Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יונדאי גטס אוטו לא מוצלח

לא יודע למה אתה חושב שכדאי אותו על האוטו הזה ..

לדעתך הרכב לא מוצלח, לדעת רבים אחרים באתר הזה הרכב דווקא יחסית כן מוצלח מלבד צריכת הדלק באוטומט ולכן לרוב ממליצים עליו בתקציב הזה בפורום.

רכב מוזנח יעשה בעיות בכל מקרה.

ואם אתה פוסל יונדאי, איך אתה רוצה קיה ?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש קיה ריו 2014 וכשאתה פותח את המכסה מנוע על 90% מהרכיבים יש סמל של יונדאי.

הריו והגטס כנראה הרבה יותר קרובות ממה שאתה חושב

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לדעתך הרכב לא מוצלח, לדעת רבים אחרים באתר הזה הרכב דווקא יחסית כן מוצלח מלבד צריכת הדלק באוטומט ולכן לרוב ממליצים עליו בתקציב הזה בפורום.

רכב מוזנח יעשה בעיות בכל מקרה.

ואם אתה פוסל יונדאי, איך אתה רוצה קיה ?

טעות שלי אבל עדיין יש פה ושם הבדלים

אם הם כל כך דומים למה הטיפולים בגטס יהיו זולים יותר למה אנשים אומרים את זה?

פורסם (נערך)

כי הגטס עם מנוע בנזין קטן יותר ובלי טורבו...רכב יותר פשוט = פחות סיכוי לבעיות

וכמובן בלי עבר של רכב עבודה שעשה כמעט חצי מיליון קילומטר אלא אפשרי למצוא כאלו שעשו גם פחות מ200.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

סתם בשביל לסבר את האוזן -אצלי ביחידה יש רכב זונה של הנגדים שעבר 550 אלף ק"מ. מדובר על יונדאי גטס אוטומטית חבוטה שממשיכה לנסוע (להקרע, יותר נכון).

מה שכן, אני לא זוכר אם מדובר בדיזל או בנזין.

ולפני כחודש קיבלתי לתקופת זמן קצרה קיה ריאו בנזין שנת 2011 עם 300 אלף ק"מ, שגם היא המשיכה לנסוע. אמנם היו לה כבר בעיות בגיר, השיכוך היה על הפנים אבל המשיכה לנסוע וידעה להחזיק על כ150 חצילים בכביש 6 לכל אורכו.

פורסם
סתם בשביל לסבר את האוזן -אצלי ביחידה יש רכב זונה של הנגדים שעבר 550 אלף ק"מ. מדובר על יונדאי גטס אוטומטית חבוטה שממשיכה לנסוע (להקרע, יותר נכון).

מה שכן, אני לא זוכר אם מדובר בדיזל או בנזין.

ולפני כחודש קיבלתי לתקופת זמן קצרה קיה ריאו בנזין שנת 2011 עם 300 אלף ק"מ, שגם היא המשיכה לנסוע. אמנם היו לה כבר בעיות בגיר, השיכוך היה על הפנים אבל המשיכה לנסוע וידעה להחזיק על כ150 חצילים בכביש 6 לכל אורכו.

פה מדובר על נהג זקן שלפי הערכתי לא נתן לאוטו טורים

וטיפל על כל פיפס במוסך מרכזי עם תיעוד של הטיפולים.

ומה שכן כדי להמחיש עד כמה הוא קשוב על כל דבר קטן הוא התריע על לאגר שמרעיש לו בגלגל שמאל האחורי.

מראה עם בן אדם פדנט ושומר את האוטו טוב טוב .. עם טיפולים לפני הזמן לפי המצב שאתה מציג היא במצב נפלא.

אבל מה שכן האוטו הזה הקיה לא ידעה 4000 סלד בחיים שלה נראה לי

• תוכן חדש...