Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיוויד האם אתה יכול לבצע תכנון שכזה ללוח שהלדים בו הם אמיטרים? (כמו בדשבורדים היום) ומעל זה לתכנן לוח עם תצוגה חצי שקופה? גם את זה ניתן להדפיס במפעלים האלו?

יצא פגז - ועוד שאלה האם הלדים שהשתמשת הם לדים נורמטיביים או אולטרה ברייט?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי בדיוק את השאלה הראשונה.

אבל הלוח הזה ישב מאחורי פרספקס שחור, כך שלא יראו את הלדים בכלל - אך ורק כשהלדים נדלקים.

הלדים - קניתי אותם באיביי, 500 לדים ב20 ש"ח כולל משלוח.

קיבלתי 10 סוגים, 50 יחידות מכל סוג.

לדים רגילים (כפי שהרכבתי): אדום, כתום, צהוב, כחול, ירוק, אדום

לדים שקופים (קצת יותר חזקים): לבן, אדום, צהוב, כחול,ירוק, אדום

אני ארכיב לוח עם השקופים ואעשה השוואה.

שמתי לב שהמפסק האלקטרוני שלי קצת איטי - אני חושד שהטרנזיסטור שהשתמשתי בו קצת איטי מידי (זה מה שהיה זמין לי במלאי)

אז הרמתי טלפון לMOUSER ישראל ורכשתי 20 יחידות מהדגם שאני צריך. מזל שהמחסן שלהם ממקום בניין מול העבודה שלי. המחיר היה מאוד זול.

עשיתי עוד רכישה מאתר 4PROJECT של רכיבים פסיביים על מנת לבנות לוח בקר נסיוני - אני רוצה להגיע לFINE TUNE של הרמת תאורה, רגישות ועמידות ספק כח.

סה"כ אני נהנה מהפרוייקט הזה ומאמין שתוך חודש-חודשיים יהיה לי מוצר סופי מוכן להתקנה קבועה ברכב.

פורסם

עוד עדכון:

היה לי שבוע מאוד עמוס, נוסיף על זה את יום העצמאות ונספחיו. יצא לי להנות לוח בקר מאוד בסיסי על מנת לבדוק אתהמעגל השלם, ולבצע שינויים אם יידרש.

אני מוסיף סרטון קטן של מה שהספרתי עד עכשיו. אני חייב לציין שיש לי המון רעש ליד הבקר, ואני נלחם לנקות את זה (הלד השני שתמיד דלוק מעט)

בנוסף, אני צריך להגדיל את הקבל במעגל הכניסה על מנת להאט ולנקות קצת את האות.

פורסם

מאוזר הוא סוכן רכיבים חזק ביותר.

אבא שלי עובד איתו כבר שנים רבות דרך חברות האלקטרוניקה והתעשיה הביטחונית.

בזמנו כשמכרתי את הלווייתן, בעזרת מישהו אחר שעובד לא רחוק ממך, גילינו עד כמה סטפן מנץ הונה אותי ורבים אחרים כאשר הוא הוציא הודעה שאפשר לתקן את המגבר הזה מבלי להחליף רכיבי

Ic

בסוף התברר שזה חובה רק שהוא מעולם לא דאג לחזור ולעדכן אותי.

היה לי מספיק שכל לא לעשות תיקון מעקף שהוא הציע שכלל שם חיתוך ושבירת רכיבים.

בכל אופן, כאשר ביררתי אילו רכיבי ic צריך להחליף באילו, סהכ עניין של מיתוג מהיר יותר.

אבא שלי הזמין לי שישה כאלו דרך מאוזר, בגלל שהייתי צריך סהכ שישה רכיבים ובגלל שהוא עובד קבוע מול אבא שלי הוא הזמין לי אותם כדוגמיות ועד עשרה זה היה בחינם.

באמת סוכן תותח.

גם אתה תותח דיוויד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבדתי על המד עוד קצת היום, הצלחתי להתקדם משמעותית.

כל לד נדלק ונכבה כמו שצריך, המעגל כניסה שמיישר את המתח ונותן את הדיליי עובד כמו שרציתי.

נשאר לי לכוון זרם לכל הלדים ולבנות ספק כח קבוע.

משם זה כבר לחזור לתוכנה, לתכנן את הלוח ולשלוח לייצור.

פורסם

פודים!

אז קפצתי הבוקר לג'וניור על מנת להתקדם עם הפודים.

הייתי קצת לחוץ מכיוון שהזמנתי דבק על בסיס גומי בצבע שחור ואורך החיים שלו יחסית קצר (30 יום מרגע אריזה) - ישירות מארה"ב.

פתחנו את הדלתות ושלפנו את הטוויטרים הישנים והטובים של הרץ - HT28

לאחר נקיון קטן וחוטים חדשים היינו מוכנים להמשך עבודה.

הפודים הגיעו ללא חורים לחוטים, אז קדחנו:

IMG_4808.jpgIMG_4809.jpgIMG_4810.jpg

לאחר החלפת חוטים והכנה להתקנה, בדקנו מיקום:

IMG_4812.jpg

לאחר החלטה על מיקום וסידור החוטים, התקנו סופית:

IMG_4819.jpgIMG_4820.jpgIMG_4818.jpgIMG_4817.jpg

ומבט מקרוב:

IMG_4816.jpg

אני מאוד שמח מהתוצאות. נראה טוב, נקי ומסודר. הפודים לא מושכים את העין יותר מידי וכמובן ששכחתי כמה הטוויטרים האלה חזקים!

פורסם

יופי של פודים, נראה ממש ממש טוב!

יש לך אפשרות לכוון אתם למעלה או למטה?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אפשרות כיוון הוא רק מבפנים - צריך להוציא את הטוויטר, לשחרר בורג, לכוון, לחזק בורג ולהדביק את הטווייטר שוב פעם.

פורסם

לא הכי פרקטי אבל מספיק שתכוון אותם נכון פעם אחת ודי ואחרי זה הפרקטיקה כבר גבוהה בגלל שזה פוד. החלפת רכב, למי איכפת, זה פוד!

סקסיים!

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא אחד שדואג יותר מידי ממרכוז במה. תיקונים קטנים אני עושה עם הפיוניר וזה מצויין לאוזניי.

אבל מה שהרווחתי פה זו במה הרבה יותר חזקה ומפורטת וכמובן שגם הרמתי אותה קצת. הטוויטר הזה חייב להיות און אקסיס.

פורסם

טויטר הזה און אקסס רק ב SPL )))

טוב, על טעם וריח...

בכל זאת, יצא ממש יפה! פרקטי ואסטטי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

The highway i say!!!

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...