ממליץ עליהם למי שמעוניין ביצור קטן וזול.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

בשעה טובה התיבה מוכנה ומורכבת:

IMG_4422.jpgIMG_4432.jpgIMG_4433.jpg

יצא בדיוק כמו שרציתי, למעט טעות קטנה במרכוז החור התקנה של הסאב עם הפורט, אבל קשה לשים לב.

נשמע מצויין, באס חזק ומאוד מוזיקלי.

בהשוואה לתיבה הקודמת שהתחום הנמוך היה מאוד דומיננטי והעליון היה חלש, התיבה הזאת מאוד לינארית ומנגנת תחום תדרים הרבה יותר רחב עם המון עוצמה.

בנוסף לתיבה, המצבר הגיע!!

IMG_4430.jpg

אז אין לי תמונה של המצבר מותקן (עדיין) אבל זה נכנס אחד לאחד במקום המצבר המקורי. לא היה דרוש שום שינוי. ההחלפה לקחה 60 שניות, כמו העקיצה.

עם ההתנעה הראשונה ההבדל מורגש - סטרטר הרבה יותר יציב וחזק. בנוסף לעוצמה מהסאב ו-מהבמה הקדמית, כן כן.

אין יותר נפילות מתח ל12 וולט (לא שהיה הרבה לפני).

המון תודה לJUNIOR 66 שכרגיל לא מאכזב כלל!!

אני עדיין מחכה לפודים בדואר בנוסף ללוחות PCB שתכננתי עם כמה רכיבים פסיביים.

אעדכן בהמשך!

פורסם

כל זה, בשביל אבוב? :-P

זה נראה מאיים דיוויד! אתה יכול לתת קצת מידע על המצבר?

כמה אמפר שעה הוא בעצם? ולאיזה מצבר מקורי הוא שקול או יותר נכון מחליף?

מה המשקל של מצבר כזה?

האם יש לו יתרון או חיסרון בזרם ההתנעה שלו?

שאלה אישית שלי - האם מצברי AGM שכאלו מתאימים למערכות STOP-START?

Pioneer TS-X150

פורסם

אז המצבר הוא 60 אמפר שעה, קבוצה 48 (לפי המידות). המצבר המקורי הוא 70 אמפר שעה ומקורי של קבוצת VAG

המצבר שוקל 21 קילו, המקורי אולי 2-3 קילו פחות.

מבחינת הספקים? ההתנעה הקרה של הXS היא באזור ה900 אמפר, ופריקה מקסימלית היא 3000 אמפר. המקורי הוא בערך חצי מזה.

לגבי STOP START - הם משתמשים בטכנולוגיית AGM אבל המצברים המקוריים או החלופיים של בוש אינם מגיעים לביצועים של הXS.

פורסם

אז קיבלתי את התשובה שלי :-)

דיוויד סליחה על הנדנוד אבל מה דעתך על מצברי ODYSSEY?

Pioneer TS-X150

פורסם

הם היו להיט בעבר, אבל כבר כמה שנים שאני כמעט ולא רואה\שומע עליהם בשוק האמריקאי.

נתתי מבט חטוף באתר שלהם - לא התלהבתי יותר מידי.

המחירים של XS מרתיעים אותך?

פורסם

לא מרתיעים אבל האודיסי בהחלט זולים יותר וגם יש להם מטענים במחירים מאוד נגישים והם נמכרים יפה באמאזון - זה ביחד עם חבילת בלדרות ואתה מגיע למחירים מאוד דומים לXS אבל זה מאוד נוח.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שעדיף מצבר בוש S6 אם אתה מחפש קצת יותר מיץ ממצבר רגיל ובנוסף בטכנולוגיית AGM. כמובן יש גם אחריות עם רכישה בארץ.

אבל אני תמיד עם XS, המוצר הוכיח את עצמו עם השנים ואין לי שום חשש לגבי ביצועים וחיים - המחיר כמובן בהתאם.

מצרף כמה תמונות של המצבר ברכב:

IMG_4453.jpgIMG_4452.jpgIMG_4454.jpgIMG_4455.jpg

כמו שצינתי, נכנס במקום המקורי. בעל אותם המידות. הטרמינלים המקוריים של הרכב מחוברים למצבר בעזרת מתאמים מסוג Bolt on posts

פורסם

האמת שכן, וזה מהטיפול האחרון :x

טוב שהזכרת לי!

נ.ב - הפקק יודע לפרוק נוזל במקרה ויש לחץ יתר, אז זה לא הכי מדאיג, אבל אעביר את זה דרכם (גגג).

• תוכן חדש...